Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 17 August, 18:57

Kristianstadsbladet - 12 aug 19 kl. 20:28

Polischefen: ”Det kunde ha slutat bra mycket värre”Fem personer — varav en polis och en flicka — fick föras till sjukhus efter det grova våldsbrottet i centrala Kristianstad. En man i 25-årsåldern sitter gripen och ett brottsoffer säger att han ska ha torterats i flera timmar. Två män har varit nakna i samband med insatsen. Nu sätter polisen in trygghetsskapande åtgärder efter den komplexa händelsen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolischefenDet kunde ha , slutat, bramycket , värre
Västerbottens Folkblad - 04 jun 16 kl. 12:41

Kunde ha slutat betydligt värre

Det kunde ha slutat betydligt värre, konstaterar företaget ägare. Det var företaget Swedlist i Kvarnåsen med 16 anställda som eldhärjades natten mot lördag. Sven-Bertil Hedlund, en av företagets delägare, kom till platsen när dramatiken i huvudsak var över, när det stod klart att huvuddelen av företagets lokaler hade klarat sig, att räddningstjänsten hade lyckats rädda dem.

YA - 23 nov 17 kl. 10:27

Olycka kunde slutat ännu värre

Den olycka som inträffade på väg 11 på onsdagseftermiddagen kunde ha slutat betydligt värre..

BT - 17 apr 13 kl. 08:20

"Hade kunnat sluta värre"

"Chauffören skrek "nej, nej" och sedan bara small det." Joel Lindberg är mörbultad dagen efter bussolyckan vid Länghem. Men konstaterar att det kunde slutat mycket värre.

DI - 08 jul 13 kl. 19:10

Kraschen kunde ha gått mycket värre

Flygolyckan i San Francisco hade troligen slutat betydligt värre om den inträffat för bara 15-20 år sedan. Tuffare regler och bättre material har lett till ökad säkerhet..

ÖstersundsPosten - 04 dec 15 kl. 16:04

Se lastbilen kana längs Hamngatan - "Kunde ha slutat betydligt värre"

En stor insats för att minimera skadorna gjorde den person i bil som åkte ner före den kanande lastbilen och fick folk att flytta sig ur vägen..

ÖstersundsPosten - 28 nov 16 kl. 16:18

Knivmisshandel började med kränkt flickvän - "Det kunde ha slutat mycket värre"

En misstänkt knivmisshandel på en plats i västra Härjedalen började med att den 17-åriga gärningsmannen sa något elakt om en annan ung mans flickvän.
– Det stora problemet i det här är att en av männen bar kniv, säger David Redin, utredningschef på polisen i Jämtland/Härjedalen..

Länstidningen i Jämtland - 28 nov 16 kl. 16:18

Knivmisshandel började med kränkt flickvän - "Det kunde ha slutat mycket värre"

En misstänkt knivmisshandel på en plats i västra Härjedalen började med att den 17-åriga gärningsmannen sa något elakt om en annan ung mans flickvän.
– Det stora problemet i det här är att en av männen bar kniv, säger David Redin, utredningschef på polisen i Jämtland/Härjedalen..

NSD - 13 mar 18 kl. 16:30

Efter takraset: "Kunde slutat mycket värre"

Isbildning tros vara förklaringen till takraset på Manhemsskolan..

GT - 09 jun 18 kl. 10:47

Öm i kroppen och nacken värker – men det kunde slutat mycket värre

Jag ser Sarahs bild på Facebook framför mig. Blåslagen och i en säng på sjukhuset. I sista stund bestämmer jag mig för att ta på mig hjälmen..

NT - 13 jul 18 kl. 16:04

Branden kunde slutat mycket värre

Tidig upptäckt och gynnsamma vindar förhindrade skogsbranden i Regnatrakten att bli storskalig..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Två bilar i Krock i Hanaskog

Två personbilar var inblandade i en olycka på väg 19 förbi Hanaskog på lördagen. Ingen person har skadats allvarligt..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bioblizt vill belysa de goda sidorna i Arkelstorpsviken

BioBlitzen vill lyfta fram de positiva värden som trots allt finns kring Arkelstorpsviken och Oppmannasjön. – Det är ju lätt att det fokuseras på det negativa men här finns ju fantastiska möjligheter, alldeles in på husknuten, nästan mitt i Arkelstorp, säger Henric Djerf, lektor på Högskolan Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Regnig uppförsbacke för nytt dansevent för barn

Kristianstad har fått ett nytt dansarrangemang för unga. ”Dancing in the street” är tänkt att bli en årlig tradition. Lördagens premiär hade dock en uppförsbacke med regnväder..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Geniet Paul Andersson begravd i Kristianstad utan egen gravsten

Varför ligger den geniförklarade poeten Paul Andersson begravd i Kristianstad utan egen gravsten eller inskription? En stad han aldrig besökte..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Jakten på Trolle Ljungby gods arrenderas ut

Greve Hans-Gabriel Trolle-Wachtmeister arrenderar ut stora delar av jakten på Trolle Ljungbys ägor till godsets jägare Linus Larsson. Larsson kan driva jakten vidare i eget bolag. .

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Så ska city stärkas i Kristianstad

Ett nytt beteende för hur vi handlar kräver att stadens innehåll och verksamheter utvecklas. I ett projekt för att lyfta stadskärnan talas det om fler bostäder, arbetsplatser och nya tankesätt..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

De satsade allt i ett kostall på landet – ”Drivkraften var starkare än oron”

De ville inte sitta på sin ålders höst och tänka ”varför gjorde vi det aldrig?” Cecilia och Erland Olbers längtade efter ett gemensamt projekt. Släktgården hade de redan tagit över.

Kristianstadsbladet - Igår: 16:34

Just nu: Stenkastare slog polis och vakter i arresten

24-åringen, som greps efter stenkastning mot bilar på väg 118, ska också ha blivit våldsam i arresten och slagit en polis och två arrestvakter. Nu har han häktats misstänkt för flera våldsbrott..

Kristianstadsbladet - Igår: 13:30

Åklagaren vill ha en till fälld för valprånet

Åklagaren är inte nöjd med domen efter valprånet och yrkar att hovrätten, som startar sin rättegång på onsdag, dömer även en 34-åring för grovt rån. Tingsrättsdomen är även överklagad av en 27-åring, som fick fem års fängelse för att ha rånat kennelägaren i Önnestad på sex valpar..

Kristianstadsbladet - Igår: 12:47

Vattnet är drickbart igen

”Det kommunala dricksvattnet från Friseboda vattenverk visar åter god kvalitet. De senaste provtagningarna visar inga bakterieförekomster och vattnet är klassat som tjänligt.”, skriver kommunen på sin hemsida..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.