YA > Nyheter

Wednesday, 21 August, 18:16

YA - 12 aug 19 kl. 20:00

Gott om besökare på utomhusbaden i sommarSämre än stekheta 2018 men bra mycket bättre än åren dessförinnan. När sommaren på utomhusbaden summeras är antalet sålda entrékort fler än kommunen vågade hoppas på. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gottom , besökare, utomhusbadeni , sommar
HBL - 02 aug 14 kl. 07:37

Särkänniemi lockar fler besökare i sommar

Besökarantalet i Särkänniemi nöjespark i Tammerfors har ökat jämför med samma tidpunkt i fjol. Vd Miikka Seppälä uppger inga exakta siffror men han säger att ökningen i sommar är upp till 15 procent jämfört med fjolåret. I fjol kritiserades nöjesparken för att den var för dyr.

Skånskan - 20 sep 18 kl. 08:00

Friluftsbaden lockade fler besökare i sommar

Fränninge/Lövestad Den varma sommaren har gjort att fler har besökt kommunens friluftsbad i år. Östra Färsbadet och Frenningebadet har sålt drygt 7 000 entréer.
– Det är ungefär vad vi brukar ligga på för alla tre baden, säger Thorbjörn Sjunneson, ekonom på Sjöbo kommun.

YLE - 11 aug 13 kl. 20:39

Färre besökare på årets bostadsmässa

Bostadsmäsan lockade färre besökare i sommar än i fjol. Med 131 000 besökare drog mässan i Hyvinge nästan tio procent färre besökare än mässan i fjol i Tammerfors, visar en jämförelse av besökarstatistiken. Husen på mässan i Hyvinge var mindre, mera kompakta och enklare till strukturen än mässhusen under tidigare år.

Magazin24 - 20 okt 15 kl. 15:44

Kulturnatt drog 2500 besökare

Fick gott betyg. Köpings kommun hade Kulturnatt den 22 augusti mellan 18 och 22.Kultur och Fritidsenheten är nöjda med sitt evenemang, framför allt eftersom det var första året de körde.

Skånskan - 20 jul 16 kl. 21:13

Hamnfestivalen siktar på 60 000 besökare

LIMHAMN Ett späckat program med över 130 aktörer bjuds det på när hamnfestivalen i Limhamn hålls för tredje året. Torsdagen den 28 juli inleds den fyra dagar långa festivalen.
– Ifjol kom 30 000 besökare hit.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 07:00

Många besökare i nordost

Foto: Tommy Svensson
Årets sommar har fört fler turister än vanligt till nordost med ont om boenden som följd. Vid sidan om sportevenemangen är det naturen som drar besökare hit.
Att det är betydligt mer turister än vanligt märks på turistbyrån i Kristianstad.

Skånskan - 02 dec 18 kl. 19:05

Tusentals besökare på motormässan

MALMÖ Det finns en stor publik som vill se en motormässan i Malmö. Det stod klart när Bilsport Motor Show arrangerades för andra gången. Totalt räknade man in 7 000 besökare, vilket var något fler än förra året.

Kristianstadsbladet - 10 jul 12 kl. 12:00

Fler besökare tack vare flytt till besöksmål

Kulturhuset var ingen höjdare. I sommar finns i stället turistbyrån på Wanås Konst. Besökarna är betydligt fler.

Kristianstadsbladet - 04 aug 18 kl. 00:01

Friluftsbaden lockar många besökare

En ovanligt varm sommar ger med all sannolikhet ovanligt många besökare på friluftsbaden i Kristianstad. Chefen för badverksamheten tror att det är mer besökare än tidigare år. .

Skånskan - 26 jun 19 kl. 17:19

Borgeby Fältdagar lockar besökare med nytt tema

Bjärred Den populära lantbruksmässan Borgeby Fältdagar är i full gång.
Årets tema vatten bjuder på en mängd blöta överraskningar.Fackmässans två dagar lockar till sig cirka 20 000 besökare, de flesta professionella lantbrukare, men även andra engagerade i odling.

Sydöstran - 29 jun 19 kl. 15:19

Sommaröppet lockade stora och små besökare

Jämshögs församling anordnade under fredagen sommarens sista ”Sommaröppet” på Petrusgården i Jämshög, som lockade både stora och små besökare. .

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Rachel Tess får Cullberg-stipendiet

Dansaren och koreografen Rachel Tess i Kivik tilldelas årets Birgit Cullberg-stipendium. Stipendiet är på 100 000 kronor..

YA - 1 timme sedan

Stena Bulk i möte med Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero. Om det kommer att ta processen framåt är dock oklart. Samtidigt säger Iran att landet hoppas på en snabb lösning..

YA - 45 minuter sedan

Feministpunk på Garaget

Det blir garanterat ös på Garaget i Hammenhög på fredag när konsertsommaren avslutas med VA Rocks och Ragata..

YA - 45 minuter sedan

Patienters blodprover försvann – hittades på allmän plats

Flera personers blodprover försvann på vägen till labbet. En privatperson hittade lådorna med prover på allmän plats och kontaktade polisen..

YA - 30 minuter sedan

Italien: Socialdemokrater öppnar för regering

Socialdemokratiska Demokratiska partiet öppnar för att bilda en ny italiensk regering med Femstjärnerörelsen. När presidenten nu börjar sondera läget tycks en oväntad allians partierna emellan vara det enda alternativet till ett nyval..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.