Expressen > Nyheter

Monday, 26 August, 08:56

Expressen - 12 aug 19 kl. 21:13

Okänt vitt pulver– två personer exponeradeTvå personer har mottagit ett kuvert med vitt pulver, som skickades till en bostad. Båda ska ha exponerats för det okända pulvret. En av dem uppges ha fått symptom som yrsel och illamående.– Vi sanerar just nu bostaden och undersöker vad pulvret kan vara, säger Roger Johansson, brandingenjör och yttre befäl vid Södertörns brandförsvar till Aftonbladet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Roger Johansson, Södertörns, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Okänt, vitt, pulver, tvåpersoner , exponerade
BT - 12 jan 15 kl. 17:49

Vitt pulver även hittat i Skåne

Flera platser i Norrbotten och Västerbotten har spärrats av sedan kuvert med vitt pulver har hittats. Nu har även polisen i Helsingborg mottagit ett brev med vitt pulver. - Bombgruppen kommer att göra en snabbanalys och ge besked om det är ett farligt ämne redan i kväll, säger Per Wahlström vid polisen.

BT - 13 jan 15 kl. 17:21

Polisen tar riksgrepp om vitt pulver

Polisen tar nu ett samlat grepp om de kuvert med vitt pulver som hittats vid posthantering. På tisdagen fick fyra personer saneras, sedan ett brev med pulver kommit till ett företag i centrala Göteborg.Ledningsgruppen för polisens nationella operativa avdelning (Noa), som ersatt rikskrim, ska på onsdagen diskutera försändelserna med vitt pulver.

BT - 07 jan 15 kl. 16:00

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. – Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet. Det var klockan 10.

BT - 07 jan 15 kl. 14:55

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. - Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet.Kansliet uppger att de vidtar nödvändiga åtgärder och har kopplat in polisen..

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 15 kl. 14:58

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. — Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet. Kansliet uppger att de vidtar nödvändiga åtgärder och har kopplat in polisen..

SN - 07 jan 15 kl. 15:00

Vitt pulver skickat till regeringen

Ett kuvert med vitt pulver har skickats till regeringskansliet. - Jag kan bekräfta att vi har tagit emot ett kuvert innehållande vitt pulver, säger Cajsa Holm Gamrell, presskommunikatör på regeringskansliet.Kansliet uppger att de vidtar nödvändiga åtgärder och har kopplat in polisen..

Expressen - 12 jan 15 kl. 14:59

Vitt pulver på flera platser i Västerbotten

Flera platser i Västerbotten och Norrbotten har spärrats av. Orsaken är att ett okänt vitt pulver har hittats. I Umeå är hela postterminalen på Teg, inklusive parkeringen, avspärrad.

GöteborgsPosten - 12 jan 15 kl. 13:18

Vitt pulver även hittat i Skåne

Flera platser i Norrbotten och Västerbotten har spärrats av sedan kuvert med vitt pulver har hittats. Nu har även polisen i Helsingborg mottagit ett brev med vitt pulver. -Bombgruppen kommer att göra en snabbanalys och ge besked om det är ett farligt ämne redan i kväll, säger Per Wahlström vid polisen..

SvD - 12 jan 15 kl. 17:49

Vitt pulver även hittat i Skåne

Flera platser i Norrbotten och Västerbotten har spärrats av sedan kuvert med vitt pulver har hittats. Nu har även polisen i Helsingborg mottagit ett brev med vitt pulver..

DN - 12 jan 15 kl. 13:19

Vitt pulver till polishuset i Helsingborg

Flera platser i Norrbotten och Västerbotten har spärrats av sedan kuvert med vitt pulver har påträffats. Även polisen i Helsingborg har mottagit ett brev med vitt pulver, skriver Kvällsposten på nätet..

YLE - 12 jan 15 kl. 15:10

Misstänkt vitt pulver i Umeå och Gällivare inte farligt

Polisen har hävt avspärrningarna vid postterminalen vid flygplatsen i Umeå, som spärrades av under måndagen efter att flera försändelser med misstänkt vitt pulver hittats. Det här rapporterar bland andra SVT. På måndag kväll skriver polisen i ett pressmeddelande att ”De analyser som genomförts under kvällen har inte gett utslag för farliga substanser.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Man skjuten i benet av polis

En man sköts i benet av polis i Heby utanför Uppsala under måndagsmorgonen.Mannen hade uppträtt aggressivt, enligt SVT..

Expressen - 15 minuter sedan

Årets skånska skörd blir ovanligt riklig

De skånska böndernas skördearbete närmar sig slutet för i år, och enligt Jordbruksverket blir årets skörd en av 2000-talets bästa. Detta rapporterar HD. – Det är goda kvantiteter och lika goda kvaliteter, säger David Gottfridsson, rådgivare på Hushållningsällskapet, till tidningen.

Expressen - 30 minuter sedan

L-vilden har inte jobbat sedan i mars – plockat ut 400 000 i ersättning

Den politiska vilden Emma Carlsson Löfdahl har inte jobbat i riksdagen sen det stormade kring henne för snart ett halvår sen.Ändå plockar hon ut arvode och ersättningar, enligt Aftonbladet.Summan närmar sig nu en halv miljon kronor..

Expressen - 30 minuter sedan

Fullt utvecklad brand – stort pådrag

En eldsvåda har brutit ut i ett fritidhus i Brastad i Lysekils kommun.– Det är en fullt utvecklad brand, säger Tomas Sunnerdahl, räddningschef i beredskap..

Expressen - 1 timme sedan

Minst tio kommuner lutar åt tiggeriförbud

Fyra kommuner har infört olika hårda begränsningar av tiggeri, och minst ytterligare 10 av de 290 kommunerna har liknande planer. Det visar en kartläggning gjord av SR Ekot..

Expressen - 1 timme sedan

Ny app från SOS Alarm ska ge snabbare hjälp

Med hjälp av en ny app kommer SOS Alarm enklare kunna lokalisera de som ringer in till nödnumret.– Det kan rädda liv, säger Niclas Cholodov på SOS Alarm..

Expressen - 1 timme sedan

Fortsatt bostadskris för studenter: ”Katastrofalt”

"Värsta på flera år". "Panik". "Ohållbart".

Expressen - 1 timme sedan

Flest skolbränder inträffar i Göteborg

470 bränder har ägt rum på skolor och skolgårdar i Göteborg under de senaste tio åren – mest i landet, enligt en sammanställning som Nyhetsbyrån Siren gjort.– Varje brand är en risk, säger Anders Lundberg, brandingenjör på MSB, till Siren..

Expressen - 1 timme sedan

Man attackerad – togs om hand av allmänhet

En man har attackerats med ett stickföremål i Söderhamn.Han skadades – och fick tas om hand av allmänhet, uppger polisen.En förundersökning om mordförsök har inletts..

Expressen - 1 timme sedan

Risken finns att det eskalerande massåldrandet kommer att utlösa hat

Döden är ingenting.Att åldras är ett helvete.Jag vet, jag tillhör den årskullen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.