YA > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:47

YA - 13 aug 19 kl. 00:01

Fotboll, gemenskap och glädje på sommar-campGemenskap, lek och så klart, en hel del fotbollsträning står på schemat när Skurups AIF ordnar sommarläger för fotbollssugna unga..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Skurups AIF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotboll, gemenskapoch , glädje, sommar-camp
Nyheter 24 - 15 jun 16 kl. 21:01

Camp Sweden gör det politikerna inte lyckas med – enar folket

Jag ogillar starkt Camp Sweden och allt vad det står för. Där, jag sa det. Hela den här ”Heja Sverige”-hysterin som uppstår kring mästerskap har helt gått mig förbi.

Norrtelje Tidning - 20 jun 17 kl. 16:30

Camp Roslagen slår rekord - 532 barn får träningsglädje och ny inspiration

För de lyckliga som hann få en plats på Camp Roslagen har sommarlovet börjat med en vecka där favoritidrotter som fotboll och ishockey kombineras med nya grenar som judo och lindy hop..

UT - 03 apr 14 kl. 08:59

Knappt 100anmälda tillSteam camp

Det är fortfarande färre än 100 personer som har anmält sig till Steam camps sportläger i sommar. Projektledaren Henrik Lindgren upplever ändå en positiv känsla. – Senaste veckan har det kommit in fler anmälningar och vi märker att det snackas och surras om lägret på många olika håll, säger Henrik Lindgren.

YA - 13 aug 13 kl. 06:30

Ett läger i MFF:s anda

Foto: Martina Eriksson
För första gången någonsin blir fotbollsfrälsta ungdomar i Tomelilla coachade av tre tränare från Malmö FF. ? Jag koncentrerar mig mer än vanligt på planen när de är här, säger Edvin Åstrand, 13 år.

Skånskan - 17 jun 16 kl. 11:03

Stjärnspäckad handbollscamp

HANDBOLL För tredje året i rad kommer Ystads IF denna sommar att anordna sin Handboll Camp.
– En camp i handbollens tecken där vi erbjuder aktiv gränslös gemenskap, professionell träning och målmedveten utveckling, upplyser Ulf Mårtensson i YIF Handboll Camp inför nästa veckas begivenhet.
– Vi har möjlighet att totalt ta emot 210 deltagare och det är just det antalet vi nu är uppe i för årets camp.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

City - 19 apr 11 kl. 09:42

Än finns det kollohopp

Ännu finns det platser kvar till Stockholms kollon. I år har det varit struligt att söka till sommarkollona efter Stockholms stads övergång till digitala ansökningar. Men var lugn ?

Barometern - 07 aug 13 kl. 08:11

Hon gör succé i USA

En sommarsäsong är över.
Nu börjar en annan.
?

Barometern - 07 aug 13 kl. 08:11

Hon gör succé i USA

En sommarsäsong är över.
Nu börjar en annan.
?

UT - 08 apr 14 kl. 09:26

Brorsson ska lära ut löpteknik

En ny spelpjäs i Steam camps sportläger är Alexander Brorsson. Sprintern ska lära ut löpteknik. En ständig fråga som ställs till häcklöparen och sprintern Alexander Brorsson är:
”Hur blir man snabb?

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Liverpool starkast i tungviktsmötet

Liverpool är ensamma serieledare i Premier League. Detta står klart efter en övertygande 3–1-seger mot Arsenal hemma på Anfield..

YA - 30 minuter sedan

Springer i sex dygn – hoppas på världsrekord

I sex dygn kommer Johnny Hällnebys världsrekordförsök att pågå. Under 144 timmar kommer han att försöka springa så långt som möjligt på en inomhusbana i Milwaukee i USA..

YA - 45 minuter sedan

"Mondo" över sex meter på Finnkampen

Armand Duplantis bjöd Finnkampspubliken på världsklassigt stavhopp när han flög över sex meter på första försöket. Det innebar Finnkampsrekord och dessutom att det 30 år gamla stadionrekordet på Stockholms stadion raderades..

YA - 1 timme sedan

Unika gravfynd kopplas till Gamla Uppsala

En grav med ett praktsvärd i guld och silver och andra unika fynd har hittats i östra Fyrislund i Uppsala. Graven tros ha tillhört en högt uppsatt makthavare med koppling till kungamakten i Gamla Uppsala för omkring 1 500 år sedan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.