Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 August, 05:51

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskapFör en knapp månad sedan dömde en italiensk domstol den Norgebaserade islamisten mulla Krekar samt fem andra män för förberedelse till terrorbrott. Straffen landade på mellan 7,5 och tolv års fängelse. En av de meddömda – den så kallade Buskerudsmannen.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Norgebaserade, Krekar, Buskerudsmannen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norgevill , drain , terrordömds, medborgarskap
Sydsvenskan - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

För en knapp månad sedan dömde en italiensk domstol den Norgebaserade islamisten mulla Krekar samt fem andra män för förberedelse till terrorbrott. Straffen landade på mellan 7,5 och tolv års fängelse. En av de meddömda – den så kallade Buskerudsmannen.

Kristianstadsbladet - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

Sydöstran - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

SmålandsPosten - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

Blekinge Läns tidning - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

UNT - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

För en knapp månad sedan dömde en italiensk domstol den Norgebaserade islamisten mulla Krekar samt fem andra män för förberedelse till terrorbrott..

Barometern - 12 aug 19 kl. 22:27

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

GöteborgsPosten - 12 aug 19 kl. 22:28

Norge vill dra in terrordömds medborgarskap

För en knapp månad sedan dömde en italiensk domstol den Norgebaserade islamisten mulla Krekar samt fem andra män för förberedelse till terrorbrott. Straffen landade på mellan 7,5 och tolv års fängelse..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Filmstudior bråkar om spindelmannen

Sony och Disneys Marvel är oense om hur spindelmannens framtid ska se ut, rapporterar amerikansk branschpress. Sony äger rätten till filmatiseringar av den snabbsvingande superhjälten. Men efter en överenskommelse 2015 kom bolagen överens om att dela på.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Vi gläder oss nu när vi fått gehör för riktade hälsosamtal i Skåne.”

Annette Linander och Birte Sandberg, centerpartistiska regionråd i Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Arbetsfordon brann på Sydhamnsgatan

Räddningstjänsten ryckte ut på en bilbrand under natten..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

HVB-hem anmäls för stora brister

Socialnämnden i Eskilstuna har anmält ett HVB-hem till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) för allvarliga brister, rapporterar P4 Sörmland. En flicka som var tvångsplacerad på HVB-hemmet fick permission utan förankring hos socialsekreterare. När hon.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Australien ansluter sig till USA-insats

Australien ansluter sig till USA:s insats i Persiska viken för att skydda handelsfartyg som passerar Hormuzsundet, meddelar premiärminister Scott Morrison. – Vårt bidrag kommer att vara begränsat i omfattning och vara tidsbundet, sade Morrison på en pre.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Dystopiskt kapitel för svensk indieutvecklare

Stockholmsbaserade indieutvecklaren Lionbite har visat upp delar ur det första kapitlet i sitt nya spel, framtidsdystopin "Rain of reflections". I rollen som forskaren Wilona ska spelaren hacka datorsystem, gömma sig för fiender och bekämpa dem i turodn.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Par åtals för att ha låst in sina små barn

Ett par i Söderhamns kommun åtalas för olaga frihetsberövande efter det att polisen hittat parets två små barn instängda i olika rum i en lägenhet, skriver helahälsingland.se. Det var i början av året som polis tog sig in i bostaden.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Avslag för att skjuta fler björnar

Jägarnas riksförbund i Västerbotten är nissnöjda med antalet björnar som får skjutas i länet under årets jakt. Enligt Folkbladet har förbundet överlagat länsstyrelsens beslut, men har nu fått avslag av förvaltningsrätten i Luleå. Under årets björnjakt f.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trump ställer in resa till Danmark

Donald Trump ställer in sitt planerade Danmarksbesök i början av september. USA:s president är irriterad över att Danmark avvisat en försäljning av Grönland. "Danmark är ett väldigt speciellt land med ett fantastiskt folk, men baserat på statsminister M.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Brasiliansk presidentkandidat dömd

Fernando Haddad, som var vänsterpartiet PT:s kandidat i Brasiliens presidentval 2018, har dömts till 4,5 års fängelse för att ha misskött kampanjmedel under ett borgmästarval i São Paulo 2012. Haddad måste dock bara sova i fängelset, under dagtid får ha.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.