Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 18 August, 02:34

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 19 kl. 20:41

Polishelikopter cirklar över FredriksdalEn polishelikopter har setts cirkla över bland annat Fredriksdal de senaste kvällarna. Det är en del i polisens spaning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Fredriksdal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polishelikopter, cirklaröver , Fredriksdal
YA - 27 jan 17 kl. 11:30

Polishelikopter skrämde barnen: "Blev oroliga"

Att en polishelikopter cirklar över Skurup hör inte till vanligheterna. Det skapade under onsdagen direkt stor oro och startade vilda spekulationer bland Skurupsbor på sociala medier..

Sydsvenskan - 04 okt 11 kl. 00:05

"Tacka nej till polishelikopter"

Det är en nationell angelägenhet att den grova brottsligheten bekämpas. Vi stöder helhjärtat att Malmös havererade polishelikopter ersätts. Men Malmö bör avstå från den enda polishelikopter som idag opererar i södra och mellersta Norrland, skriver Kent Herrström, ordförande för Civila fjällräddares riksorganisation, och Rikard Svedje­sten, aktiv i Jämtland och Härjedalens fjällräddarförening.

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 15 kl. 09:45

Låt Fredriksdal expandera till gamla mejeritomten

Den styrande femklövern vill ändra på detaljplanen så att 900 nya bostäder kan byggas på den gamla mejeritomten vid Fredriksdal. Socialdemokraterna säger nej, liksom SD. Socialdemokraterna vill i stället, i en motion, att mejeritomten införlivas i Fredriksdals rekreationsområde.

BT - 02 apr 13 kl. 14:57

Mystiska cirklar skapas av termiter

I öknarna i södra Afrika täcks stora områden av mystiska cirklar ? fläckar av sand omgivna av en bård av gräs. Hur cirklarna uppkommer har länge varit en gåta, men nu finns en förklaring: de har skapats av termiter.

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 11 kl. 04:00

Husdjursvandring på Fredriksdal

I dag, onsdag, arrangeras en husdjursvandring för hela familjen på Fredriksdal. Besökarna ges då möjlighet att hälsa på hemma hos husdjuren i stallet samt få en kulturhistorisk berättelse om lantraserna. Passa på att träffa alla nya killingar, kalvar, lamm och kultingar!

Sydsvenskan - 14 okt 11 kl. 06:08

Ny polishelikopter i Skåne

Foto: Tomas Oneborg
Rikspolisstyrelsen har beslutat att köpa in en sjunde polishelikopter, som ska placeras i Skåne. Därmed får Östersund behålla sin helikopter. "Den berörs inte", säger Lena Tysk på RPS till Länstidningen Östersund.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 12 kl. 18:21

Massvis med småhäxor på Fredriksdal

Inte ett moln på himlen var det när Fredriksdal museer och trädgårdar arrangerade påskfest på skärtorsdagen. Tusentals barn och vuxna hade kommit för att bli påsksminkade, färga och rulla ägg, och dekorera påsktuppen och påskträden.Fåre besöket hade Fredriksdal uppmanat barnen att ta med sig några tygremsor för att dekorera.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 13 kl. 17:05

Fredriksdal skjuter upp julen

Stormen Svens framfart innebär att den planerade öppningen av julmarknaden på Fredriksdal flyttas fram från fredag den 7 december till lördag klockan 11.00.Det är för att kunna garantera en bra och säker besöksanläggningNu arbetar ansvariga på Fredriksdal och tillresta utställare för att förbereda marknaden för både storm och besökare..

Skånskan - 23 nov 15 kl. 14:36

Het musikal klar för Fredriksdal 2016

Kultur och Nöje Anders Aldgård regisserar för första gången på Fredriksdal och både Thomas Petersson och Tommy Juth gör debut på scenen när teaterchefen Eva Rydberg i sommar satsar på musikalen Sugar.
– Det var sju år sedan vi gjorde en riktig musikal, så det här ska bli jätteroligt, säger Eva Rydberg.Sugar är baserad på filmen I hetaste laget, där Marilyn Monroe gör rollen som Sugar Kane, sångerska i en damorkester.

Skånskan - 18 jun 16 kl. 12:23

Het skrattfest på Fredriksdal i sommar

Recension. Musikal
Sugar – I hetaste laget
Musikalkomedi av Peter Stone efter filmen Some like it hot, musik av Jules Styne, texter Bob Merrill
Med Thomas Petersson, Eva Rydberg, Birgitta Rydberg, Robert Rydberg, Kalle Rydberg, Fredrik Dolk, Tommy Juth, Ellen Malmström med flera
Scenografi: Emanuel Petersson
Kostym: Marianne Lunderquist
Mask och peruk: Bodil Fagerberg
Koreografi: Siân Playsted
Regi: Anders Aldgård
Premiär den 17 juni på Fredriksdalsteatern i Helsingborg
pppppSäg I hetaste laget och de flesta tänker på filmen med Marilyn Monroe, Jack Lemmon och Tony Curtis. Det handlar alltså om sångerskan Sugar Kane, hon som hela tiden olyckligtvis förälskar sig i saxofonister som krossar hennes stackars hjärta innan de drar

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ung man stickskadad i buken

En man i 20-årsåldern har hittats stickskadad i buken i närheten av en skola i Nacka, utanför Stockholm, strax före midnatt. – Vi har startat en utredning om försök till mord och förhör just nu vittnen på plats, säger Peter Asp, vakthavande befäl vid po.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Matbrist förutspås vid hård brexit

Storbritanniens regering tror att det kommer att bli svårt att undvika en hård gräns på Irland om landet lämnar EU utan avtal, enligt läckta regeringsdokument som tidningen Sunday Times har tagit del av. Man förutspår även brist på mat, mediciner och br.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Knivman gipen efter polisjakt

En man beväpnad med en kniv gick på lördagskvällen till anfall mot flera personer i Kungsbacka kommun. En person skadades. – Han har fått någon knivskada på hand eller arm, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Polis riktade vapen mot kollega – åtalas

En polisman körde berusad sin tjänstebil i diket och riktade därefter ett laddat vapen mot en annan polis. Nu åtalas mannen och riskerar att förlora sitt jobb, rapporterar Svenska Dagbladet. Det var i maj som en polispatrull kom till mannens adress seda.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Evakuering efter skogsbrand på Gran Canaria

En skogsbrand på kanarieön Gran Canaria har lett till evakuering på flera orter på lördagen. Branden härjar på norra delen av ön och invånare i Valleseco, Moya och Tejeda har tvingats lämna sina hem i förebyggande syfte. Enligt myndigheterna finns stor.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Larm: Smitta glöms bort – dödar fler än ebola

Närmare 2 800 personer har dött i mässlingen i Kongo-Kinshasa i år, vilket är fler än vad som har dött i landets uppmärksammade ebolaepidemi, som totalt krävt runt 1 900 liv. Hjälporganisationen Läkare utan gränser menar att mässlingen glömts bort, vilk.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Lugnande besked kring Isac Lindblad

Tränaren Niklas Pålsson ger en uppdatering av skadan på FCH-backen Isac Lindblad..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Många skadade i explosion vid bröllopsfest

Många människor har skadats i en explosion på en bröllopsmottagning i Afghanistans huvudstad Kabul. – Tyvärr har explosionen orsakat civila förluster, säger Nasrat Rahimi, talesperson för landets inrikesdepartement. Han säger att de skadade kan räknas i.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Israel och Hamas utväxlade eldgivning

Palestinier på Gazaremsan har avlossat tre raketer mot södra Israel där flyglarmen ljöd på flera håll, enligt den israeliska militären. "Två projektiler sköts ned av luftvärnssystemet Iron Dome", skriver militären på meddelandetjänsten Whatsapp. Vad som.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

88 kvadratmeter stort radhus i Helsingborg sålt för 2 310 000 kronor

Fastigheten på adressen Gustavslundsvägen 130..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.