GT > Nyheter

Saturday, 24 August, 09:55

GT - 13 aug 19 kl. 05:30

Sverige måste agera för ett fritt HongkongProtesterna i Hongkong angår oss alla, inte minst i Göteborg, skriver Simona Mohamsson och Olle Johnsson vid Liberala Ungdomsförbundet..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Hongkong, Göteborg, Simona Mohamsson, Olle Johnsson, Liberala Ungdomsförbundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigemåste , ageraför ett , fritt, Hongkong
Blekinge Läns tidning - 10 nov 15 kl. 09:01

Yngve Andersson: Ett Sverige i fritt fall

God morgon och välkomna till ett Sverige i fritt fall! Nej, nej, jag menar fritt fall fram till jul, vad trodde du?.

Supermiljöbloggen - 23 apr 14 kl. 09:26

Sophie Jansson, Earth Day: Sverige, agera tillsammans!

Den 22:a april varje år är det Earth Day. Det är världens största samhällsrörelse där människor över hela världen agerar för miljön, anordnar och deltar i aktiviteter. Det är allt ifrån att plantera träd och plocka skräp till att kontakta sina lokala politiker och påverka lagstiftning.

Expressen - 20 jul 18 kl. 20:26

Partierna om krisen: Så måste Sverige agera nu

Sverige brinner efter en lång tids extremvärme och torka.Dan Eliasson, generaldirektör för MSB, har beskrivit situationen som den kanske allvarligaste och svåraste som svensk räddningstjänst någonsin har befunnit sig i.Bränderna har också väckt en politisk debatt om svensk krisberedskap, i tider när extremväder som detta kommer bli allt vanligare.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 14:20

Sverige slog Hongkong

BORDTENNIS Svensk bordtennis har fått en ny hjälte. När det gällde som mest spelade Jon Persson som bäst och avgjorde för Sverige i måndagens första VM-gruppmatch, 3-2 mot Hongkong.
– En toppmatch, betygsatte Jon Persson den avgörande segerduellen mot Ho Kwan Jit.

Alliansfritt Sverige - 31 maj 14 kl. 11:57

I Uddevalla vill KD härja fritt

Det kristdemokratiska kommunalrådet i Uddevalla, Magnus Jacobsson är sur. Föremålet för hans ilska är inga mindre än stadens tekniska kontor. De har nämligen beslutat att plocka ner partiets EU-valaffischer, vilket enligt Jacobsson är helfel, för tidningen Bohuslänningen utvecklar han varför: – Förvaltningens agerande är synnerligen märkligt.

Sydsvenskan - 08 dec 11 kl. 00:05

"Så kan Sverige påverka EU"

Sverige finns representerat på dagens EU-möte, men hamnar allt längre bort från EU:s kärna. Björn Fägersten, Europaforskare vid Utrikespolitiska institutet i Stockholm, föreslår strategier för att maximera Sveriges inflytande i framtidens Europa.
Sverige ska tillhöra kärnan i det europeiska samarbetet.

Alliansfritt Sverige - 08 jun 14 kl. 12:43

Inte i något västland ökar klyftorna lika snabbt som i Sverige

Vi kan bekräfta ett rykte om att den relativa fattigdomen växer. Och inte bara det, Sverige är en av de snabbaste länderna att öka inkomstklyftorna jämfört med något annat västerländskt land. Hade det varit en tävling hade vi vunnit.

SvD - 26 okt 16 kl. 22:09

Widman: Måste agera nu – finns reell risk för krig

Efter att två ryska stridsfartyg gått in i Östersjön finns det en ”reell risk för krig”, det säger Allan Widman (L), ordförande i försvarsutskottet, till SVT Nyheter. Därför måste Sverige agera, och det snabbt..

Alliansfritt Sverige - 28 jan 12 kl. 14:00

Kristdemokraterna - ett främlingsfientligare Sverige


KRIS. Kristdemokraterna är ett parti på väg ut ur riksdagen. Deras politik formas allt mer av en kristen höger vars fulla fokus ligger på att lagstadga om vad andra får göra med sina kön och det är inget som tilltalar moderna väljare.

Alliansfritt Sverige - 23 jan 11 kl. 11:57

"Den omsorg och kärlek som visas reformen FAS 3 har aldrig tidigare hänt i Sverige"

SPRICKFÄRDIG. FAS 3 är ett misslyckande av rent episka mått. Till och med minitern erkänner brister.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Svarar på tv-profilens kritik: ”Jag har ett annat förslag”

Journalisten Tommy Åström tycker att SHL-klubbarna som saknar damsatsning ska portas från högstaligan.Däribland Frölunda – som nu svarar på tv-profilens utspel.– Jag vill kontra med ett annat förslag.

GT - 1 timme sedan

Det här är den bästa tiden på hela året

Det här är den bästa tiden på året för mig.Allsvenskan går mot slutspurten och alldeles nyligen har Premier League börjat.Det kan inte bli för mycket fotboll för mig – och Blåvitt och Liverpool missar jag aldrig.

GT - 5 timmar sedan

Övertänt garage: ”explosionsrisk”

Ett dubbelgarage har under natten till lördagen tagit eld i Götene. Garaget är övertänt och enligt räddningstjänsten finns gastuber inne i byggnaden. – Det finns en risk för explosion så vi har vidtagit vissa säkerhetsåtgärder, säger Ola Jakobsson stabsbrandmästare vid räddningstjänsten.

GT - 11 timmar sedan

Feststämning när Molly Sandén intog Liseberg

Det var mycket folk och bra stämning under augustisolen när Molly Sandén uppträdde på Liseberg på fredagen.– Vi har vädret med oss, utbrast stjärnan från scenen..

GT - 12 timmar sedan

Man greps – försökte stjäla borrmaskiner

Den unge mannen försökte lämna Jula-butiken med borrmaskiner utan att betala.Då blev han påkommen.Nu misstänks han för stöld, skriver BT..

GT - 13 timmar sedan

”Hade inte varit konstigt om Emma lämnat mig”

Handbollsprofilen Loui Sand fattade beslutet att genomgå en könskorrigering efter år av självhat.Flickvännen Emma Berglund, som själv är fotbollsproffs, valde att stanna kvar hos honom. Nu berättar de båda om sin relation i Kanal 5-programmet ”Meltzer och kärleken”.

GT - 15 timmar sedan

”Jag trodde att det var ett skämt först”

Han blev inbytt i andra halvlek och gjorde mål 22 minuter senare.Nu berättar talangen Oscar Vilhelmsson, 15, om succédebuten med IFK Göteborg – som han trodde var ett skämt.– Jag var helt säker på att de drev med mig, säger han..

GT - 16 timmar sedan

Nya lägenheter på gång i Skövde

Snart påbörjas bygget av 13 nya lägenheter i Timmersdala i Skövde.Detta då bygglovet alldeles nyligen blev klart, skriver Skövde Nyheter. .

GT - 17 timmar sedan

Mindre flygplan hamnade på sidan vid landning

Strax innan fyra på fredagseftermiddagen larmades SOS om en flygplansolycka i Strömstad. Ett mindre flygplan hade då misslyckats med landningen och hamnat på sidan vid kanten av landningsbanan..

GT - 17 timmar sedan

Stensons superrunda – delar ledningen

Svenske stjärnan har hittat formen utanför Göteborg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.