BT > Nyheter

Monday, 19 August, 16:27

BT - 12 aug 19 kl. 19:47

Norrbyskytten drar tillbaka överklagandeDomen mot 41-åringen som dömdes för skotten på Norrby och kokainfyndet vinner laga kraft..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Norrby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norrbyskyttendrar tillbaka , överklagande
Kristianstadsbladet - 29 nov 13 kl. 09:00

Avslag på överklagande

Foto: Bosse Nilsson
Förvaltningsrätten avslår överklagandet av fullmäktiges beslut gällande folkomröstningen om ett köpcentrum i Hammar.
Kommunfullmäktige beslöt efter en het debatt den 8 oktober att avslå ansökan om en folkomröstning. 62 ledamöter sa nej till folkomröstningen medan tre sa ja.

NT - 08 feb 13 kl. 12:29

Nytt överklagande om vargjakten

Ännu ett överklagande har lämnats in i striden om årets vargjakt. Nu överklagar Naturvårdsverket kammarrättens beslut att stoppa jakten, ett beslut som i sin tur var ett resultat av ett överklagande mot själva jakten från tre miljöorganisationer..

Västerbottens Folkblad - 17 jun 13 kl. 13:19

Domstol avslår överklagande om Mimer

Föreningen för Byggnadskultur vill inte att Mimerskolan i Umeå byggs om till hotell. Nu har mark- och miljödomstolen avslagit föreningens överklagande. Överklagande rör detaljplanen för [...

Trelleborgs Allehanda - 01 aug 13 kl. 08:25

Överklagande om rättspsyk avslås

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Per Klarbergs försök att stoppa rättspsyk med hjälp av länsstyrelsen gick inte. Han har inte rätt att överklaga, menar myndigheten.
För två veckor sedan överklagade fullmäktigeledamoten Per Klarberg (SD) detaljplanen som möjliggör att rättspsykiatriskt centrum byggs i Mellanköpinge.

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 13 kl. 08:15

Överklagande av upphandling får nej

Foto: Scanpix
Förvaltningsgrätten säger nej till STX Swedens överklagande av upphandlingen av konstgräsplaner i Smygehamn och Anderslöv samt vid Vångavallen.
- Men jag ställer mig ändå tvivlande till att vi kan hinna få fram planerna till vintern, säger Bengt Lander, projekteringschef på tekniska förvaltningen i Trelleborg.STX Sweden kan överklaga förvaltningsrättens beslut till kammarrätten inom tre veckor.

Expressen - 28 nov 13 kl. 19:32

Ekeroth drar tillbaka sitt överklagande

SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth drar tillbaka sitt överklagande mot skatteverket, som upptaxerat honom med 160 000 kronor för inkomster till sajten Avpixlat, som kommit in på Kent Ekeroths eget konto. Ekeroth hävdade i sitt överklagande att det inte rörde sig om näringsverksamhet som skatteverket ville göra gällande, men han har nu ändrat sig..

Barometern - 06 mar 14 kl. 06:46

Bara ett överklagande av Linnéplanen

Deadline för överklagande är passerad.
Det är bara Intressegruppen för Linnéuniversitetet som protesterat mot planen i Ölandshamnen. Onsdagen var sista dagen för överklagan av detaljplanen över Ölandshamnen, då skulle brev som var poststämplade den 4 mars vara diarieförda hos kommunledningskontoret.

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 14 kl. 07:15

Inget gehör för överklagande

En närboende som överklagat bygglov och ett föreläggande om skuggor från vindkraftverken på Jordberga får inget medhåll av mark- och miljödomstolen.
Grannen har i sina överklaganden dels menat att domstolen ska förbjuda driften av verken tills det är klarlagt att begränsningen av skuggningen från verken fungerar, dels ifrågasatt själva bygglovet eftersom det inte följer detaljplanen.Grannen hävdar i sitt ena överklagande att han inte kan vistas i sitt hus under den tid på dygnet då skuggorna påverkar under månaderna november till februari.

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 15:45

Överklagande i Berlusconi-mål prövas


Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconis överklagande av en dom förra året prövas nu i Italien. Han dömdes i fjol till sju års fängelse för att ha betalat för sex med en minderårig nattklubbsdansös - den då 17-åriga Karima el-Mahroug, kallad Ruby.Åklagarna hävdade att sexbrotten skedde vid extravaganta fester 2010, fester som har blivit kända under namnet "bunga bunga".

BT - 20 jun 14 kl. 15:45

Överklagande i Berlusconi-mål prövas

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconis överklagande av en dom förra året prövas nu i Italien. Han dömdes i fjol till sju års fängelse för att ha betalat för sex med en minderårig nattklubbsdansös - den då 17-åriga Karima el-Mahroug, kallad Ruby. Åklagarna hävdade att sexbrotten skedde vid extravaganta fester 2010, fester som har blivit kända under namnet "bunga bunga".

Skånskan - 06 jul 16 kl. 16:30

Avvisar överklagande om nya hus

SVEDALA Förvaltningsrätten avvisar ett överklagande gällande byggande av nya hus på Nygårds dammar strax utanför Svedala.Förvaltningsrätten skriver i sitt avvisande att det överklagade beslutet angående antagande av detaljplanen inte är ett beslut som anges i plan- och bygglagen.
Rätten är därmed förhindrad att pröva överklagandet.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Biotoppen: Tarantinos nya film sågs av flest

Många var sugna på att se Quentin Tarantinos nya film "Once upon a time in Hollywood" i helgen. Filmen går in som ny etta på den svenska biotoppen och petar ned "Lejonkungen" till andraplatsen. Nya på listan är också "Good boys" och "Flykten från DDR"..

BT - 30 minuter sedan

Miljonsatsning på ny kunskap om Gribshunden

Vad hade danske kung Hans i lasten när hans skepp sjönk i en brand på väg till ett toppmöte i Kalmar 1495? Nu hoppas forskarna på ett vetenskapligt språng och att få veta mycket mer om det gåtfulla skeppet Gribshunden som ligger på havets botten utanför Ronneby i Blekinge..

BT - 15 minuter sedan

Bombgrupp larmad till polishuset

BT - 45 minuter sedan

Västsverige: Polisen varnar för internationell liga – stjäl lyxbilar

Fem lyxbilar har stulits under augusti månad. Nu tror polisen att det rör sig om en stöldliga. – Det finns risk att det kommer ske fler stölder av Tesla-bilar i närtid, Niklas Rånge på polisen.

BT - 45 minuter sedan

Skenetalang plockas upp i Kalmars A-trupp: ”Visat väldigt hög nivå”

Förra året föll valet på Kalmar FF för Skenetalangen Isak Jansson. Nu plockas 17-åringen upp i A-truppen – ett steg närmare allsvensk debut. – Jag känner att jag har blivit en bättre spelare sedan jag flyttade, säger han till klubbens hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.