DN > Utrikes

Wednesday, 21 August, 22:11

DN - 12 aug 19 kl. 22:15

Solberg vill bekämpa högerextremism med svenskt samarbeteNorges statsminister Erna Solberg vill samarbeta med Sverige i kampen mot högerextremism, rapporterar Aftenposten. – När nynazister marscherar på norska gator, både i Fredrikstad och i Kristiansand, hör man väldigt mycket svenska, säger Solberg..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Erna Solberg, Sverige, Aftenposten, Fredrikstad, Kristiansand, Solberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Solbergvill , bekämpa, högerextremismmed , svenskt, samarbete
Cornucopia - 24 mar 16 kl. 11:16

I bästa fall nio år till hkp 14F kan bekämpa ubåt

Sedan den 27:e januari har Försvarsmakten ett av åtta beställda exemplar av sjöoperativa helikopter 14F, som har sensorer för att bland annat hitta ubåtar. Men den saknar beväpning, vilket i bästa fall gör att man först om nio år faktiskt kan bekämpa eventuell ubåt man hittar.
Helikopter 16 är inte helikopter 14.

Expressen - 20 feb 19 kl. 19:30

Pinsamt svenskt veto mot att bekämpa EU-mygel

Sverige gör gemensam sak med Ungern och Polen och försvårar för EU att bekämpa mygel och korruption..

SmålandsPosten - 04 apr 19 kl. 06:37

Jacke vill bekämpa nationalistiska vindar

Svenskt näringslivs vd inspekterar den stora pressanläggningen som exportföretaget Profilgruppen bygger i utkanten av Åseda. – De protektionistiska och nationalistiska vindarna som blåser i en hel del länder kommer vi att bekämpa, säger Jan-Olof Jacke..

GT - 05 sep 16 kl. 06:38

Bekämpa gängen med svenskt FBI

Gängen kan inte bekämpas i projektform. Avlasta polisen och skapa ett svenskt FBI..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 15 kl. 23:08

Så ska vi bekämpa IS-terroristerna

De fasansfulla brott som terroristerna i IS gör sig skyldiga till i Syrien och Irak upprör en hel värld. Massmord, grymma avrättningar, man halshugger eller korsfäster människor, våldtäkter mot kvinnor och barn och annat obeskrivligt. Bland dessa mördare slåss en rad personer med svenskt anknytning.

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 05:00

Bekämpa de dolda gifterna i vår vardag

Många av våra vardagsprodukter som pizzakartonger och tandtråd innehåller giftiga ämnen som lätt skulle kunna bytas ut. Det är ett snabbt växande miljöproblem som vi nu måste ta tag i på flera fronter, skriver Anna Linusson och Anders Finnson, Svenskt vatten..

Cornucopia - 25 jun 17 kl. 11:44

Intensiv lobbying kring nytt svenskt luftvärn

Upphandlingen av nytt svenskt medelräckvidds luftvärn står mellan Raytheons Patriot och MBDA:s och Thales Aster-system (Eurosam SAMP/T). Det handlar om antagligen det mest kostsamma försvarsinköpet näst Gripen och intensiv lobbying pågår. Bloggen och många andra sk influencers har blivit direkt kontaktade av lobbyister för "förutsättningslösa samtal".

Barometern - 23 feb 16 kl. 06:24

Svenskt polisavtal klart med Serbien

Sverige och Serbien har kommit överens om ett samarbetstal för landets polismyndigheter i syfte att bättre kunna bekämpa organiserad brottslighet och stoppa smugglingen av vapen och narkotika.(TT) Sverige och Serbien har kommit överens om ett samarbetstal för landets polismyndigheter i syfte att bättre kunna bekämpa organiserad brottslighet och stoppa smugglingen av vapen och narkotika.(TT).

YA - 23 feb 16 kl. 06:24

Svenskt polisavtal klart med Serbien

Sverige och Serbien har kommit överens om ett samarbetstal för landets polismyndigheter i syfte att bättre kunna bekämpa organiserad brottslighet och stoppa smugglingen av vapen och narkotika.(TT) Sverige och Serbien har kommit överens om ett samarbetstal för landets polismyndigheter i syfte att bättre kunna bekämpa organiserad brottslighet och stoppa smugglingen av vapen och narkotika.(TT).

GöteborgsPosten - 13 nov 14 kl. 15:11

Nytt svenskt ebolateam till Liberia

På fredagen skickas ytterligare ett svenskt team till Liberia för att bekämpa ebola..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Så blev Hanif Bali den värste i rummet

Gång på gång har han saboterat moderatledningens löften om ett mer vuxet tonläge i svensk politik. Så blev Hanif Bali den värste i rummet..

DN - 15 minuter sedan

”Jag gläder mig åt att jag fick vara med på den tiden när folk köpte skivor”

Sheryl Crow släpper sitt sista album. Efter 50 miljoner sålda skivor och nio Grammys byter hon fokus..

DN - 1 timme sedan

Hammarby klart för cupens gruppspel

Nikola Djurdjic, Muamer Tankovic och Alexander Kacaniklic – det var stjärnorna som ordnade Hammarbys avancemang i svenska cupen..

DN - 1 timme sedan

30 miljoner kronor på spel när AIK möter Celtic

Vinner AIK playoff-mötet med Celtic får AIK:s ekonomichef Håkan Strandlund ytterligare drygt 30 miljoner kronor att röra sig med. – De stora trappstegen i fotbollen ligger ju i….

DN - 2 timmar sedan

Rugbyförbundet inför könsneutralt VM

Dam-VM i rugby är inte längre dam-VM i rugby – i alla fall sett till benämningen. Sportens internationella förbund har beslutat att samtliga deras mästerskap ska ha könsneutrala….

DN - 2 timmar sedan

Alf Svenssons (KD) kritik mot nya Netflix-dokumentären: ”Tendentiös”

Netflix nya dokumentärserie ”The Family” berättar historien om en osynlig men mycket inflytelserik kristen sammanslutning i USA..

DN - 2 timmar sedan

”Golf är inte så lätt, man ska inte sätta extra press”

MÖLNDAL. Hur motsvarar man favorittrycket och vinner en golftävling på hemmaplan? Fråga Alexander Norén, han har lyckats två gånger.

DN - 7 timmar sedan

Sydafrika förbjuder apartheid-flagga

Sydafrika förbjuder den gamla flaggan från apartheid-eran. Att hissa flaggan kommer att betraktas som ett hatbrott och leda till rättsligt efterspel, skriver tidningen The South….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.