Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 21 August, 19:11

Alingsås tidning - 13 aug 19 kl. 05:30

26-åring häktad – misshandlade sambonEn 26-årig man har häktats misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Mannen ska under drygt två års tid ha utsatt sin flickvän för våld och hot. En del av brotten ska ha skett i Vårgårda.
Brotten som han är misstänkt för ska ha pågått i två års tid, från mars 2017 till juli 2019. Under denna tid ska han ha utsatt sin flickvän för våld och hot, mestadels i parets gemensamma bostad.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Vårgårda, Johan Fröjelin, Alingsås Tingsrätt, Fröjelin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 26-åring, häktad, misshandlade, sambon
Nya Wermlands Tidningen - 28 okt 12 kl. 15:39

29-åring häktad misshandlade frun

En 29-åring från Edsvalla häktades i söndags, misstänkt för grov kvinnofridskränkning och olaga hot..

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 07:41

16-åring häktad för mordbrand


En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan.Sedan tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

UNT - 22 aug 13 kl. 07:41

16-åring häktad för mordbrand

En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i centrala Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan. Tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 13 kl. 07:44

16-åring häktad för mordbrand

En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan. Sedan tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

BT - 22 aug 13 kl. 07:43

16-åring häktad för mordbrand

En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan. Sedan tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

Expressen - 05 jan 15 kl. 20:29

51-åring häktad för dråp efter trafikbråk

Den 21-årige mannen dog efter sina svåra knivskador. – Rätt som det var sjönk han ner på gatan och det bara forsade blod. Det var en hemsk syn, berättade ett vittne som såg händelsen, tidigare för Expressen.

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 12 kl. 09:05

Tände eld på 19-åring ? häktad

En 19-årig man sitter häktad misstänkt för att misshandlat och tänt eld på en jämnårig man i Jordbro, söder om Stockholm, i slutet av juni, uppger Expressen. Offret somnade i en busskur och vaknade av att tre män misshandlade honom med sparkar och slag. Sedan släpades han bort till en skogsdunge där männen hällde en brandfarlig vätska på ryggen på honom och tände på..

GöteborgsPosten - 05 jul 13 kl. 14:40

Gick bärsärk i Mark - 22-åring häktad

Den 22-årige man som i tisdags misshandlade flera personer på en ort i Marks kommun erkänner. Han begärdes häktad på fredagen..

DalaDemokraten - 12 dec 15 kl. 09:50

31-åring häktad för våld och hot

En 31-årig Malungsbo som vid femtiden på onsdagsmorgonen hotade och misshandlade flera personer vid Resecentrum i Borlänge häktades på fredagen. Han greps ganska dramatiskt då han hotat flera personer med vad som uppfattades som en pistol, men sedan visade sig vara en kolsyrepistol. Innan han omhändertogs hann 31-åringen dra på sig misstankar som gör att han nu är häktad för två fall av misshandel och två grova olaga hot.

NT - 09 aug 13 kl. 18:30

22-åring häktad för kvinnomisshandel

22-åring misshandlade en kvinnlig bekant i en lägenhet i Norrköping..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 7 timmar sedan

Biljetterna till 400-årskonserten släpps

I klockan 16:19 idag, onsdag, släpps biljetterna till den stora jubileumskonserten den 21 september. De 1 200 biljetterna kommer att finnas för avhämtning vid Rådhusets entré, Stora torget. – Vi kommer att sätta upp en flagga som gör att man ser tydligt.

Alingsås tidning - 13 timmar sedan

Badman var namnet

Nu har Nolhaga Parkbads maskot fått sitt namn. Det blev en Badman. Susanna Markebrand heter kvinnan som ligger bakom namnet.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Ica flyttar in i Stadsskogen

Nu är det klart – Stadsskogen får en Ica-butik.
Butiken planeras att öppna under våren 2020.
Redan år 2015, då Wikowia presenterade sitt nya byggprojekt Stadsskogsporten, fanns en livsmedelsbutik med i planerna för fastigheten på Rubingatan.

Alingsås tidning - I förrgår: 17:20

Det blev en enda lång fest

Cykelhelgen började med en tråkig olycka men efter det var det en enda lång fest.
– Det är Vårgårda i världsklass i alla hörn, säger Helen Henriksson i Vårgårda cykelklubb. Som AT skrev i fredags blev fyra tävlingscyklister påkörda när de var ute och tränade dagen före tävlingen skulle börja.

Alingsås tidning - I förrgår: 12:13

Lånade bil – åkte fast

Två killar från Herrljunga stoppades i lördags i Borås i en bil som de lånat utan lov. Båda misstänks enligt polisen för olovligt brukande av bilen, samt föraren för drograttfylleri och passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk..

Alingsås tidning - I förrgår: 12:15

Hade batong i bilen

En bilförare i Vårgårda är misstänkt för både rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och brott mot knivlagen. Personen hade en teleskopbatong i bildörren. Det var i söndags som bilföraren kontrollerades, uppger kommunpolis Robert Möörk.

Alingsås tidning - 18 aug 19 kl. 05:30

Nu finns kärlekslåsen i Alingsås

De finns på broar världen över, kärlekslåsen, och nu också i Alingsås. Än så länge är de förhållandevis få, men blir det en explosion av kärleksförklaringar på gångbron mellan Stora torget och Lilla torget kan det komma att bli problem.
Närmare en miljon hänglås innebar en för stor tyngd för räckena på Pont des Arts i Paris, kanske den mest kända platsen för kärlekslås, så 2015 påbörjades bortplockningen av låsen.

Alingsås tidning - 17 aug 19 kl. 05:30

Samson var ingen varg

Det var ingen varg utan varghunden Samson som syntes vid järnvägen i Herrljunga förra fredagen. Det hävdar Herrljungabon Hans Martinussen. – Både jag och hundens ägare skrattade gott när vi läste artikeln om varg i Herrljunga, säger Hans Martinussen och beskriver hunden som världens snällaste.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 17:38

Snabb start på cykelfesten

Nioårige Viggo Bertelsen var snabbast iväg, tätt följd av kompisarna Ludvig Lindström och Mohammad Al Saddih, när Motionstrampet inledde årets cykelhelg i Vårgårda prick klockan 17 på fredagen. Nu är det massor av aktiviteter i cyklingens tecken både lördag och söndag, alltifrån världscuplopp till dans på Murartorget. På grund av tv-sändningarna av damernas världscuplopp inleds cykelhelgen i år på fredagen och avslutas på söndagseftermiddagen.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 10:34

Avråder bad vid Playa Mjörn

Just nu avråder Alingsås kommun från bad på badplatsen Playa Mjörn efter att vattenprover har visat höga bakteriehalter av ecoli och enterokocker. Nya prover kommer i början på nästa vecka. Det är endast Playa Mjörn avrådan gäller, övriga kommunala badplatser visar inga förhöjda halter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.