YA > Nyheter

Wednesday, 21 August, 07:27

YA - 13 aug 19 kl. 03:03

Gärna höjda skatter för att hjälpa på platsReplik på Staffan Lingärdes Insändare i YA den 8 augusti 2019 med rubriken ”Dödens hav orsakat av EU:s politik”.
Läs mer på YA
Läs mer om:
Staffan Lingärdes Insändare, YA, Dödens, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gärna, höjda, skatterför att , hjälpapå plats
YLE - 06 feb 17 kl. 15:17

En närvårdare måste ha tålamod och en vilja att hjälpa

Det är inte svårt att få jobb som närvårdare säger Madelen Grankulla. Det som krävs är att du visar att du finns samt att du har ett bra tålamod. Madelen Grankulla är närvårdare och tack vare arbetspraktik fick hon snabbt jobb både under och efter studierna.

Cornucopia - 23 sep 13 kl. 12:44

Gästinlägg: Hjälpa eller stjälpa

Nedanstående är ett gästinlägg skrivet av läsaren Sören J.

Hjälpa eller stjälpa?

Vi lever just nu i en tid med låga räntor, och aptiten på lån har därför under flera år varit god.

YLE - 24 jun 12 kl. 10:14

Borde vi nu vara nöjda?

Är det så att vi borde skrika av glädje för att två finländare reserverades i NHL-draftens första omgång och nio totalt? Eller borde vi hoppas på och kräva bättre resultat än så av vårt hockeyförbund? Årets reservationstillfälle i Pittsburgh under fredagen och lördagen blev i år varken en stor succé eller en stor besvikelse ur finländsk synvinkel.

YLE - 19 dec 14 kl. 05:29

Kritiker nöjda med ny byggpolicy i Raseborg

Byggnadstillsynen i Raseborg behöver samarbeta mera inom avdelningen. Det här säger en av de byggare som varit kritisk mot avdelningen. Förbättringsåtgärderna för byggnadstillsynen välkomnas.

YLE - 25 aug 15 kl. 20:54

Evitskogsbor missnöjda med informationen från Migrationsverket

Både rädsla och en vilja att hjälpa till finns bland dem som bor nära flyktingförläggningen i Evitskog i Kyrkslätt. På tisdag kväll gavs Evitskogsborna information om flyktingförläggningen. När Jorma Kuuluvainen, direktör på Migrationsverket informerar om läget är publiken otålig.

SVT Debatt - 08 feb 14 kl. 08:00

Dags att hjälpa asociala mobilzombier

TELEFONBEROENDE Många är osunt beroende av sina smarta telefoner. Därför öppnar vi Sveriges första behandlingsenhet mot mobilmissbruk. Känner du igen dig i följande?

Sydsvenskan - 04 jan 16 kl. 17:01

Pode till TFF: Vill hjälpa klubben ta nästa steg

Marcus Pode spelade tre säsonger i allsvenskan med Trelleborgs FF. Nu återvänder han med sikte på att åter ta sig upp på den högsta nivån.– Jag har varit noga med att jag inte är här för att varva ner eller runda av min karriär, utan jag vill hjälpa klubben att ta nästa steg, säger den 29-årige forwarden.

YLE - 08 jun 15 kl. 17:08

Centerns unga missnöjda med regeringsprgrammet

Det bubblar av missnöje inom Centerns ungdomsförbund över det regeringsprogram som det egna moderpartiet har varit med om att forma. Framförallt de planerade nedskärningarna inom utbildningen får hård kritik. Centerungas viceordförande Katja Asikainen och Silja Silvasti som sitter i ungdomsförbundets förbundsstyrelse, kommer med hård kritik mot sitt eget parti och dess ordförande, statsminister Juha Sipilä.

YLE - 08 jun 15 kl. 17:08

Centerns unga missnöjda med regeringsprogrammet

Det bubblar av missnöje inom Centerns ungdomsförbund över det regeringsprogram som det egna moderpartiet har varit med om att forma. Framförallt de planerade nedskärningarna inom utbildningen får hård kritik. Centerungas viceordförande Katja Asikainen och Silja Silvasti som sitter i ungdomsförbundets förbundsstyrelse, kommer med hård kritik mot sitt eget parti och dess ordförande, statsminister Juha Sipilä.

YLE - 05 jun 15 kl. 12:53

Upprop för höjd skatt höjde blodtrycket

Birgit Schaffar poserade på Facebook med en lapp med texten: ”Jag vill betala mera skatt.” Till Svenska Yle säger Schaffar att hennes postning är en protest mot nedskärningarna inom kultur- och utbildningssektorn.
Birgit Schaffars upprop skapade en läsarstorm på Svenska.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Malmström: EU måste rusta för smällen

EU måste förbereda sig för den lågkonjunktur som hotar runt hörnet, anser EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström..

YA - 30 minuter sedan

”Åskmatchen” återupptas – i minut 27: ”Det är superviktigt för oss”

Det var en konstig match när Hammenhög och Färjestaden möttes i division 1 i somras. En match som avbröts i första halvlek på grund av åska och och skyfall. När lagen möts på nytt på onsdagen blir det minst lika märkligt.

YA - 45 minuter sedan

Dags för Irans Zarif att svara på frågor

Irans Sverigeaktuelle utrikesminister Javad Zarif ska under dagen hålla ett anförande och en frågestund. Kritik mot USA, som i fjol drogs sig ur det globala kärnenergiavtalet med hans hemland, är att vänta..

YA - 1 timme sedan

"Att spela med Stenson för något bra med sig"

Marcus Kinhult har fått sitt genombrott på Europatouren men säsongen i stort har varit upp och ner. Nu vill den 23-årige bohuslänningen ta sin andra tourseger – trots hård konkurrens från mer meriterade landsmän som Henrik Stenson och Alex Norén..

YA - 1 timme sedan

Guide inför Scandinavian Invitation

Svensk stjärnglans har tagit över Scandinavian Invitation i Mölndal. Här är det du behöver veta inför den svenska Europatourtävlingen..

YA - 1 timme sedan

Undersköterskor kräver bättre arbetsvillkor

Undersköterskor på flera orter laddar för torsdagens manifestation för mer personal och bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen..

YA - 1 timme sedan

Neurath chockad över ändringen i "Fartblinda"

Kärlek, sex och svek möter machokultur och avancerad ekonomi. Filmatiseringen av Carolina Neuraths "Fartblinda" är en tillskruvad djupdykning i finansvärldens mörker – löst baserad på verkligheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.