SVT > Inrikes

Saturday, 24 August, 10:51

SVT - 12 aug 19 kl. 20:28

SVT:s meteorolog: ”Ingen sommarvärme i sikte”Den som hoppas på att solen och värmen ska återvända får ge sig till tåls – lågtrycken avlöser varandra i veckan. – Det är dåligt sommarväder, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Nils Holmqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, meteorologIngen , sommarvärmei , sikte
SVT - 14 apr 14 kl. 16:53

Påskhelg med sol - och sommarvärme

Påskhelgen bjuder på sol i hela landet, utlovar SVT:s meteorolog Joel Mellin. I de södra delarna kan det till och med bli sommarvärme med uppemot 20 grader..

SVT - 23 maj 18 kl. 14:39

SVT:s meteorolog: Kan bli värmerekord i slutet av veckan

Gillar man sol och värme har man all anledning att le. Sommarvädret håller i sig fram till åtminstone mitten av nästa vecka, enligt SVT:s meteorolog Lasse Rydqvist, som också nämner att värmen kan kan bli rekordhög för i år i slutet av veckan..

SVT - 05 sep 13 kl. 19:21

Sommarvärme i helgen

Sommaren är inte slut än ? i helgen drar indiansommaren in över Sverige. Det blir varmt och torrt åtminstone till i början av nästa vecka, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

SVT - 03 aug 18 kl. 16:51

SVT:s meteorolog: ”Dämpad värme” i helgen

I helgen bli det mer ”dämpad värme” berättar SVT:s meteorolog Per Stenborg. Det blir som svalast på måndag med max 25 grader. Men sen kommer extremvärmen igen.

Expressen - 03 nov 18 kl. 14:01

Rekordväder i oktober – från sommarvärme till vinterkyla

Från 24 grader sommarvärme i Småland till –21,2 grader vinterkyla i Lappland – oktober blev en riktig rekordmånad när det kommer till svängningar i vädret, det skriver SVT. – Oavsett datum har det aldrig tidigare varit över 20 grader i norra Norrland i oktober. Det är det mest unika, säger kanalens meteorolog Per Stenborg..

SVT - 08 maj 19 kl. 18:55

SVT:s meteorolog tror på ännu en varm sommar

Högtryck och värme – där har ni ingredienserna som kan komma att dominera den svenska sommaren. Det visar SVT-meteorologen Nitzan Cohens preliminära prognos. – Det ser ut att bli en sommar som drar åt det varmare hållet, säger han..

SVT - 03 jul 19 kl. 18:01

Sommarvärmen får vänta

Förra veckans sommarvärme är ett minne blott. Det svala och mer ostadiga vädret ser ut att bli tongivande i den kommande veckans väderprognos. – Den här veckans väder har talat sitt tydliga språk redan under de senaste dagarna, säger SVT:s meteorolog Nitzan Cohen..

SVT - 24 sep 18 kl. 15:50

Höstrusk på ingång – ingen sensommarvärme i sikte

Höstrusket är på ingång ordentligt, och många har nog märkt att temperaturen sjunkit de senaste dagarna. SVT:s meteorolog Åsa Rasmussen har själv haft möss- och vantpremiär i dag. – Vi är inte vana vid den här kylan, våra kroppar har inte hunnit anpassa sig efter sommaren, säger hon..

SVT - 11 sep 14 kl. 16:41

Ingen höst i sikte

Sensommarvädret håller i sig och hösten låter vänta på sig. – Hösten kommer definitivt senare än vanligt, säger SVT:s meteorolog Per Stenborg..

SVT - 08 mar 18 kl. 18:31

Ingen ordentlig vår i sikte än

Efter kylan kommer värmen, som följs av mer kyla. Så ser den kommande veckans väder ut. – Vi går just nu mot en grå framtid, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Psykolog: Tvinga inte barn till aktiviteter

Fotboll, scouter eller teater. Vissa barn vill prova allt – men vad gör du som förälder om barnet inte vill någonting? Och är aktiviteterna alltid till för barnen eller för att föräldrar ska känna sig duktiga?.

SVT - 2 timmar sedan

Studie: Kan vara lättare att sluta röka – om du lär dig något helt nytt

Motorisk träning kan häva skador i hjärnan som orsakats av nikotin, visar en ny studie. Längre fram kan metoden användas för att hjälpa människor som vill sluta röka. – Det var som om träningen motverkade många av de förändringar som nikotin orsakat, säger Louise Adermark, docent i neurobiologi.

SVT - 3 timmar sedan

Utredning visar: För lätt att fuska med personalliggare

Systemet med personalliggare infördes 2007 för att motverka svartarbete. Men enligt en utvärdering från riksdagens skatteutskott är det för lätt att fuska med systemet – och därför vill man att Skatteverket utför fler kontroller..

SVT - 13 timmar sedan

Sara Skyttedal fick en kvarts miljon för valkampanj

Sara Skyttedal (KD) är den enskilda politiker som fått mest i privata bidrag valåret 2018. En av hennes bidragsgivare är en tidigare KD-politiker- så kontroversiell att han uteslöts ur partiet i somras..

SVT - 13 timmar sedan

Illegala jaktmetoder upptäckta vid granskning av björnjakt

Under årets björnjakt har polisen och länsstyrelserna gjort gemensam sak för att stoppa användningen av illegala lockbeten. Och försöket har hittills gett gott resultat. – Jag trodde inte vi skulle hitta så många, säger viltsamordnaren Joacim Lundqvist..

SVT - 15 timmar sedan

Sverige säger nej till höjd EU-avgift

Det står miljarder på spel när Sverige förhandlar om den nya EU-avgiften. EU-kommissionen menar att Sverige betalar för lite, jämfört med storleken på vår ekonomi. Detta trots att varje svensk betalar väsentligt mer i EU-avgift, än vad en EU-medborgare i genomsnitt gör..

SVT - 16 timmar sedan

Utländskt sprängmedel bakom många explosioner i Sverige

En ny rapport från Polisens nationella bombskydd visar att en stor del av de bomber som analyserats hittills i år har innehållit civilt sprängmedel från andra länder, till exempel dynamit..

SVT - 16 timmar sedan

Så ställer sig partierna till slöjförbud i skolan

Moderaternas partistyrelse gick i dag ut med att man vill utreda ett slöjförbud i svenska skolor. SD-ledamöter har sedan tidigare sagt att man vill se ett förbud, och när SVT Nyheter ställer frågan till alla riksdagspartier är det bara SD som säger sig stötta idén om en utredning..

SVT - 18 timmar sedan

Elisabeth Svantesson (M): ”Ett sätt att sexualisera små flickor”

Slöja i skolan är ett sätt att sexualisera små flickor. Det säger Moderaternas Elisabeth Svantesson med anledning av att partistyrelsen nu vill utreda frågan om ett slöjförbud i skolan. – Flickor ska inte behöva skyla delar av sin kropp, säger hon..

SVT - 21 timmar sedan

Hösten får vänta – nu kommer sommarvärmen tillbaka

Det må vara hösttemperaturer i vissa delar av landet redan nu, men för resten av Sverige är det sommarväder på ingång – med temperaturer på upp emot 25 grader. – Då passar det bra att njuta av sommarvädret, säger SVT:s meteorolog Tora Tomasdottir..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.