Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 22:54

Skånskan - 13 aug 19 kl. 05:00

Fotbollsläger som samlar 54 deltagareskurup På Skurups idrottsplats är det aktivitet utöver det vanliga. 54 barn i åldrarna 5 till 12 år finns på plats.
Här är bollen i centrum, men det finns tid och plats för kul lekar också.Idrottsplanens ena mål, här står et gäng och skjuter på en målvakt. En del sätter den, någon boll har knappt styrfart.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
På Skurups, Skurups AIF, Alm, Peter Dahl, U14, SummerCamp, Dahl, Järnström, Helena Järnströms, Elsa, Hanna Rosvall, Aspelin, Petrisi, Ester Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbollslägersom , samlar54 , deltagare
YA - 15 jun 14 kl. 18:08

Populärt fotbollsläger lockar

Foto: Sprisse Nilsson
Sommarens fotbollsläger är något av en höjdpunkt för de unga spelarna i Spjutstorps IF. Här blandas lek och träning med övernattning och bad i bassängen under tre dagar.
Nedanför bassängen på första planen är det full aktivitet med flera grupper av unga spelare som är i gång.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

11-åring dog på fotbollsläger

En 11-årig pojke avled vid lek på ett fotbollsläger på danska Fyn på lördagseftermiddagen, uppger Berlingske.På lägret deltar 1.200 ungdomar från 8 till 17 år.

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 00:48

Rob Ford: Rehab är som fotbollsläger


Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford är på behandling för sina drogproblem, men lovar att vara tillbaka i god tid till borgmästarvalet i oktober. - Jag mår utmärkt. Avgiftningen är fantastisk.

BT - 08 maj 14 kl. 00:48

Rob Ford: Rehab är som fotbollsläger

Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford är på behandling för sina drogproblem, men lovar att vara tillbaka i god tid till borgmästarvalet i oktober. - Jag mår utmärkt. Avgiftningen är fantastisk.

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 14 kl. 00:50

Rob Ford: Rehab är som fotbollsläger

Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford är på behandling för sina drogproblem, men lovar att vara tillbaka i god tid till borgmästarvalet i oktober. — Jag mår utmärkt. Avgiftningen är fantastisk.

NT - 04 aug 12 kl. 20:16

Olycka på fotbollsläger på Fyn

En elvaårig dansk pojke dog i en olycka på ett fotbollsläger på Fyn på lördagen..

UNT - 08 maj 14 kl. 00:48

Rob Ford: Rehab är som fotbollsläger

Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford är på behandling för sina drogproblem, men lovar att vara tillbaka till borgmästarvalet i oktober. "Avgiftningen är fantastisk. Det påminner mig om ett fotbollsläger.

NT - 08 maj 14 kl. 00:48

Rob Ford: Rehab är som fotbollsläger

Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford är på behandling för sina drogproblem, men lovar att vara tillbaka till borgmästarvalet i oktober. "Avgiftningen är fantastisk. Det påminner mig om ett fotbollsläger.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 15 kl. 06:00

Fotbollsläger i arenan

Kristinehamnaren Anneli Bergdahl är distriksförbundskapten för Värmlands distriktslag flickor -01. Under helgen hade de fotbollsläger i Kristinehamn arena.– Jag blev tillfrågad om jag ville bli distriksförbundskapten och det tyckte jag var jätteroligt så jag svarade ja..

YA - 15 jun 19 kl. 19:30

Fotbollsläger lockar många unga

I helgen var det återigen dags för Spjutstorps IF´s årliga fotbollsläger. Under tre dagar varvas träningar och matcher med lek och bad. Tommy Karlsson, 10 år, har varit med på lägret så länge han kan minnas.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ny omröstning om Alms framtid väntar

Skurup Ska Magnus Alm (S) entledigas från sina uppdrag i de kommunala bolagen?
Det anser kommunstyrelsen, som återigen kommer lyfta fram förslaget i kommunfullmäktige.I slutet av december attesterade kommunstyrelsens tidigare ordföranden Magnus Alm (S) fakturor från Skurupshems ordförande Staffan Andersson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Respass i sista kvalomgången

BORDTENNIS Det lyckades inte för 17-årige Truls Möregårdh från Eslöv att slå sig in i huvudturneringen i den World Tour-tävling som den här veckan äger rum i tjeckiska Olomouc.Den unge EAI:aren inledde dock på bästa tänkbara sätt med vinst i sin första kvalmatch, detta i kvalomgång 2, mot Amalraj Anthony, Indien, med 4-2 (11-7, 6-11, 12-14, 11-7, 11-7, 11-9).
I kvalomgång 3 slog han sin genom ungdomsåren ständige antagonist från Ryssland, jämnårige Vladimir Sidorenko, även detta med 4-2 (8-11, 11-8, 11-8, 11-5, 8-11, 11-9).

Skånskan - 2 timmar sedan

Idén med privat hemtjänst slopas

KÄVLINGE Det blir inget utökat valfrihetssystem inom hemtjänsten för personlig omvårdnad.
Omsorgsnämnden stoppar nu förslaget och vill att hemtjänsten även i fortsättningen ska ske i kommunal regi.– Vi är eniga i nämnden om att inte gå vidare med förslaget att tillämpa lagen om valfrihetssystem LOV i alla delar av hemtjänsten.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ställer ut omtalad präst

Staffanstorp Under hösten kommer Staffanstorps konsthall att ställa ut verka av Kent Wisti, under namnet Dagsverken i vingården.
Han är både konstnär och grafiker, utbildad vid KV, s konstskola i Göteborg och grafikskolan Forums kvällsskola i Malmö.
Men Kent Wisti är också satirtecknare och präst.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hanif Bali petas från flera poster

Inrikes Hanif Bali har hamnat i blåsväder igen, efter att ha kritiserat före detta statsministern och utrikesministern Carl Bildt på Twitter.
Till följd uppmanas nu den moderata riksdagsledamoten att lämna flera av sina politiska uppdrag.När Irans utrikesminister Javad Zarif var på Sverigebesök träffade han både den nuvarande utrikesministern Margot Wallström (S) och den tidigare, Carl Bildt (M).

Skånskan - 3 timmar sedan

Stationshus kan få ökat skydd

harlösa Den gamla stationsbyggnaden i Harlösa föreslås få stärkt skydd mot rivning och förvanskning.Byggnaden, som i dag tjänar som bibliotek och bostäder, har sedan tidigare en q-märkning. Den omfattar dock inte den så kallade arkaden, överbyggnaden vid den gamla perrongen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Jazz­kon­sert un­der bar him­mel

Staffanstorp
Två fö­re­ningar har nu gått sam­man för att skapa en Jazz­fes­ti­val i Staffanstorp. Un­der sis­ta fre­dags­kvällen i au­gus­ti för­vandlas Åstradsgårdens träd­gård till mini­fes­ti­val.
Med jazz i fo­kus ska Staf­fans­torps­bor­na kun­na njuta av mu­sik un­der den bara sen­som­mar­him­len.

Skånskan - 4 timmar sedan

Oskyldigt häktad får nu ersättnig

Staffanstorp En man som miss­tänktes för grovt va­pen­brott får nu er­sätt­ning för att ha suttit häktad.En 30-årig man greps i ja­nu­a­ri 2018 miss­tänkt för grovt va­pen­brott.
Un­der ut­red­ningen, som på­gick i över 80 dagar, satt han häktad.

Skånskan - 4 timmar sedan

Rösler gör de drag som krävs

FOTBOLL Frånvarolistan är lång. Men Uwe Rösler oroas inte över det.
– Vi hittar alltid lösningar, för vi har en så bra trupp, säger MFF-tränaren.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gräsbrand härjar i Tullstorp

Trelleborg En gräsbrand utbröt på onsdagseftermiddagen i Tullstorp, Trelleborgs kommun.Larmet om branden inkom till SOS Alarm klockan 17 40. Det rör sig om en gräsbrand i Tullstorp, Trelleborgs kommun.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.