GT > Nyheter

Wednesday, 21 August, 07:36

GT - 12 aug 19 kl. 23:44

Drunkningslarm – räddningstjänst söker försvunnen båtRäddningstjänst och polis är på plats i vid en sjö i Aneby kommun efter ett drunkningslarm.Enligt SOS Alarm är det en person som varit ute med båten under dagen och inte kommit tillbaka.– Ambulans och räddningstjänst är på plats tillsammans med polis, säger Ola Åström, teamledare vid SOS Alarm..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Aneby, SOS Alarm, Ola Åström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Brand på båtvarv – en flydde eld i husvagn

En husvagn som stod parkerad på ett båtvarv på Orust började brinna under natten till onsdagen.En person befann sig i husvagnen, men lyckades ta sig ut och larma brandkåren.– En husvagn fattade eld på utsidan av varvet, sedan har det tagit sig i ett soprum, säger Mats Gustavsson, insatsledare på räddningstjänsten i Orust kommun..

GT - 11 timmar sedan

Rekord för GT – nu satsar vi ännu mer på sport

GT.se är Västsveriges största nyhetssajt och har växt med 20 procent från förra sommaren – samtidigt är storlagen IFK Göteborg och Frölunda hetare än på länge. Nu satsar vi på en ännu bredare sportbevakning.

GT - 12 timmar sedan

Staten måste ta större ansvar

Fullt berättigat att staten tar större ansvar för de kostnader som lagts på kommuner, skriver Stig Bertilsson (M) i ett genmäle till ledarsidans fristående kolumnist Csaba Bene Perlenberg..

GT - 13 timmar sedan

Grovt misshandlad man i centrum – kniv hittad

Polisen larmades till Domkyrkan i centrala Göteborg efter larm om att en man skulle vara skadad på platsen.När polisen kommer till platsen hittar man både mannen och en kniv som kan vara kopplad till mannens skador.Polisen har spärrat av området..

GT - 14 timmar sedan

Undersköterskan Ida: Därför gör vi uppror

Stress, låga löner och känslan av att inte räcka till hör till vardagen.Det menar många av landets undersköterskor.På torsdag samlas de i tusental på olika platser i för att manifestera för bättre arbetsvillkor.

GT - 15 timmar sedan

Kvinnor och män kan ställas mot varandra

Henrik Stenson: ”Det är väldigt mycket en möjlighet”.

GT - 16 timmar sedan

Frölundabasen sitter kvar efter succéåret

GÖTEBORG. SM-guld, CHL-seger och ett vinstresultat på drygt åtta miljoner kronor.Då sitter Mats Grauers, 74, kvar som ordförande i Frölunda.

GT - 18 timmar sedan

Beskedet: Nu kommer den franska värmen

Den senaste tiden har vädret velat ge sken av att sommaren är över.Men efter regn kommer solsken.Till helgen blir det upp emot 25 grader varmt och sol på flera håll i Västsverige.

GT - 22 timmar sedan

Det kommunala självstyret finns av en anledning

Kommuner likt Bengtsfors har säkerligen behov av större statsanslag, men det viktigaste arbetet för en sund ekonomi måste göras i kommunerna..

GT - Igår: 06:00

Michaelas panik – dottern slutade andas i baksätet

I bilen, på väg till en begravning, blev Michaela Kellgrens lilla bebis plötsligt blek och fick stora problem att andas.Försöken att få i gång dottern misslyckades. Hon blev bara sämre.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.