SR > Nyheter

Monday, 26 August, 09:48

SR - 12 aug 19 kl. 20:05

Före detta Metrochefen: "Har väntat på detta i tio år"Tidningen Metro i sin nuvarande form läggs ned. Sakari Pitkänen, som var chef på Metro mellan 1997 och 2007, är inte förvånad..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Metrochefen, Metro, Pitkänen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , MetrochefenHar , väntatpå detta i , tio, år
Resume - 16 dec 13 kl. 14:12

Metrochefen: ”Journalisters löner måste ner en tredjedel”


Papperstidningen är död om tio år och om journalistiken ska överleva digitalt måste journalisterna gå ner en tredjedel i lön, det hävdar Metro Internationals utvecklingsdirektör David Trads..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Solen gör comeback - men efter kommer regnet

Vädergudarna ger i veckan semestersega svenskar en mjukstart på jobbet genom att förlänga sommaren något..

SR - 1 timme sedan

Ann Linde: "Utan avtalet har vi ingen press på Brasilien"

Inför G-7-mötet i Biarritz har Frankrikes president Emmanuel Macron hotat att blockera handelsavtalet med Brasilien för att få stopp på bränderna i Amazonas..

SR - 1 timme sedan

Ny app ska hjälpa SOS hitta fram

Med hjälp av en ny app kommer SOS Alarm enklare kunna lokalisera de som ringer in till nödnumret..

SR - 1 timme sedan

Riksväg 23 avstängd vid Eneryda

Vägen är avstängd i norrgående riktning i höjd med Eneryda på riksväg 23 i samband med en olycka..

SR - 3 timmar sedan

Ebolautbrottet – ökad beredskap i Goma

I mångmiljonstaden Goma i östra Kongo-Kinshasa är vaksamheten stor för nya fall av den svåra sjukdomen ebola. Upptäckten av ebola för en månad sedan har skapat stor oro vid gränsen till Rwanda. Vid en helt ny ebola-mottagning i norra Goma är man beredd, rapporterar vår utsände..

SR - 3 timmar sedan

Svårt skuldsatt kunde ta 25 nya snabblån

Djupt skuldsatta personer kan fortsätta att ta snabblån, eller konsumtionslån, även om de redan har en mängd andra lån och betalningsanmärkningar. Hiwa är en av dem som har dragit på sig stora lån för att finansiera sitt spelande och kunde ta 25 lån utan att bli nekad..

SR - 3 timmar sedan

Rapport: Utvärdera brottsförebyggande insatser

I en ny rapport föreslås att polisen tar in fler analytiker för att utvärdera sina brottsförebyggande åtgärder. Syftet är att förstärka polisen i sitt arbete, enligt rapportförfattaren och kriminologen Jerzy Sarnecki..

SR - 3 timmar sedan

Svag lagstiftning bidrar till illegal djurhandel

Just nu pågår den årliga internationella konferensen där det regleras hur handeln med vilda djur och växter får gå till världen över. Även om situationen med illegal djurhandel förbättrats i länder som Thailand på senare år så flyttar nu problematiken på sig, säger organisationen Traffic till Ekot..

SR - 5 timmar sedan

Val i östra Tyskland utmaning för regeringen

I Tyskland hålls det i veckan delstatsval i de östra delarna av landet, val som kan rita om kartan också för rikspolitiken..

SR - 6 timmar sedan

Fler kommuner vill införa tiggeriförbud

Förbud eller tillståndskrav för tiggeri kommer med stor sannolikt att bli verklighet i fler kommuner än de fyra som redan har infört det. Det visar en undersökning som Ekot har gjort..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.