SVT > Utrikes

Wednesday, 21 August, 06:38

SVT - 12 aug 19 kl. 22:53

NRK:s reporter om 21-åringen: ”Han gav ett ganska kallt intryck”Den 21-årige mannen som misstänks för moskéattacken utanför Oslo och mordet på sin styvsyster framträdde på måndagen i rätten för första gången. – Han gav ett ganska kallt intryck. Han gick lugnt in och log mot pressen, säger NRK-reportern Svein Vestrum Olsson i Aktuellt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
NRK, Oslo, Svein Vestrum Olsson, Aktuellt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NRK:s, reporterom , 21-åringenHan , gavett , ganska, kallt, intryck

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Trump ställer in resa till Danmark – efter Grönlandsnobben

Donald Trump ställer in sitt planerade Danmarksbesök i början av september. USA:s president är irriterad över att Danmark avvisat en försäljning av Grönland..

SVT - 7 timmar sedan

Finnair stoppar anställda från att protestera mot Kina

Kina trappar upp informationskriget under protesterna i Hongkong. Företag pressas att hindra sina anställda att stödja protesterna i sociala medier. Flygbolaget Finnair är ett av de företag som uppmanat anställda att inte delta i protesterna på ett sätt som går att koppla till bolaget..

SVT - 10 timmar sedan

Branden på Gran Canaria sprider sig okontrollerat på två fronter

Den kraftiga skogsbranden på Gran Canaria är fortfarande inte under kontroll. Men förändrade väderförhållanden gör att invånarna kan börja andas strimmor av hopp igen. – Vi kommer att besegra den här besten, säger regionpresidenten Ángel Víctor Torres..

SVT - 10 timmar sedan

Se bilderna inifrån infernot på Kanarieöarna

Här rasar den stora skogsbranden på Gran Canaria. Bilder från natten till måndag visar att branden fortfarande inte är under kontroll. Tusentals evakueras efter att allt fler orter ligger i farans riktning.

SVT - 10 timmar sedan

Migranter får gå i land på Sicilien

Åklagarmyndigheten på Sicilien har beordrat räddningsfartyget Open arms att lägga till på Lampedusa och låta migranterna ombord gå i land, rapporterar bland annat NTB..

SVT - 12 timmar sedan

Här rånas köpcentrets parkeringsautomater

Tre svartklädda män försökte råna parkeringsautomater. Då gick allting fel. Lokalpolisen sprider nu videoklippet på de misslyckade tjuvarnas framfart..

SVT - 13 timmar sedan

Ryska strålningsstationer tystnade efter mystiska explosionen

I Ryssland har fyra stationer som mäter strålning i atmosfären blivit påfallande tysta. Det efter den mystiska explosionen på en rysk militär testanläggning i början på månaden, som har utlöst spekulation och oro i och utanför landet. Rysslands svar: Ni har inte med saken att göra..

SVT - 14 timmar sedan

Italiens premiärminister avgår

Italiens premiärminister Giuseppe Conte kommer att lämna in sin avgångsansökan till presidenten, meddelar han i ett tal till senaten..

SVT - 15 timmar sedan

Det här är den italienska regeringskrisen

Samarbetet mellan det högernationalistiska partiet Lega och det EU-kritiska Femstjärnerörelsen har varit skakigt sedan det italienska valet 2018. De ingick en koalition för att styra landet, men den har brakat samma efter bråk om höghastighetståg..

SVT - 17 timmar sedan

Pressad iransk minister möts av protester

Irans utrikesminister Javad Zarif är på Sverigebesök i ett försök att rädda kärnenergiavtalet. Ministern möttes av skarpa protester från exiliranier, som motades tillbaka av poliser rustade med batonger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.