YA > Nyheter

Tuesday, 20 August, 05:21

YA - 12 aug 19 kl. 20:00

Startade två konton i annans namnBedrägerier på nätet har blivit ett vanligt brott. Nu har en person i Sjöbo upptäckt att någon startat två konton i hans namn..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sjöbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Startade, två, kontoni , annans, namn
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Friad från åtalet om vållande till annans död

De ville inte betala 200 kronor för en flaska vodka. Det startade bråket som slutade med att en nittonåring blev påkörd till döds. Nu frias hans vän för åtalet om grov misshandel och vållande till annans död..

SVT - 23 jun 17 kl. 12:56

Byggföretag kan vara skyldiga till vållande till annans död

Den brand som ödelade 24-våningshuset Grenfell Tower i London förra veckan startade i ett kylskåp, uppger Londopolisen. Branden spreds fort, mycket på grund av husets brandfarliga fasadklädnad. Polisen överväger nu brottsrubriceringen vållande till annans död..

NSD - 08 maj 12 kl. 19:12

"Jag såg inte bilen när jag startade"

Samtidigt som hundspannet passerade Paksuniemivägen kom bilen och körde in i släden. - Första gången jag såg bilen var släden redan på vägen, säger hundspannsföraren. I går ställdes han inför rätta för vållande till annans död..

BT - 29 aug 14 kl. 08:14

Polisens samarbete med Facebook ledde till åtal

En 26-åring som nu åtalas för att ha hotat och ofredat sin förra sambo i Borås på Facebook misstänks ha använt påhittat namn. Men han spårades sedan polisen inlett ett samarbete som gör det lättare att få ut uppgifter från Facebook. – Jag upplever det som att man blivit ganska generösa och samarbetsvilliga från Facebooks sida, säger kammaråklagare Katarina Sergi i Borås.

VA - 17 aug 11 kl. 10:52

Utmätningen är igång

17 augusti Förstora I dag startade Kronofogden utmätningen mot Saab. ? Vi har kontrollerat våra konton nu och det har inte kommit in några pengar så vi har dragit i gång vår utredning för att mäta ut Saabs tillgångar, säger Hans Ryberg, enhetschef på verkställighetsavdelningen på Kronofogden i Uddevalla, till TT.

Sydsvenskan - 17 aug 11 kl. 11:17

Utmätning mot Saab Automobile

Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
Kronofogden har i dag inlett utredning för att mäta ut tillgångar hos Saab Automobile. Nu undersöks om tillgångar finns på bankkonton som i så fall spärras. Utmätningen sker för skulder på knappt 370 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 06:00

Berättelser om förtryck på Instagram

Instagram är inte bara bilder på solnedgångar och mat. En våg av politisk aktivism har svept in i flödet. - Det startas just nu många konton som tar upp förtryck, säger en av personerna bakom kontot Fetkvinna.

BT - 25 aug 14 kl. 06:00

Berättelser om förtryck på Instagram

Instagram är inte bara bilder på solnedgångar och mat. En våg av politisk aktivism har svept in i flödet. - Det startas just nu många konton som tar upp förtryck, säger en av personerna bakom kontot Fetkvinna.

YLE - 22 feb 17 kl. 09:25

Har du tomt på loftet - nu kan du hyra ut ditt vindsförråd

Efterfrågan på förråd och förvaringsutrymmen växer i huvudstadsregionen, uthyrningsföretagen växer och nu går det även att hyra privatpersoners förråd. Det är tre Åbokillar som startade upp företaget som förmedlar förråd mellan privatpersoner. De senaste veckorna har de försökt ta sig in på marknaden i Helsingfors.

Cornucopia - 27 jan 18 kl. 20:19

Sosserianställda erkänner trollkonton - får inte sparken

Två anställda inom sosseriet har erkänt att de skapade trollkonton på Twitter för att förtala den moderate riksdagsmannen Hanif Bali, genom att publicera ett kollage på ett antal sverigedemokrater och Bali för att peka ut denne som sverigedemokrat. De två anställda får förstås inte sparken, då felet de gjorde var att de blev påkomna, inte själva falska trollkontona.
Hanif Bali (m) ca ett halvt år in i mandatperioden.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Kent Axelsson 70

YA - 30 minuter sedan

Stilla på Asiens börser

YA - 1 timme sedan

Frias för mord efter att ha fött dött barn

En ung kvinna i El Salvador, mordåtalad sedan hon hade fött ett dödfött barn, har friats av en appellationsdomstol..

YA - 1 timme sedan

Skriv inte så mycket om Greta Thunberg

Tänk så rätt du har, Karl Mårtensson. Äntligen en vettig person som vågar ge uttryck för vad många andra tycker om Greta Thunberg..

YA - 2 timmar sedan

Tronskifte på Billboardlistan

Lil Nas X har lämnat tronen. Hans jättehit "Old town road" fick 19 veckor på Billboard-listans förstaplats, men nu har Billie Eilish klättrat förbi med "Bad guy".

YA - 2 timmar sedan

En rik stat och fattiga kommuner

Nej, Ystads ekonomikris är inte ”hemmakokt”. Den är inte unik och den är inte tillfällig. Flertalet kommuner sitter i samma situation..

YA - 2 timmar sedan

Greta Thunberg visar stort mod

Jaha, jantelagen igen....enkelt att konstatera att det finns sura gubbar (för det antar jag att Du är, när Du talar om Greta Thunberg i överlägsen ton som "detta naiva barn, som får uttala sig i radio och TV." .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.