DN > Nyheter

Monday, 26 August, 11:03

DN - 12 aug 19 kl. 21:36

Två personer exponerade för vitt pulverEtt kuvert med vitt pulver har skickats till en bostad i Norsborg. En person har fått symptom i form av illamående och yrsel. Räddningstjänst är på plats för att sanera lägenheten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norsborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåpersoner , exponeradeför , vitt, pulver
Expressen - 12 aug 19 kl. 21:13

Okänt vitt pulver– två personer exponerade

Två personer har mottagit ett kuvert med vitt pulver, som skickades till en bostad. Båda ska ha exponerats för det okända pulvret. En av dem uppges ha fått symptom som yrsel och illamående.

UNT - 12 aug 19 kl. 21:31

Personer exponerade för vitt pulver i Botkyrka

Polisen och räddningstjänst har larmats till en bostad i Slagsta i Botkyrka, söder om Stockholm, efter att två personer exponerats för ett vitt pulver..

BT - 12 jan 15 kl. 17:49

Vitt pulver även hittat i Skåne

Flera platser i Norrbotten och Västerbotten har spärrats av sedan kuvert med vitt pulver har hittats. Nu har även polisen i Helsingborg mottagit ett brev med vitt pulver. - Bombgruppen kommer att göra en snabbanalys och ge besked om det är ett farligt ämne redan i kväll, säger Per Wahlström vid polisen.

BT - 13 jan 15 kl. 17:21

Polisen tar riksgrepp om vitt pulver

Polisen tar nu ett samlat grepp om de kuvert med vitt pulver som hittats vid posthantering. På tisdagen fick fyra personer saneras, sedan ett brev med pulver kommit till ett företag i centrala Göteborg.Ledningsgruppen för polisens nationella operativa avdelning (Noa), som ersatt rikskrim, ska på onsdagen diskutera försändelserna med vitt pulver.

BT - 07 jan 15 kl. 16:00

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. – Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet. Det var klockan 10.

BT - 07 jan 15 kl. 14:55

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. - Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet.Kansliet uppger att de vidtar nödvändiga åtgärder och har kopplat in polisen..

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 15 kl. 14:58

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. — Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet. Kansliet uppger att de vidtar nödvändiga åtgärder och har kopplat in polisen..

SN - 07 jan 15 kl. 15:00

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. - Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet.Kansliet uppger att de vidtar nödvändiga åtgärder och har kopplat in polisen..

Expressen - 12 jan 15 kl. 14:59

Vitt pulver på flera platser i Västerbotten

Flera platser i Västerbotten och Norrbotten har spärrats av. Orsaken är att ett okänt vitt pulver har hittats. I Umeå är hela postterminalen på Teg, inklusive parkeringen, avspärrad.

GöteborgsPosten - 12 jan 15 kl. 13:18

Vitt pulver även hittat i Skåne

Flera platser i Norrbotten och Västerbotten har spärrats av sedan kuvert med vitt pulver har hittats. Nu har även polisen i Helsingborg mottagit ett brev med vitt pulver. -Bombgruppen kommer att göra en snabbanalys och ge besked om det är ett farligt ämne redan i kväll, säger Per Wahlström vid polisen..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Skottlossning vid Ribersborg i Malmö

Polisen har ryckt ut till Sergels väg vid Ribersborg i Malmö efter en skottlossning.  – Det har varit en skjutning och vi arbetar nu på platsen, säger Calle Persson på polisen i….

DN - 1 timme sedan

Två svenskar misstänks för polisskjutning i Finland

De två personer som misstänks för att ha skjutit två poliser i finska Borgå i helgen är svenskar – det bekräftar nu finska polisen..

DN - 1 timme sedan

Jobb bra för hälsan – men färre har meningsfulla jobb

Människors livskvalitet höjs av att ha ett jobb. Samtidigt tycker allt fler svenskar att jobbet känns meningslöst, visar en ny rapport från Jobbhälsoindex.

DN - 1 timme sedan

Anders Bolling: När vi tar genvägen är vi äkta människor

Rålambshovsparken 16.10..

DN - 2 timmar sedan

Språkkrönika: Hur uttalas egentligen ejenklien?

SPRÅKKRÖNIKA. Egentligen är det inte så konstigt att ordet ”egentligen” ibland uttalas ”ejenklien”. När vi talar tar vi ofta genvägar..

DN - 2 timmar sedan

Pewdiepie passerar historisk gräns

Felix "Pewdiepie" Kjellberg har nu över 100 miljoner prenumeranter på Youtube..

DN - 3 timmar sedan

Framtiden säkrad för Nationalmuseum Jamtli

I början av sommaren rapporterade Dagens Nyheter om en potentiellt osäker framtid för Nationalmuseums filial Jamtli i Östersund, på grund av den ekonomiskt svajiga situationen hos….

DN - 12 timmar sedan

Drönare stängde Arlandas luftrum

Just nu har två SAS-plan tvingats landa på Skavsta i stället för Arlanda på grund av att en drönare flög för nära flygplatsens luftrum, uppger SAS:s presstjänst..

DN - 14 timmar sedan

Så får de ryska demonstranterna hjälp när de fängslas

MOSKVA. Den här sommaren har över 2.800 personer gripits på demonstrationer i Moskva.

DN - 15 timmar sedan

Varför snear vi till när Sverigebilden är skev?

Vi svenskar älskar när utländska filmare och författare skildrar vårt land i sina verk...  Eller?  Om geografin hamnar fel, vägpinnarna får fel färg och vi börjar heta konstiga….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.