BT > Nyheter

Thursday, 22 August, 11:48

BT - 13 aug 19 kl. 06:00

Nu är Sjögunnarsbo historia: ”Har rasat kontrollerat”Det har passerat lite mer än ett år sedan det gamla vårdhemmet Sjögunnarsbo i Marbäck förstördes i en brand. Rivningsarbetet har pågått sedan januari och den över 100 år gamla byggnaden är numera ett minne blott. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sjögunnarsbo, Marbäck

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är Sjögunnarsbo, historiaHar , rasat, kontrollerat
UT - 13 aug 19 kl. 06:00

Nu är Sjögunnarsbo historia: ”Har rasat kontrollerat”

Det har passerat lite mer än ett år sedan det gamla vårdhemmet Sjögunnarsbo i Marbäck förstördes i en brand. Rivningsarbetet har pågått sedan januari och den över 100 år gamla byggnaden är numera ett minne blott. .

UT - 17 jun 13 kl. 17:55

Fönsterrutor krossade på Sjögunnarsbo

På lördag kväll drabbades Sjögunnarsbo av skadegörelse. Ett antal fönsterrutor slogs sönder. Det finns i nuläget inga misstänkta och enligt polisen har ingen bevittnat händelsen.

UT - 15 feb 16 kl. 22:54

Storbrand vid Sjögunnarsbo - tre bilar och garage i lågor

Vid 22-tiden på måndagskvällen började det brinna i motorn på en bil i en garagelänga vid Sjögunnarsbo. Bilen, garaget och ytterligare två bilar slukades av lågorna..

DalaDemokraten - 20 mar 17 kl. 13:05

Tre fastigheter i Gunnarsbo, Pampig villa, boende med högt läge och härlig sjöutsikt och tilltalande fjällvilla – Här är Dalarnas mest klickade fastigheter vecka 11

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka bostadsannonser som fått flest besökare. I Dalarna toppades listan vecka 11 av en åtta rumsvilla i Gunnarsbo, Aspeboda, inom Falu kommun. Det fanns ytterligare två välbesökta objekt i samma område..

UT - 22 jul 18 kl. 08:53

Brand: Stor brand på Sjögunnarsbo: ”Hela taket har brunnit av”

Under natten till söndag började det brinna i det gamla vårdhemmet i Sjögunnarsbo. Släckningsarbetet har pågått hela natten men är fortfarande inte avslutat..

BT - 23 jul 18 kl. 12:21

Släckning pågår på Sjögunnarsbo

Under måndagen pågår fortfarande släckningsarbete efter helgens brand i det gamla sanatoriet på Sjögunnarsbo. Teknisk undersökning av branden har inte kunnat påbörjas..

UT - 23 jul 18 kl. 18:00

Grannarna till Sjögunnarsbo: ”Synd att det ska sluta så här”

I söndags natt började det mer än hundra år gamla sanatoriet på Sjögunnarsbo att brinna. Ärendet rubriceras i nuläget som mordbrand och många av de boende vittnar om flera år av stök i den nu förstörda byggnaden..

UT - 24 jul 18 kl. 01:00

Insändare: Sjögunnarsbo – hur kunde vi hamna där, än en gång?

Tar med förfäran del av helgens nyhet – storbrand på Sjögunnarsbo! Jag bor själv i Marbäck och har länge undrat och oroats över vad som händer med den gamla fina byggnaden, som förövrigt fyllde 100 härom året..

UT - 24 jul 18 kl. 17:05

Sjögunnarsbo: Räddningstjänsten har lämnat brandplatsen

Efter ett över två dygn långt släckningsarbete kunde styrkorna från räddningstjänsten under tisdagen lämna det gamla vårdhemmet i Sjögunnarsbo efter avslutad släckningsinsats. .

UT - 26 jul 18 kl. 16:07

Sjögunnarsbo: Glödbrand blossade upp igen

Under eftermiddagen blossade glödbränder i Sjögunnarsbo upp igen och räddningstjänsten larmades till platsen. .

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Slipknot till Stockholm i februari

BT - 5 minuter sedan

Kosovos parlament upplöst

BT - 45 minuter sedan

Bussarnas bränsle är skadligt för klimatet

Palmoljans skadliga inverkan på både biologisk mångfald och klimat har varit känd i flera år. Men Västtrafik valde inte bort palmolja som bränslealternativ när busstrafiken i Sjuhärad handlades upp förra hösten. Regionrådet Bijan Zainali (S) är kritisk mot att Västra Götaland inte ställt egna, hårdare krav..

BT - 30 minuter sedan

Västtrafik: ”Sämsta bränslet kommer att sorteras bort”

Västtrafiks hållbarhetschef Hanna Björk förnekar inte att det varit djupt problematiskt med det palmoljebaserade bränslet. Men anser att bussbransch och trafikbolag nu är på rätt väg..

BT - 45 minuter sedan

Hov1 drar på höstturné

BT - 1 timme sedan

Fortsatt trög tysk ekonomi

BT - 1 timme sedan

Glädjebeskedet: ”Sommaren gör comeback”

Den senaste veckan har bjudit på ovanligt låga augustitemperaturer. Nu vänder det enligt SMHI:s senaste prognos. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.