YA > Nyheter

Saturday, 24 August, 09:11

YA - 12 aug 19 kl. 22:20

Stor polisinsats: En gripen efter våldsbrott i KristianstadFem personer — varav en polis och en flicka — fick föras till sjukhus efter det grova våldsbrottet i centrala Kristianstad. En man i 25-årsåldern sitter gripen och ett brottsoffer säger att han ska ha torterats i flera timmar. Två män har varit nakna i samband med insatsen. Nu sätter polisen in trygghetsskapande åtgärder efter den komplexa händelsen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, polisinsatsEn , gripenefter , våldsbrotti , Kristianstad
YA - 12 aug 19 kl. 13:16

Våldsbrott: Stor polisinsats efter våldsbrott – flera personer skadade

Just nu pågår en stor polisinsats i centrala Kristianstad efter ett våldsbrott..

Expressen - 30 apr 14 kl. 00:40

Stor polisinsats vid våldsbrott i Dalarna

Två personer är förda till sjukhus i Insjön efter att ha utsatts för ett våldsbrott.Just nu pågår en stor polisinsats på Hjultorget i Insjön, skriver dt.se..

Kristianstadsbladet - 12 aug 19 kl. 12:28

Stor polisinsats efter våldsbrott – flera personer skadade

Just nu pågår en stor polisinsats i Kristianstad efter ett våldsbrott..

Sydöstran - 12 aug 19 kl. 12:36

Kristianstad: Stor polisinsats efter våldsbrott

Just nu pågår en stor polisinsats i Kristianstad efter ett våldsbrott..

Blekinge Läns tidning - 12 aug 19 kl. 12:36

Stor polisinsats efter våldsbrott – flera personer skadade

Just nu pågår en stor polisinsats i centrala Kristianstad efter ett våldsbrott..

Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 12:28

Stor polisinsats efter våldsbrott – fem personer har förts till sjukhus

En stor polisinsats har pågått i centrala Kristianstad efter ett misstänkt våldsbrott. Två personer har gripits av polisen, och fem personer förts till sjukhus. En av de skadade är en polis, enligt säkra källor till Kristianstadsbladet.

GöteborgsPosten - 25 feb 17 kl. 12:47

Stor polisinsats efter våldsbrott i Järfälla

Polisen genomför just nu en teknisk undersökning efter ett våldsbrott som har skett norr om Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Enligt uppgifter till Expressen kan det röra sig om en misstänkt våldtäkt. - Det finns målsägande i ärendet, mer än så kan jag inte kommentera, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm..

Expressen - 04 jul 15 kl. 09:13

Stor polisinsats efter misstänkt våldsbrott

En stor polisinsats pågår i Hästveda i norra Skåne. Enligt polisen utreder man ett allvarligt våldsbrott. En person ska vara allvarligt skadad.

Sydsvenskan - 04 jul 15 kl. 09:38

Stor polisinsats i norra Skåne

Det pågår en stor polisinsats i skånska Hästveda, norr om Hässleholm. Polisen berättar för Kvällsposten att ska det handla om ett allvarligt våldsbrott. En person ska också vara allvarligt skadad och har förts till sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 15 kl. 09:38

Stor polisinsats i norra Skåne

Det pågår en stor polisinsats i skånska Hästveda, norr om Hässleholm. Polisen berättar för Kvällsposten att ska det handla om ett allvarligt våldsbrott. En person ska också vara allvarligt skadad och har förts till sjukhus.

SvD - 04 jul 15 kl. 09:42

Stor polisinsats i norra Skåne

Det pågår en stor polisinsats i skånska Hästveda, norr om Hässleholm. Polisen berättar för Kvällsposten att ska det handla om ett allvarligt våldsbrott. En person ska också vara allvarligt skadad och har förts till sjukhus..

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Så ger du ekonomin en nystart efter sommaren

Har sommarmånadernas leverne grävt djupare hål i plånboken än planerat? Nu kan vara ett bra tillfälle för nystart. Här är tipsen för att få ordning på ekonomin efter semestern..

YA - 1 timme sedan

Turister varnas för rånvåg i Barcelona

En våg av personrån och stölder, mestadels riktad mot turister och turisttäta områden, skakar Spaniens näst största stad Barcelona. Hotellföreningen varnar för att stadens rykte kan bli "allvarligt skadat".

YA - 2 timmar sedan

Nya avgifter och höjd maxtaxa ska stärka ekonomin

Nya avgifter på hjälpmedel, trygghetslarm och avlösarservice samt höjd maxtaxa. Så vill socialnämnden öka intäkterna med 2,2 miljoner kronor om året. Ordförande Jan Erlandsson (-) anser inte att man har råd att låta bli.

YA - 2 timmar sedan

Psykolog: Tvinga inte barn till aktiviteter

Fotboll, scouter eller teater. Vissa barn vill prova allt – men vad gör du som förälder om barnet inte vill någonting? Och är aktiviteterna alltid till för barnen eller för att föräldrar ska känna sig duktiga?.

YA - 3 timmar sedan

78 grannar kräver åtgärder på Smedgatan

Kraftigt ökad trafik, bilar som kör för fort och en alltför smal körbana. Yvonne Löfvall och Eva Larsson anser att trafiksituationen längs Smedgatan är ohållbar. I ett medborgarförslag, som undertecknats av totalt 78 boende i området, kräver de nu att kommunen gör något åt saken..

YA - 3 timmar sedan

”Var aldrig tänkt att bli en genomfartsväg”

Enligt Peter Dahl, kommunteknikchef i Skurup, finns det planer på att stänga av Smedgatan för trafik. – Det var ju aldrig tanken att det skulle bli en genomfartsväg, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.