DI > Ekonomi

Monday, 26 August, 10:51

DI - 12 aug 19 kl. 19:36

Blackrock miljardinvesterar i Elvis- och Marilyn Monroe-rättigheterVärldens största kapitalförvaltare Blackrock miljardinvesterar i varumärken knutna till ikoner som Marilyn Monroe, Elvis Presley och Muhammad Ali..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elvis, Marilyn Monroe, Blackrock, Presley, Muhammad Ali

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blackrock, miljardinvesterari , Elvisoch , Marilyn, Monroe-rättigheter
GöteborgsPosten - 04 dec 17 kl. 21:15

Från Bowie till Torgny Lindgren och Elvis

Från Marilyn Monroe och David Bowie till Torgny Lindgren och Elvis på svenska. Stadsteaterns lunchteater bjuder i vår på berättelser och musikteater med bredd. Säsongens biljetter släpps på måndag den 11 december..

YLE - 12 maj 15 kl. 15:37

Med Marilyn och Emily i baksätet

Norma Jeane Mortenson, alias Marilyn Monroe, föddes i tvillingarnas tecken. Poeten Eva-Stina Byggmästar är också född i början av juni, och i lyriksamlingen I tvillingarnas tecken ger hon utlopp för ett slags själarnas gemenskap med såväl Marilyn Monroe som Emily Dickinson. I ett blogginlägg från januari 2013 skriver Eva-Stina Byggmästar hur hon hösten 2011 var utled på förlagsbranschen och att hon efter 25 år som lyriker var trött på att utelämna sig själv och leva med hjärtat ”utslängt på torget”.

Kristianstadsbladet - 21 sep 11 kl. 06:30

Marilyn - en kvinna som andra

Praktvolymen "Fragment" är ett försök att ge en ny, litterär bild av ikonen Marilyn Monroe. Det lyckas inte, anser nöjesredaktör Lisa Appelqvist. Men hon finner en annan bild.

PrivataAffärer - 16 jul 18 kl. 13:06

Blackrock: Dags att stabilisera portföljen

Det anser Blackrock Investment Institute som i dagarna publicerat sin halvårsrapport, Global Investment Outlook – Midyear 2018 som analyserar investeringslandskapet, ur både ett bakåt- och framåtblickande perspektiv. Ett sätt att på sikt stabilisera portföljen är att investera hållbart inom tematiska investeringar, samt att öka AI-investeringarna i portföljen, skriver Richard Turnill, global chefsstrateg på Blackrock i rapporten. De handelsmässiga motsättningarna mellan USA och Kina ökar under det närmaste halvåret.

PrivataAffärer - 02 okt 18 kl. 17:30

Blackrock: Tillväxtmarknader lockar under fjärde kvartalet

Chefsstrategen talar om en fortsatt ekonomisk osäkerhet, delvis relaterad till handel, samt gradvisa räntehöjningar från FED, som ger åtstramande effekter på den globala ekonomin. Trots detta väljer Blackrock att lyfta fram tillväxtmarknader som ett intressant investeringstema i det fjärde kvartalet, tillsammans med amerikanska aktier samt företagsobligationer inom investment-grade. Blackrock tror att investerare den kommande tiden kommer sträva efter att ha motståndskraftiga portföljer där man fortfarande tar risk, men där risken väljs selektivt inom de områden man är mest övertygad om kommer ge betalt.

DN - 28 jul 16 kl. 16:30

Fredrik Strage: Satans egen superstjärna har blivit som Elvis i Las Vegas


Marilyn Manson är en spillra av sitt forna jag, och kan numera bara chockera med sin brist på engagemang. Men jag brukar gilla sådana spillror..

Posh24 - 30 aug 11 kl. 09:11

Shia LaBeouf hänger med Marilyn Manson och tappar det totalt!

Vem kunde ana att Shia LaBeouf och Marilyn Manson var bästisar?
Tydligen så är det så och inte utan drama!

Marilyn, Shia och Shia's date var på middag när Shia plötsligt, i ordentligt berusat tillstånd, hade blivit helt galen och börjat hälla vatten över sin date!

Kristianstadsbladet - 20 jan 12 kl. 06:30

Michelle - strålande skitjobbig Marilyn

Som alla skådespelare som avfärdas som endast ett "pretty face" kämpade Marilyn Monroe för att bli t?
Olivier var också desperat, han ville bli en filmstjärna av den nya tiden, inte bara en teaterns gigant. Förhoppningarna på det gemensamma projektet var alltså stora.

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 10:15

Blackrock får böta en miljon


Den amerikanska fondjätten Blackrock tvingas betala en särskild avgift till Finansinspektionen (FI) på en miljon kronor. Orsaken är att Blackrock dröjde över ett år med att anmäla att bolaget ändrat sitt aktieinnehav i gruvbolaget Lundin Mining.Blackrock har försvarat sig med att Lundin Mining är noterat i både Toronto och Stockholm, vilket gör det svårare att hålla reda på vilka anmälningskrav som gäller..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Räntor och valutor: Räntorna stiger efter nya handelsturer

Dollarn har stärkts på måndagen och amerikanska räntor har sjunkit efter att det svängt på handelsfronten sedan svensk stängning på fredagen. .

DI - 10 minuter sedan

Skanska slår samman byggverksamheter till ny affärsenhet

Byggbolaget Skanska slår enligt ett pressmeddelande samman sina byggverksamheter i Polen och Tjeckien/Slovakien till en affärsenhet med namnet Skanska Centraleuropa. .

DI - 15 minuter sedan

Aktiechef rekommenderar köp av guld: Ökad recessionsrisk i USA

Sannolikheten för att den amerikanska ekonomin ska hamna i recession inom ett år har ökat från 25 procent till 40 procent, enligt den amerikanska storbanken Standard Chartereds….

DI - 30 minuter sedan

Handelskonflikt sätter press på börsen – Sobi backar på säljrek

Stockholmsbörsen inledde veckans handel nedåt sedan handelskonflikten mellan USA och Kina eskalerat under helgen..

DI - 45 minuter sedan

Kepler Cheuvreux: Överdriven uppvärdering av livsmedelsjätten

En stark utveckling för Ica i kombination med att aktien setts som en säker tillflyktsort har bidragit till en uppvärdering som är "mer än tillräcklig". .

DI - 45 minuter sedan

Kinesiska AI-utvecklaren Megvii går mot Hongkong-notering

Alibaba-delägda Megvii, som utvecklar algoritmer för ansiktsigenkänning med artificiell intelligens (AI), har lämnat in prospekt för börsnotering i Hongkong..

DI - 45 minuter sedan

Tesla väntas höja priserna efter Kinatullar

Elbilstillverkaren Tesla väntas höja sina priser i Kina tidigare än väntat som ett svar på landets aviserade tullar på amerikanska bilar..

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank väntas skära kostnader inom regelefterlevnad

Den danska storbanken Danske kommer troligen att fokusera på att skära kostnader inom storföretagsdelen samt inom regelefterlevnad..

DI - 45 minuter sedan

Ny deppig konjunktursignal – tyska nyckelsiffran svagare än väntat

Europas största ekonomi fortsätter att visa upp svaghetstecken. På måndagsförmiddagen släpptes det välbevakade IFO-indexet som var svagare än väntat. .

DI - 1 timme sedan

Ökade intäkter för ATG – nätkasino kompenserar hästspelstapp

Spelbolaget ATG:s nettospelintäkter steg drygt tre procent under andra kvartalet till 1 091 miljoner kronor, från 1 058 miljoner kronor under motsvarande period i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.