YA > Nyheter

Friday, 23 August, 23:58

YA - 13 aug 19 kl. 01:01

Lars Toftemar (S): Ingen egen SD-politik utan budgetDet verkar som om jag trampat på en öm tå när jag skrev att det ryktas att Sverigedemokraterna inte ska lägga en egen budget i år. Både Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson reagerade väldigt kraftigt på mitt påstående och förnekar det kategoriskt..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Toftemar, SD, Sverigedemokraterna, Paul Svensson, Jan-Åke Isaksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lars, ToftemarS Ingen , egen, SD-politikutan , budget
Dagen - 02 mar 11 kl. 03:00

Många partier saknar egen tydlig politik

Vi hade en idé: "Så skulle Sverige se ut om NN-partiet hade egen majoritet". Den borgerliga regeringen har fått förnyat förtroende. Visserligen med lite osäkert underlag men vi vet vad den vill åstadkomma, i stora drag.

Dagen - 02 mar 11 kl. 03:00

Frågan: Vad tycker du om att partierna inte har en egen tydliga politik?

Stina Morian, analyschef på opinionsföretaget YouGov:- Det är anmärkningsvärt. Vi har åtta partier i riksdagen och ingen som tycker något. Det säger en del om det politiska läget.

DI - 24 nov 17 kl. 21:06

SD redo offra sin egen ekonomiska politik

Sverigedemokraterna är redo att offra sin ekonomiska politik för att stoppa Centerns inflytande över migrationspolitiken. Löftet om sänkta skatter på jobb och företagande väger lätt när invandringen ska stramas åt..

Sydsvenskan - 18 jun 11 kl. 06:30

Mer sång än politik på första Folkemødet

Kostymerna trängde ut seglarskorna i semesteridyllen Allinge, allsången flödade och statsministern kvaddade hundra socialdemokratiska kakor. Men de stora politiska utspelen saknades under det måttligt folkliga Folkemødet på Bornholm.
ALLINGE.

VA - 14 apr 11 kl. 10:38

"Lobbyister ? Sopa rent framför egen dörr"

14 april Vad är egentligen politik? Ett spel mellan olika ideologiska övertygelser och intressegrupper eller en språngbräda in i pr-branschen? Jag hoppas naturligtvis på det första svaret, men det är inte utan att jag lutar åt det andra.

BT - 07 maj 12 kl. 13:49

Alliansens politik bäst för fattiga

Socialdemokraterna saknar fortfarande politik mot utanförskapet och tar inte ansvar för de offentliga finanserna. Deras politik skulle återigen leda till större klyftor i samhället och hjälper inte de barn Rädda Barnen berättar om, anser borgerliga riksdagsledamöter. Det är viktigt med ett samhälle som håller ihop.

Sydsvenskan - 10 okt 11 kl. 06:30

Ny invandrings- politik återgång till den gamla

I veckan la den nya danska regeringen ner integrationsdepartementet. Men den nya integrationspolitiken är inte ett systemskifte.
KÖPENHAMN.

Supermiljöbloggen - 22 maj 19 kl. 15:30

EU-valet: Hur bra är Kristdemokraternas miljöpolitik?

26 maj röstar Sveriges befolkning om vilka som ska representera oss i Europaparlamentet. Men var står partierna egentligen i miljöfrågor? SMB har sammanfattat resultaten från fyra viktiga granskningar.

Alliansfritt Sverige - 26 jun 14 kl. 13:09

Moderaten Lars-Ingvar Ljungman ger girigheten ännu ett ansikte

Girigheten har många ansikten just nu. Ett av dessa är Lars-Ingvar Ljungman. Siste april avgick Ljungman (M) som kommunstyrelsens ordförande i Vellinge och kommunalråd.

Cornucopia - 11 dec 14 kl. 08:39

Gästinlägg: En politik för det goda livsflödet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat bloggkommentatorn Kuckeliku.

Den här texten utgör en fortsättning på det gästinlägg jag skrev här hos Cornucopia 2014-06-11, i vilket jag bland annat konstaterade att ett rikt och hållbart neuralt livsflöde är livets högsta/intrinsikala/finala goda och det som gör våra liv intressanta, roliga, angenäma, spännande och fascinerande.

Lycka

Jag kunde också sagt att lycka är ett behagligt neuralt flöde som måste vara rikt och hållbart för att vara det högsta mänskliga goda.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Nykomlingen tog första PL-segern

YA - 45 minuter sedan

Öga mot öga med människan

”Jag hade så mycket” är en extraordinär roman. Recensenten Annika Wall älskar Trude Marsteins förmåga att skildra människan så som den är, i all fåfänglighet..

YA - 1 timme sedan

Debutroman som säger för mycket om för litet

Spelet mellan vad som är kärlek och vad som är vänskap har stor betydelse i Alba Mogensens debutroman ”Hon den roliga”. Den kunde ha blivit en betydligt bättre bok om författaren haft bättre kontroll på vad som med fördel kunde lämnats osagt, tycker recensenten Christian Swalander..

YA - 1 timme sedan

Bilträff lockade motorintresserade unga

Redan vid 21 tiden på fredagskvällen hade uppemot ett hundratal motorintresserade ungdomar samlats för ännu en spontan bilträff på Lidls parkering..

YA - 1 timme sedan

Eliann Web tillbaka i elitloppsform

För två år sedan tävlade Elian Webb i Elitloppet. Därefter har den finländske sjuåringen dragits med diverse hälsoproblem. Nu verkar hästen hittat tillbaka i gammal god form.

YA - 1 timme sedan

Trump sänkte Wall Street

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.