YA > Nyheter

Saturday, 24 August, 01:59

YA - 12 aug 19 kl. 19:51

Dyrt rekrytera fel, TrelleborgTrelleborgs skattebetalare straffas efter att kommunen missat i rekryteringen av ny kommunikationschef. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrt, rekrytera, fel, Trelleborg
Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 19:51

Dyrt rekrytera fel, Trelleborg

Trelleborgs skattebetalare straffas efter att kommunen missat i rekryteringen av ny kommunikationschef. .

DI - 11 mar 12 kl. 16:33

Dyrt välja fel vid pumpen

Dieseldrivna bilar ökar i popularitet. Men samtidigt ökar antalet incidenter där bilar tankas med fel drivmedel - ett misstag som kan stå fordonsägaren dyrt..

UNT - 17 mar 12 kl. 12:03

Dyrt parkera fel i Öregrund

I sommar blir det dyrt att parkera bilen fel i Öregrund. Östhammars kommun har beslutat att införa parkeringsövervakning. Beslutet välkomnas av både polis och invånare i Öregrund..

Nyan - 04 aug 15 kl. 15:28

Kan bli dyrt skjuta fel gås

Planerar du att skjuta kanadagäss under höstjakten? Se då till att du vet skillnaden mellan kanadagäss och den ständigt fridlysta vitkindade gåsen (bilden) innan du trycker av. Skjuter du fel sort kan det stå dig dyrt.

BT - 23 mar 12 kl. 19:53

Dyrt göra fel med nya bygglagen

Många med byggplaner i blick besöker Hem och trädgärdsmässan på Åhaga som öppnade på fredagen. Men med nya plan- och bygglagen gäller det att ha full koll innan spade och hammare släpps lösa. Skyhöga böter hotar.

DrivaEget - 25 jul 16 kl. 15:33

Rekrytera som proffsen

 Personal  Att anställa en ny medarbetare kan vara det viktigaste och största beslutet du tar i ledarskap. För småföretag är varje anställd en stor utgift – men när du gör rätt kan den nya medarbetaren förvandla hela ditt företag. Här är tipsen för en perfekt rekrytering.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jul 16 kl. 10:52

Tops dyrt på fel ställe

Onödiga kostnader för nedspolat skräp.

UNT - 26 sep 17 kl. 00:30

Unikt, dyrt och fel

Uppsalahem måste tänka om vid nyproduktion, göra verklig allmän nytta och bygga för dem som verkligen ­behöver en bostad, skriver Jens Nilsson och Magnus Näll..

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 14 kl. 06:58

Vellinge får billigare fiber än Trelleborg

När Trelleborgs bredbandsbolag nu fortsätter utbyggnaden och erbjuder de boende i området vid Kvistvägen anslutning har en av de boende, Hans Hellman, reagerat på kostnaden.
– Jag jämför med Vellinge och det är ju dubbelt så dyrt i Trelleborg. Jag undrar varför, säger han.

Trelleborgs Allehanda - 07 apr 11 kl. 06:15

Ger Trelleborg ökat fokus

Etablering av en rättspsykiatrisk enhet är utvecklande för såväl rättspsykiatrin som Trelleborg. Cirka 150 arbetstillfällen förläggs till kommunen när enheten öppnas. Det skriver politiker från Trelleborgs kommun och Region Skåne.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Nya projektiler från Nordkorea

YA - 1 timme sedan

Insändare: Så många förutfattade meningar och fördomar

När man läser Göran Göranssons insändare ”Flerbarnstillägg befäster patriarkala strukturer” i YA 21 augusti så blir man mycket fundersam. .

YA - 1 timme sedan

Norge undslapp regeringskris

YA - 1 timme sedan

Ulf Mårtensson: Ljust och jeans när Robban begravdes

Köpte en mörk kostym för några år sedan. Tänkte att den kunde komma till nytta, inte minst vid någon begravning. Tyvärr har jag fått rätt, senast på fredagen då vi tog avsked av gamle kollegan Robert Dahlström ..

YA - 1 timme sedan

Teaterförening på gång i Skurup

Det är fortfarande aktuellt att bilda en riksteaterförening i Skurups kommun. Det uppger Göran Pettersson som i flera år haft planer på att göra kommunen till en del av Riksteaterns nätverk..

YA - 1 timme sedan

Hela höstens program: Teater och scenkonst i sydöst

Här är hela höstens program med teater och scenkonst i sydöst..

YA - 1 timme sedan

Jubileer, dans och dramatik under höstsäsongen

Riksteaterföreningen i Tomelilla firar 75-årsjubileum, liksom Malmö opera. Det sätter sina spår i programmet för scenkonst i sydöst som får besök av den kringresande operan. Det blir också bland mycket annat – stand up, dramatik och dans..

YA - 1 timme sedan

Nya äventyr med Viola

Författaren Inka Persson, bosatt i Ystad, gästar Borrby bokby på söndagen. Hon berättar om sin triologi om Viola..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.