BT > Nyheter

Saturday, 17 August, 14:51

BT - 13 aug 19 kl. 04:00

Bristen på idrottshallar måste tas på allvarFrån Idrottssverige kommer rapporter om dåliga förutsättningar för motion och idrott i de kommunala anläggningarna, skriver Märit Bergendahl..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Idrottssverige, Märit Bergendahl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bristen, idrottshallarmåste , tas, allvar
Expressen - 11 feb 17 kl. 16:53

Planen för att lösa bristen på idrottshallar

På måndag får alla idrottsintresserade hålla tummarna. Då kan kommunfullmäktige i Stockholm säga ja till tre fullstora idrottshallar, en konstgräsplan samt en bandyhall. Samtliga kommer att hamna i Söderort..

SR - 31 aug 18 kl. 06:30

Bristen på isytor i Sverige: "Extremt allvarligt läge"

Bara 3 av 10 barn i Sverige rör på sig tillräckligt mycket. Samtidigt gör bristen på ishallar och idrottshallar i Sverige att barn får nej i dörren till idrottsföreningar..

Dalarnas tidningar - 01 okt 15 kl. 13:45

Medborgarförslagen om nya idrottshallar ska tas upp i fullmäktige

Ett gäng medborgarförslag gällande att det behöver byggas idrottshallar i Säter och Gustafs har lämnats in till kommunen. Ärendena togs upp vid kommunstyrelsens senaste sammanträde..

SVT Debatt - 02 sep 13 kl. 05:31

Marknadshyror löser inte bristen på studentbostäder

STUDENTBOSTÄDER Studentbostadskrisen är ett av de största hindren för Stockholmsregionens utveckling. Idag har nyproducerade studentbostäder redan marknadsanpassade hyror ? den mest effektiva åtgärden mot bostadsbristen är alltså inte friare hyresreglering.

DN - 26 jul 11 kl. 18:21

?Bristen på tabu mot antimuslimska idéer är farlig?

Islamofobin behöver tas på större allvar i Europa. Det menar Lisa Bjurwald, journalist och författare aktuell med boken ?Europas skam.

BT - 19 sep 11 kl. 07:31

Ungas röster tas på allvar

I Borås tas ungas rätt till inflytande på allvar och blir därmed en del i en process. Kommunen har påbörjat ett arbete som inbjuder till att bygga vidare på, skriver Lena Palmén. I en debattartikel, (9/9) framför Niklas Arvidsson synpunkter och ställer en del frågor, som berör Borås stads ungdomsråd.

Nyheter 24 - 21 sep 11 kl. 18:49

Miljöministern om fabriksutsläppen: "Detta måste tas på stort allvar"


Andreas Carlgren sätter ned foten efter uppgifter om att svenska ståljätten Outokumpus fabriksutsläpp kan ligga bakom att svenska barn missbildas. Som Nyheter24 tidigare skrivit kan fem barn i Haparanda ha fötts med missbildningar på grund av utsläpp från Outokumpu.

?

SVT Debatt - 27 maj 13 kl. 15:15

Polisen måste ta förtroendefrågan på allvar

FÖRORTSKRAVALLERNA Att använda våld för att uttrycka frustration över samhället är förkastligt, och polisens insatser för att stoppa våldet är ovärderliga. Därför är förtroendefrågan för polisen något att ta på största allvar. Att många miljonprogramsbor känner ett bristande förtroende för polismakten måste leda till ett aktivt arbete mot diskriminering – och arbetet med att stärka polisens förtroende bör nu göras till en prioriterad fråga, skriver Maria Ferm (MP), riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson.

YA - 20 sep 13 kl. 10:34

Ansvarig politiker tar oron på allvar

Den oro som de anställda på vårdcentralen i Skurup känner inför ännu en omorganisation och de uppsägningar som kan bli följden tas på största allvar av den ansvarige regionpolitikern.
? Oron ska tas på fullt allvar.

Skånskan - 21 feb 16 kl. 01:00

Staten löser inte bo­stads­bristen

Opinion Bo­stads­bristen är ett pro­blem som allt fler ägnar sitt in­tres­se. Rege­ringen har ex­em­pel­vis bjudit in till par­ti­överläggningar för att för­söka nå bred enig­het om åt­gärder som ska sti­mu­lera bo­stads­byg­gan­de.
I vec­kan kom en rap­port från SNS där pro­fes­sorn i fas­tig­hets­ekonomi Hans Lind läg­ger fram nå­gra för­slag till hur byg­gan­det kan snabbas på.

YLE - 04 sep 13 kl. 09:05

Brister inom svensk service tas inte på allvar

I Helsingfors har social- och hälsovårdsnämnden i går kväll diskuterat bristerna inom den svenskspråkiga social- och hälsovården. I våras sammanställdes en rapport om läget inom den svenskspråkiga social- och hälsovården. I rapporten påtalades brister inom bland annat hemvården där det råder stor brist på svenskspråkig personal.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Äldre skadad man hittad på tåg

BT - 45 minuter sedan

Jätteintresse för interrailkort

BT - 45 minuter sedan

Fortsatta protester i Hongkong

BT - 1 timme sedan

Nike ändrar policy för gravida idrottare

Sportklädesjätten Nike fick rejäl kritik efter att flera sponsrade friidrottsstjärnor ansett att de blivit diskriminerade av företaget på grund av sina graviditeter. Nu har Nike ändrat sin policy..

BT - 1 timme sedan

Wirén sexa i Ultravasan

Boråsaren Linus Wirén ställde upp i Ultravasans lopp på 90 kilometer och slutade sexa. Han tog sig från Sälen till Mora på sex timmar, 26 minuter och 15 sekunder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.