BT > Nyheter

Monday, 26 August, 11:02

BT - 13 aug 19 kl. 05:00

BT på skattjaktKisteberget mellan Håcksvik och Skäremo har gäckat skattletare i århundraden. BT ger sig in i skogen på jakt efter myter och sägner..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Håcksvik, Skäremo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BT på skattjakt
Nyan - 19 feb 18 kl. 11:59

Sjöfartsmuseets skattjakt förnyas

Under sportlovsveckan ordnar Ålands sjöfartsmuseum program för lediga barn. Pysselverkstaden Korallen fokuserar på miljö och återvinning. På tisdag och onsdag mellan klockan 13 och 15 kan barn och vuxna tillsammans skapa sin egen kikare av återvunnet material.

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 18:30

Solen sken över årets skattjakt

Foto: Bosse Nilsson
Solen skiner och stämningen är på topp när det drar ihop sig till årets skattjakt för gymnasieskolornas avgångselever. Samtliga har som traditionen bjuder låtit fantasin skena i valet av utstyrsel.
Ett gäng glada killar och tjejer kommer i guldfärgade eller svarta klänningar nerför Nya Boulevarden på väg till scenen i Tivoliparken, där samlingen inför skattjakten sker på onsdagseftermiddagen.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 12 kl. 21:25

Skattjakt ledde fram till haschgömma

En skattjakt i Motala ledde fram till ett oväntat fynd ? en haschkaka på närmare 100 gram. Den som gömde haschet hade nog inte räknat med att få en nyfiken geocachare på halsen.

BT - 23 jan 12 kl. 21:27

Skattjakt ledde fram till haschkaka

En skattjakt i Motala ledde fram till ett oväntat fynd - en haschkaka på närmare 100 gram. Den som gömde haschet hade nog inte räknat med att få en nyfiken geocachare på halsen. Geocaching är en form av skattjakt med hjälp av GPS, och koordinaterna som mannen följde låg alltså av en händelse vid knarkgömman.

Magazin24 - 04 jul 12 kl. 12:28

Mysig skattjakt i skogen

Kottar, stenar, löv och björkris var fynden man skulle leta efter på Naturskattjakten i Köping. Alla barn som klarade av uppgiften fick en överraskningspresent av sommarjobbarna som anordnade aktiviteten. På Gammelgården i Köping pågick under onsdagen en naturskattjakt.

Norrtelje Tidning - 22 jun 17 kl. 12:00

Skebos traditionsenliga skattjakt får ny modern skepnad

I år fyller Skattjakten i Skebo 18 år. Deltagarna kan vänta sig en mer tidsenlig skattjakt än vanligt och det är av största vikt att inte glömma mobilen hemma.
– Det kommer att vara en skattjakt i cyberrymden kan man säga, säger Bengan Lundberg, som är en av arrangörerna..

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:42

Virtuell skattjakt med app i Bokskogen

TORUP I helgen drar en skattjakt igång med Torups friluftsgård som startplats.
Trezzurehunt challenge sker virtuellt men samtidigt ute i naturen.– Det här är inte något man gör sittande hemma i soffan.

Skånskan - 04 jun 19 kl. 05:00

Lek vid Höörsån blev spännande skattjakt

HÖÖR Fyra killar i tio-tolvårsåldern hittade på söndagseftermiddagen ett sprängt kassaskåp i Höörsån. Kassaskåpet innehöll ett antal mynt och en guldring.
– Det var spännande och bra.

BT - 21 apr 11 kl. 09:48

Skattjakt orsakade polispådrag

Polisen spärrade av och bombtekniker från Malmö larmades. Men när en klarsynt polis granskat det misstänkta föremålet blåstes pådraget av. Det rörde sig om geocaching, en modern skattjakt med hjälp av gps.

Nya Wermlands Tidningen - 10 maj 11 kl. 12:07

Gå på skattjakt och få bättre hälsa

I går inleddes den veckolånga kampanjen Ett friskare Sverige som syftar till att främja goda matvanor och fysisk aktivitet. Inom ramarna för projektet bjuds Karlskogaborna på både skattjakt och tipspromenad..

Trelleborgs Allehanda - 21 aug 11 kl. 18:00

Piratdag med skattjakt och sång

Foto: Tom Wall
En massa pirater i både större och mindre format intog Sveriges sydligaste udde.
Efter en vild skattjakt firade alla sina skatter med sång och musik i Köpmansmagasinet. På scen stod såklart Sjörövarmange och hans kompanjon Katta Pirat.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Biotoppen: Tarantino fortsatt etta

Quentin Tarantino håller ställningarna på den svenska biotoppen med "Once upon a time in Hollywood". Högsta nykomling är thrillern "Angel has fallen" med Clive Owen. Även musikdokumentären "Amazing grace" om Aretha Franklin har letat sig in på listan..

BT - 30 minuter sedan

Person skjuten i Malmö

BT - 30 minuter sedan

Handelskrig skapar flykt från risktillgångar

Investerare flyr från riskfyllda tillgångar då de befarar att handelskriget mellan USA och Kina ska förvärras. Börser och räntor pressas nedåt och på valutamarknaden är turbulensen stor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.