UNT > Utrikes

Saturday, 24 August, 02:45

UNT - 13 aug 19 kl. 05:18

Lam varnar demonstranterHongkongs ledare Carrie Lam säger att hon är oroad över att protesterna i Hongkong den senaste veckan har nått en punkt där det inte längre finns någon återvändo..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Carrie Lam, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lam, varnar, demonstranter
DN - 13 aug 19 kl. 05:23

Hongkongs ledare Lam varnar demonstranter

Hongkongs ledare Carrie Lam säger att hon är oroad över att protesterna i Hongkong den senaste veckan har nått en punkt där det inte längre finns någon återvändo..

Kristianstadsbladet - 09 jun 13 kl. 18:29

Erdogan varnar demonstranter

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan varnar för att han håller på att tappa tålamodet med de demonstranter som nu skakat landet i tio dagar.
- Vi har varit tålmodiga, vi kommer att vara tålmodiga men det finns en gräns för tålamodet, sade premiärministern när han talade inför anhängare som samlats vid Ankaras flygplats."Vi är beredda att offra våra liv för dig Tayyip", skrek folkmassan.

SR - 31 dec 17 kl. 08:31

Tålamodet tryter - regimen i Iran varnar demonstranter

Irans inrikesminister varnade idag på morgonen att demonstranter som sprider "våld, rädsla och terror" kommer att få betala priset..

SR - 31 maj 14 kl. 16:31

Erdogan varnar demonstranter inför årsdag

Tayyip Erdogan varnar för att turkiska säkerhetsstyrkor kommer att slå till hårt mot alla som försöker demonstrera på ettårsdagen efter massprotesterna i Geziparken..

SR - 04 okt 14 kl. 17:21

Hongkongs ledare varnar demonstranter

Hongkongs högste ledare CY Leung varnar nu aktivisterna som sedan en dryg vecka tillbaka demonstrerar för utökade demokratiska rättigheter..

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 17 kl. 04:28

Irans regering varnar demonstranter

Irans inrikesminister varnar för att protester mot regeringen kommer att slås tillbaka. För tredje dygnet i rad pågår demonstrationer i landet och ett stadshus i huvudstaden Teheran har attackerats. – De som skadar allmän egendom, stör ordningen och bry.

GöteborgsPosten - 31 dec 17 kl. 07:41

Irans regering varnar demonstranter

Irans inrikesminister varnar för att protester mot regeringen kommer att slås tillbaka. För tredje dygnet i rad pågår demonstrationer i landet och ett stadshus i huvudstaden Teheran har attackerats..

UNT - 31 dec 17 kl. 07:41

Irans regering varnar demonstranter

Irans inrikesminister varnar för att protester mot regeringen kommer att slås tillbaka..

DI - 05 mar 11 kl. 08:32

Kina varnar demonstranter

Tidningen Beijing Daily, språkrör för Kinas kommunistparti, varnade för upproriska tendenser liknande de i arabvärlden, samma dag som den tio dagar långa parlamentssessionen öppnade i Peking, enligt Reuters..

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 00:13

Armén varnar demonstranter


Armén i Egypten hotar i en skarp varning att skjuta dem som använder våld inför den väntade konfrontationen mellan motståndare och anhängare till den störtade presidenten Muhammad Mursi.Bägge sidor har skärpt retoriken inför fredagen demonstrationer. Muslimska brödraskapet anklagar armén för att driva landet mot inbördeskrig.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Nya projektiler från Nordkorea

För sjunde gången på kort tid har Nordkorea provskjutit projektiler, meddelar försvaret i Sydkorea och Japan..

UNT - 1 timme sedan

Norge undslapp regeringskris

Bokstavligen i elfte timmen har Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) lyckats undvika en regeringskris..

UNT - 1 timme sedan

Armén kan sättas in i Amazonas

Den brasilianska försvarsmakten ska sättas in mot skogsbränderna i Amazonas..

UNT - 3 timmar sedan

Uruguays president behandlas för lungcancer

Uruguays president Tabaré Vázquez, som har arbetat hårt för att minska tobaksbolagens inflytande, behandlas för en tumör i lungan, uppger hans stab..

UNT - 4 timmar sedan

Amerikansk HD-domare behandlad för cancer

Ruth Bader Ginsburg, domare i USA:s högsta domstol, har strålbehandlats för en cancertumör i bukspottskörteln, meddelar en talesperson för domstolen..

UNT - 5 timmar sedan

Tunisisk presidentkandidat gripen

Den tunisiske presidentkandidaten och mediemagnaten Nabil Karoui har gripits misstänkt för penningtvätt, rapporterar tunisiska medier..

UNT - 5 timmar sedan

Kosovo vill gripa kosovoserbisk nationalist

Kosovo har utfärdat en internationell arresteringsorder för Milan Radoicic – en av ledarna för ett kosovoserbiskt nationalistparti som öppet stöds av Serbien – som misstänkt för ett mord i januari 2018 på en moderat kosovoserbisk politiker..

UNT - 5 timmar sedan

Källor: Israel genomförde flygattacker i Irak

Israel har genomfört minst en flygattack mot Irankopplade mål i Irak, och den irakiska regeringen oroas över att dras djupare in i konflikten mellan USA och Iran, rapporterar The New York Times (NYT)..

UNT - 7 timmar sedan

Forskare: Samtalet med Trump ett mästerstycke

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) har pratat i telefon med USA:s president Donald Trump..

UNT - 8 timmar sedan

Norsar: Två explosioner vid rysk testolycka

I samband med olyckan som dödade minst fem anställda vid en rysk militär testanläggning tidigare och gav höjda strålningsnivåer inträffade inte en utan två explosioner, enligt norska forskare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.