Världen Idag > Nyheter

Friday, 23 August, 23:56

Världen Idag - 12 aug 19 kl. 20:00

Mike Pence: Be mer än att surfaHur hanterar man olika svårigheter i livet? USA:s vicepresident Mike Pence har ett handfast råd. – För det första behöver man ägna mer tid på knä än på Internet, säger han..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Pence, USA, Mike Pence, Internet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mike, PenceBe , mer, änatt , surfa
Dagens PS - 21 feb 18 kl. 11:02

Nordkorea ställde in träff med Mike Pence

USA:s vice president Mike Pence var på väg att träffa Nordkoreas representanter vid vinter-OS, inklusive systen Kim Yo-Jong, men mötet uteblev två timmar innan den skulle dra igång. Enligt tjänstemannen Nick Ayers valde den nordkoreanska delegationen att avstå mötet utan förvarning, rapporterar Reuters. ”De lämnade mötet eller kanske var de aldrig uppriktiga med att sätta sig ned”, sade Nick Ayers som är Mike Pences personalchef.

Expressen - 08 okt 17 kl. 19:39

Mike Pence lämnade NFL-match i protest

USA:s vicepresident Mike Pence var på match i NFL.Då knäböjde ett antal av spelarna i protest mot rasism under nationalsången.Då lämnade Mike Pence arenan.

Expressen - 15 jul 16 kl. 16:59

Trump bekräftar Mike Pence som kandidat

Efter spekulationerna – nu bekräftar Donald Trump att Mike Pence har valts som vicepresidentkandidat."Jag är glad att kunna tillkännage att jag valt guvernör Mike Pence", skriver Trump på Twitter..

DI - 05 okt 16 kl. 05:19

Mike Pence sopade hem debatten

NEW YORK. Republikanernas vice presidentkandidat Mike Pence avväpnade lugnt och sakligt Tim Kaines attacker och tog klart hem nattens debatt. Därmed kan han ha stoppat den utförsbacke som Donald Trump är inne i.

SvD - 18 feb 17 kl. 11:08

Mike Pence: "USA är starkt i sitt stöd för Nato"

USA:s president Donald Trumps stöd för Nato är starkt och han värnar om vänskapen med Europa. Det sa vicepresidenten Mike Pence under sitt tal på säkerhetskonferensen i München på lördagen. – Er kamp är vår, säger Mike Pence..

Dagen - 20 mar 17 kl. 16:30

USA:s vicepresident Mike Pence pratade om sin tro i kyrka

När USA:s vicepresident Mike Pence befann sig i Florida passade han även på att besöka en så kallad megakyrka i Coral Springs. Där blev han intervjuad av pastorn.– För mig är gudstjänsten alltid veckans bästa timme, sa Mike Pence..

Dagen - 20 mar 17 kl. 16:30

USA:s vicepresident Mike Pence pratade om sin tro i kyrka

När USA:s vicepresident Mike Pence befann sig i Florida passade han även på att besöka en så kallad megakyrka i Coral Springs. Där blev han intervjuad av pastorn.– För mig är gudstjänsten alltid veckans bästa timme, sa Mike Pence..

SVT - 13 jul 19 kl. 11:36

USA:s vice president Mike Pence besökte de inlåsta migranterna

USA:s vice president, republikanen Mike Pence, besökte under fredagen flera av de anläggningar där de gripna invandrarna hålls inlåsta i Texas. Även journalister fick möjlighet att medverka vid besöket, vilket är ovanligt. – Nu tror jag att det amerikanska folket kan se att den här krisen är på riktigt, sa Mike Pence efter besöket enligt The Washington Post..

Expressen - 14 jul 16 kl. 20:01

Sådan är Trumps Mike Pence som politiker

Indianas guvernör Mike Pence uppges ha valts ut till Donald Trumps vicepresidentkandidat, om republikanerna skulle vinna presidentvalet i höst. Här är ett gäng viktiga faktapunkter om Pence, via Indy Star..

SvD - 15 jul 16 kl. 16:58

Indianas guvernör Mike Pence blir Trumps "running mate"

Donald Trump utser Indianas guvernör Mike Pence, 57, till vicepresidentkandidat. Pence – en jurist som suttit i kongressen och jobbat som radiopratare – förväntas kunna locka konservativa väljare som hittills varit osäkra kring Trump. Valet stöds av partiledningen..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 7 timmar sedan

”Det finns hopp” enar kyrkorna i norr

Tältkampanjen Det finns hopp har inletts i Piteå, som redan förra sommaren hade en mindre tältsatsning med Sebastian Stakset. – Det här kommer att beröra hela norra Sverige. Gud skakar det här landet, säger Marcus Sandström, pastor i Kustkyrkan, Jävre..

Världen Idag - 12 timmar sedan

Kristofobi i spåren av ny Netflixserie: ”Propaganda”

Netflix nya serie ”The family” som uppges ”avslöja” ett kristet nätverk på högsta politiska nivå i USA har rönt stor uppmärksamhet. Samtidigt som den hyllas i Sverige får den i USA, även av sekulära bedömare, kritik för att delvis vara konspiratorisk, kristofobisk och hårt vinklad..

Världen Idag - 13 timmar sedan

Judisk markering mot Wallström efter Iranbesök

Utrikesminister Margot Wallström får hård kritik från flera håll för samtalet med Irans utrikesminister Javad Zarif på tisdagen. Ordföranden för Judiska församlingen i Stockholm, Aron Verständig, protesterar genom att tacka nej till UD:s minnesföreläsning på Raoul Wallenbergs dag..

Världen Idag - 13 timmar sedan

Många klagar på störande måsar om sommaren

Klagomålen om störande fåglar har ökat med åren, enligt skadedjursföretaget Rentokil. – Problemet är ganska stort, säger skadedjursexpert Andreas Tapper..

Världen Idag - Igår: 11:55

Antisemitiska åsikter hos visselblåsare

Google svartlistar vissa kristna och konservativa nyhetssidor, enligt visselblåsare. Detta berättade Världen idag och flera andra medier om nyligen. Det är Zach Vorhies, tidigare Googleanställd, som släppt uppgifterna.

Världen Idag - Igår: 09:39

Adaktusson anmäler SVT och DN

Riksdagsledamoten Lars Adaktusson har via sitt juridiska ombud advokat Rolf Åbjörnsson anmält sin tidigare arbetsgivare Sveriges Television (SVT) till Granskningsnämnden. Dagens Nyheter (DN) anmäldes till Allmänhetens Pressombudsman redan i juni..

Världen Idag - Igår: 09:06

Stakset ber mamma om förlåt i ny låt

I fredags släppte Sebastian Stakset sin nya låt, ”Mamma förlåt”, i samarbete med den unge ”gangsterrapparen” Einár. Det uppmärksammades av såväl Nyhetsmorgon i TV 4 som Kulturnyheterna i SVT och Sveriges Radio, som intervjuade artisterna i studion..

Världen Idag - Igår: 08:49

Unikt uttalande: Iran medger kristet skeende i landet

Massomvändelser pågår ”rakt framför våra ögon”. Det sade Mahmoud Alavi, minister med ansvar för underrättelsetjänsten i Iran, nyligen när han talade vid en samling för shiamuslimska ledare. Där erkände han också det som landets företrädare annars förnekat: att Iran arbetar aktivt för att stoppa omvändelser till Kristus..

Världen Idag - Igår: 00:00

Det är ett liv av att ge vidare gåvor av nåd från Gud till medmänniskan.

2 Mos 19:3–8 Rom 12:3–8 Vi lever i en mycket speciell tid. Det finns gott om orosmoln, lätta att upptäcka, på så många områden i vårt land i dag. Samtidigt är vi många som upplever hur öppet det är för evangeliet i människors hjärtan.

Världen Idag - Igår: 00:00

Ett äktenskap i Anden

Analogin mellan Jesu och brudens relation och mannens och hustruns visar att äktenskapet inte bara är en praktisk samlevnadsform, utan att det finns en slags sakramental dimension i den – sakramental i den meningen att man i en fysisk ordning som Gud inrättat och Kristus välsignat möter en andlig verklighet, skriver Anders Gerdmar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.