YLE > Finland

Thursday, 22 August, 12:14

YLE - 13 aug 19 kl. 05:20

"Jag har ingen egen restaurang så min enda möjlighet att delta i Smaku är att fälla ner maten från balkongen"Matevenemanget Smaku ordnas för fjärde gången i Borgå. Kulturkocken Jyrki Tsutsunen och köksmästare Robert von Bell deltar för första gången. Myror, tallkottar och bläckfisk hör till årets utbud..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Smaku, Borgå, Jyrki Tsutsunen, Robert, Bell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Utbildningspengar i fokus även på SFP:s sommarmöte

Den svenska riksdagsgruppen lyfter fram arbetsmarknadsfrågor och anslagen till högskolorna under sitt sommarmöte i Jakobstad..

YLE - 45 minuter sedan

Hotfullt meddelande ledde till polispådrag i skola i Virkby

Ett hot har riktats mot högstadiet Järnefeltin koulu i Virkby i Lojo. Polisen fick uppgifter om hotet vid tiotiden på torsdagen. Avsändaren är i polisens förvar..

YLE - 1 timme sedan

Myndighet bekräftar: Överbelastningsattack mot flera offentliga webbplatser

Det förekommer störningar på flera offentliga webbplatser, till exempel polisens, gränsbevakningens och suomi.fi..

YLE - 2 timmar sedan

Problem med inomhusluft i skolor skyfflas under mattan - symptomen förklaras med att det hör till att barn är sjuka

Flera experter tycker att det finns brister i hur man behandlar problem med inomhusluften. Enligt professor Tuula Putus tonar man ned problemen och försöker förklara bort symptomen..

YLE - 3 timmar sedan

Äldre Esbopar förolyckades i krocken på stamväg 51

De två personer som dog i olyckan på stamväg 51 var i 80-årsåldern. Det var på tisdagen (20.8) som en långtradare och personbil krockade på stamväg 51 i Karis..

YLE - 3 timmar sedan

Äldre Espopar förolyckades i krocken på stamväg 51

De två personer som dog i olyckan på stamväg 51 var i 80-årsåldern. Det var på tisdagen (20.8) som en långtradare och personbil krockade på stamväg 51..

YLE - 4 timmar sedan

Brittiskt forskningsinstitut om EU: Medlemskapet har varit en god affär för Finland - brexit dyrt för alla

Det är nästan bara fördelar då brittiska forskningsinstitutet Oxford Economics listar vilka effekter EU-medlemskapet har haft på den finländska ekonomin. Beställare är Akavas forskningsavdelning och måltavlan är EU-kritikerna..

YLE - 4 timmar sedan

Beväringsförbundet vill bjuda in kvinnor till uppbåden - Försvarsmakten sätter sig emot och anser att dagens upplägg är hållbart

Höstens uppbåd har satt igång och i år rör det sig om cirka 35 000 unga män som fått kallelsebrev. Kvinnor kan anmäla sig till frivillig militärtjänstgöring och deras uppbåd ordnas alltid på våren..

YLE - 6 timmar sedan

Vinterförvaringen av båtar i Ingå måste flytta - fortfarande oklart var ekopunkten ska få plats

Detaljplanen för det nya bostadsområdet Ingåstrand har vunnit laga kraft. Det innebär att båtar, sopkärl och hobbyverksamhet på området måste flytta undan för att ge plats för nya gator och vattenledningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.