YA > Nyheter

Sunday, 25 August, 13:06

YA - 13 aug 19 kl. 00:00

Ingvarsläkten på träff i BussjöHelgen den 20-21 juli hölls den fjärde släktträffen. Ingvarsläkten träffas vart femte år och nu har det gått femton år sedan första träffen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Bussjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingvarsläkten, träffi , Bussjö

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Nytt samarbete bakom Petersons succé

Hon har slagit flera toppspelare den senaste månaden och är det stora svenskhoppet i US Open. Samarbetet med nya tränaren Thomas Högstedt har lyft Rebecca Peterson..

YA - 1 timme sedan

M kräver svar om svenska barn i IS-lägren

Moderaterna kräver besked från statsminister Stefan Löfven (S) om vilka planer regeringen har för de barn till svenska misstänkta IS-anhängare som finns i bland annat al-Hol-lägret i norra Syrien..

YA - 1 timme sedan

Panta mera – nya grepp ska öka återvinningen

Plastpåsar, kläder – och snusdosor. Från att tidigare främst ha gällt pet-flaskor och burkar blir nu allt fler konsumtionsvaror och förpackningar pant- eller återlämningsbara. De nya greppen ska få oss att återvinna mer, men kommer de att lyckas?.

YA - 1 timme sedan

Nu höjs priset på biobiljetterna

Bioramas verksamhet går med förlust. I ett försök att öka biografens intäkter höjs biljettpriset inom kort från 100 till 125 kronor. .

YA - 2 timmar sedan

Världens minsta val nära utrotning

Den lilla hotade valen Kaliforniatumlare sätter Mexiko under press. Miljöorganisationer uppmanar omvärlden att införa handelsanktioner mot landet för att man misslyckats med att stoppa det illegala fiske som hotar arten. I värsta fall kan Kaliforniatumlaren vara helt borta inom loppet av månader..

YA - 2 timmar sedan

Oenighet splittrar ledare vid G7-mötet

Handelsprotektionism, klimatförändringar och Iran – på flera områden är de politiska skillnaderna omfattande mellan G7-ledarna. Men president Donald Trump avfärdar rapporterna om sprickor mellan ledarna under det pågående G7-mötet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.