Skånskan > Nyheter

Thursday, 22 August, 10:55

Skånskan - 12 aug 19 kl. 21:07

Swingdans hetare än någonsin i LundLund Intresset var stort när swingdansälskarna i HepTown bjöd in till en prova på kväll i Lund på måndagskvällen.Trots att det har dansats Lindy Hop hela sommaren i Stadsparken kom ett 20-tal personer till Kårhuset på LTH-området för att ta det första stegen i den populära dansen eller fortsätta använda de kunskaper som de redan har.
– Jag har aldrig dansat swingdans men det ser kul ut. Fullt med energi. Därför vill jag testa dansen i dag, säger Garrett Dawson.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lund, Intresset, HepTown, Lindy Hop, Stadsparken, Kårhuset, LTH, Garrett Dawson, Kalifornien, Hop, Håkan Larsson, Sverige, AF, Amiralen, Malmö, Lundabaserad, Stortorgets, Psykakutes, HepTown Records, HepCat Store, Nils Ericsson, Lundabor, Cats Corner, Moriska Paviljongen, Corner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swingdans, hetare, än, någonsini , Lund
Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 12 kl. 12:04

Arne är hetare än någonsin

Att nyblivne 70-åringen Arne Hegerfors är hetare än någonsin efter sin ?pensionering? kan inte ha undgått någon.

Nya Wermlands Tidningen - 07 nov 12 kl. 19:03

Skogen hetare än någonsin

? Skogen är hetare än någonsin. Snart sagt alla ser skogen som en del i sin lösning.

Expressen - 03 aug 13 kl. 07:53

Elisabeth Lindbäck: Hetare än någonsin

Såren är slickade. Nya bomber har släppts. Om bara 40 dagar startar hockey-Sveriges skönaste serie och nio dagar senare går första slaget mellan de skånska ärkerivalerna.

Expressen - 12 aug 13 kl. 07:44

Guldstriden blir hetare än någonsin i höst

AIK:s ineffektivitet och en fenomenal Johan Dahlin grusade "Gnagets" drömmar om att spräcka den dystra bortasviten mot Malmö FF. Efter MFF:s seger är den allsvenska guldstriden hetare än någonsin..

Eurosport - 15 dec 13 kl. 09:11

Fotboll - Premier League - Dokument: Luis Suarez - hetare än någonsin

Luis Suárez är tillbaka - hetare än någonsin. Lyckas uruguayanen bara tygla sitt humör finns det inga hinder för vad han kan uträtta..

UNT - 25 okt 14 kl. 15:01

Lövens årstid - hetare än någonsin

Vem har sagt att hösten bara är mörk och kall? Just nu lyssnar jag på Spotify-spellistan ”Sexy as Folk” och känner att lövens årstid är hetare än någonsin..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hetare än någonsin

Östmark är hett, faktiskt hetare än någonsin tidigare. Det tidigare värmerekordet mer eller mindre pulveriserades under 2014..

SVT - 05 aug 15 kl. 06:00

Väderjournalistiken hetare än någonsin

Sommaren betyder ofta nyhetstorka på svenska redaktioner. I och med det steppar ofta väderjournalistiken upp och tar plats. Under sommarens blöta månader verkar värderjournalistiken ha varit hetare än någonsin..

Expressen - 23 mar 18 kl. 12:06

Smörgåstårtan hetare än någonsin efter "Tårtgeneralen"

Danskarna har sitt Smørrebrød. Vi har smörgåstårtan.  Nu är denna svenska mäktiga uppfinning hetare än någonsin.

DI - 31 jul 19 kl. 05:01

Solceller hetare än någonsin – privatpersoner står för 70 procent

Att installera solceller är hetare än någonsin. Av landets kommuner ligger Heby i topp med mest installerad effekt per invånare. Och trenden ser ut att hålla i sig.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

En kanondag för att rädda Sonja

Djuramossa Inte visste lantbrukardottern Sonja att hon skulle ge namn åt en kanon i Batteri Hälsingborg. Eller att denna senare skulle plomberas med betong och sedan vila i sin sarkofag.
Till strax efter klockan 14 på onsdagen.

Skånskan - 45 minuter sedan

Glömde ta tusenlapparna

ESLÖV En kvinna i 20-årsåldern, bosatt i Eslövs kommun, hävdar i en polisanmälan att hon blivit bestulen på 4 000 kronor i kontanter i onsdags vid lunchtid. Kvinnan påstår att hon gjorde etttuttag i en bankomat men glömde ta sedlarna och gick därifrån. När hon senare gick tillbaka var pengarna borta..

Skånskan - 45 minuter sedan

Bestulen på badet

ESLÖV En tonårsflicka blev i onsdags av med mobiltelefon, bankkort och ID-kort när hon besökte Karlsrobadet. Tillhörigheterna förvarades i ett skåp som inte var helt stängt, enligt polisanmälan..

Skånskan - 45 minuter sedan

Häggenäs sjukhem prisas

Hörby Under allsångskvällen i Hörby fick Häggenäs sjukhem ta emot pris.
Priset delades ut av Krinova för innovativt företagande.Under den andra och sista allsångskvällen fick äldreboendet Häggenäs sjukhem ta emot Krinovas innovationspris i Hörby.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hällde ut köttfärs i parken

ESLÖV Svensk Markservice som sköter parkskötseln åt Eslövs kommun har polisanmält att någon hällt ut uppskattningsvis fyra kilo köttfärs på marken i Stadsparken, någon gång mellan tisdag och onsdag. Händelsen är rubricerad som nedskräpning..

Skånskan - 45 minuter sedan

Surfplatta stals från skola

ESLÖV En elev på Ekenässkolan blev i torsdags förra veckan bestulen på en iPad. Den stals ur matsalen på skolan..

Skånskan - 1 timme sedan

Tomten Slimminge 13:7 i Skurups kommun har nu ny ägare

Siv Gulli Ingegärd Jönsson, 73, är ny ägare till fastigheten på adressen Slimminge 13:7 i Skurups kommun. Tidigare ägare är Sven Erik Jönsson. Tomten är 2 479 kvadratmeter stor.

Skånskan - 2 timmar sedan

Trumps inställda statsbesök dyrt för Danmark

Danmark De danska förberedelserna för Donald Trumps statsbesök var förgäves. Den danska polisen, försvaret och Köpenhamns flygplats i Kastrup är några av de som nu får slopa sina omfattande planer, skriver DR. Det är ännu oklart exakt vad det inställda statsbesöket har kostat Danmark.

Skånskan - 3 timmar sedan

Försökte stjäla från bar greps

Malmö Greps under onsdagsnatten på en nattklubb i Malmö. Detta efter att han försökt stjäla ur klubbens bar.Polis grep vid 02.

Skånskan - 5 timmar sedan

Fö­re­tag får bak­läxa om ar­bets­mil­jön

Staffanstorp Ef­ter en in­spek­tion av fö­re­taget i Staffanstorp har re­sul­tatet kommit. Nu får fö­re­taget bak­läxa.Den 9 au­gus­ti ge­nom­förde Ar­bets­mil­jö­ver­ket en in­spek­tion på Office it part­ner Malmö AB.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.