Expressen > Nyheter

Saturday, 24 August, 08:41

Expressen - 13 aug 19 kl. 02:03

Slåttermaskin och lastbil i krock – en till sjukhusEn gräsklippande slåttermaskin och en lastbil har krockat på E18 i Upplands bro.En person har fått föras till sjukhus med ambulanshelikopter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E18, Upplands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slåttermaskinoch , lastbili , krocken till , sjukhus
Expressen - 28 sep 17 kl. 10:28

85-årig bilförare påkörd av lastbil vid sjukhus

En man i 85-årsåldern blev påkörd av en lastbil på riksväg 27 i höjd med sjukhuset i Värnamo vid 10-tiden på torsdagen.Bilföraren fördes till sjukhuset i ambulans. Mannen ska bland annat ha klagat på nacksmärtor..

Aftonbladet - 12 nov 12 kl. 14:34

Påkörd av lastbil ? till sjukhus med helikopter

Västerbottens Folkblad - 07 sep 11 kl. 12:06

Krockade med lastbil

SKELLEFTEÅ En person har fått föras till sjukhus efter en krock mellan en lastbil och en personbil i Skellefteå. SKELLEFTEÅ En person har fått föras till sjukhus efter en krock mellan en lastbil och en personbil i Skellefteå. Olyckan inträffade ?

Expressen - 19 aug 15 kl. 17:19

Buss i krock med lastbil – tre till sjukhus

Tre personer har förts med ambulans till sjukhus och stora trafikstörningar har uppstått efter en krock mellan en fullastad buss och en lastbil strax utanför Dalby. – Trafiken leds om på annan väg till efter klockan 18, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral i Region syd..

Expressen - 30 jun 16 kl. 21:12

Våldsam krock med lastbil – två till sjukhus

En våldsam krock mellan en lastbil och en personbil inträffade utanför Åmål, strax efter klockan 20. Enligt räddningstjänsten har två personer förts till sjukhus – en med ambulans och en med ambulanshelikopter. Det är oklart hur allvarligt skadade personerna är.

GöteborgsPosten - 02 maj 18 kl. 16:56

Lastbil och personbil i krock – en person till sjukhus

En person är förd till sjukhus efter en våldsam krock mellan en lastbil och en personbil utanför Vara i Västergötland.
– Tre ambulanser och en ambulanshelikopter har precis landat, det är en allvarlig olycka, säger Jesper Rydeling, styrkeledare vid räddningstjänsten..

BT - 02 maj 14 kl. 07:37

En person förd till sjukhus efter krock med lastbil

En bilist har förts till sjukhus efter att ha krockat med en lastbil på riksväg 40. På fredagsmorgonen körde en lastbil in i baken på en lastbil i Bollebygd på riksväg 40 i höjd med Statoil. – Bilen blev kraftigt demolerad, säger Niklas Ignell, stabchef på räddningstjänsten.

BT - 14 feb 13 kl. 13:50

En till sjukhus efter krock på R40

En person fick föras till sjukhus efter en krock mellan en lastbil och personbil på riksväg 40. Olyckan inträffade strax innan Kyllaredsmotet i riktning mot Borås vid 14-tiden. Lastbilen ska av oklar anledning ha kört in i personbilen bakifrån.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 21:40

Fem till sjukhus efter krock


Fem personer fick föras till sjukhus efter en krock mellan en personbil och en mindre lastbil vid 21-tiden på måndagskvällen i Hjällbo i nordöstra Göteborg.Två av dem fördes till Sahlgrenska, två till Östra sjukhuset och en till Mölndals sjukhus. Ingen ska enligt uppgifter till polisen på platsen ha fått livshotande skador.

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 14 kl. 21:42

Fem till sjukhus efter krock

Fem personer fick föras till sjukhus efter en krock mellan en personbil och en mindre lastbil vid 21-tiden på måndagskvällen i Hjällbo i nordöstra Göteborg. Två av dem fördes till Sahlgrenska, två till Östra sjukhuset och en till Mölndals sjukhus. Ingen ska enligt uppgifter till polisen på platsen ha fått livshotande skador.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Brittisk ambassadsarbetare släpps av Kina • Våldsamt upplopp i natt – krossade fönster på polisbil • Nordkorea har avfyrat ytterligare missiler

Den brittiske ambassadsarbetaren, Simon Cheng Man-Kit, som frihetsberövades av Kina tidigare i månaden har frisläppts står det på en Facebooksida rapporterar BBC.■■■Polisen har under natten till fredagen kallats till Brandkärr i Nyköping efter att fått information om skadegörelse i området. När en patrull kom till platsen attackerades polisen av en grupp unga vuxna.

Expressen - 15 minuter sedan

Moderaterna öppnar för förbud mot fler religiösa symboler

Moderaterna följer upp förslaget om slöjförbud i skolan.Nu öppnar Elisabeth Svantesson (M) för att utreda om även religiösa symboler som davidsstjärna och kors ska förbjudas.– Jag ser inget problem med att man gör en bred utredning, där den frågan också belyses, säger Elisabeth Svantesson (M), säger hon till Aftonbladet.

Expressen - 30 minuter sedan

Jacquie, 35: Drogerna har tagit hela min familj

Skottland har den högsta drogdödligheten i Europa, högre till och med än i USA.Jacquie, 34, har betalt ett högre pris än de flesta.Drogerna har tagit hennes pappa, mamma och tre syskon.

Expressen - 30 minuter sedan

Man förd till sjukhus efter rån – blev slagen och sparkad

En man blev i natt rånad på sin väst i centrala Göteborg.Han blev slagen och sparkad i samband med rånet och fördes till sjukhus. .

Expressen - 45 minuter sedan

USA återöppnar konsulat på Grönland

USA kommer att återöppna ett konsulat på Grönland för att öka sin närvaro i Arktis, rapporterar AP.Samtidigt har Donald Trump och Danmarks statsminister suttit i ytterligare samtal under natten, skriver danska TV2.USA:s president kallar Mette Frederiksen för en ”underbar kvinna”..

Expressen - 1 timme sedan

Både du och jag är en del av problemet

Regnskogen står i brand – och både du och jag är en del av problemet. Amazonas bränder och vad vi själva väljer att lägga på tallriken hör ihop..

Expressen - 1 timme sedan

TV: Här exploderar tankbilen vid macken

Tretton skadade i allvarliga olyckan.

Expressen - 1 timme sedan

Föräldrar rasar – barn tvingas gå längs tungt trafikerad väg

Längs en smal 70-väg i Varbergs kommun kommer ett gäng barn i grundskoleåldern nu behöva ta gå ungefär en och en halv kilometer till skolbussen. Föräldrarna menar att vägen är trafikfarlig för barnen då både vegetation och avsaknad av belysning gör sikten dålig.Kommunen gör dock en annan bedömning..

Expressen - 1 timme sedan

Malmöbons väg – till Islamska Statens elit

Osama Krayem, 26, gick från att vara med i en film om lyckad integration i Sverige till att bli en del av IS elit.Han beskrivs som ”vänlig” och ”lugn” och hade en nära och engagerad familj under uppväxten.– Han passar inte in i den vanliga bilden av de som anslöt sig till IS, generellt har de ett dysfunktionellt familjeliv bakom sig, säger terrorexperten Magnus Ranstorp..

Expressen - 2 timmar sedan

Sätter in militär – i kampen mot Amazonas-bränderna

Vildsinta bränder rasar i Amazonas regnskog.Nu kallar Brasilien in försvarsmakten att bistå i brandarbetet, efter beslut från presidenten Jair Bolsonaro, skriver AP. Samtidigt har tusentals personer gått ut i protest mot Bolsonaros klimatpolitik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.