SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 24 August, 11:50

SmålandsPosten - 12 aug 19 kl. 19:23

Försäljning: Hel camping är till saluUrshults camping ska nu säljas. Efter fjorton år i samma regi eftersöks en ny arrendator för att utveckla verksamheten. – Jag vill för kommunens skull att det blir rätt entreprenör som tar över. Det är viktigt för Urshult också, säger ansvarig mäklare Erika Henmalm-Koch..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Urshult, Erika Henmalm-Koch

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FörsäljningHel , campingär till , salu
Norrtelje Tidning - 05 sep 16 kl. 10:33

Singö camping är till salu – fyra beredda att köpa

Singö camping är nu ute till försäljning. Fyra spekulanter finns i dagsläget. Ägaren Anders Fransson vill istället göra något annat, efter 13 år som campingägare..

Blekinge Läns tidning - 15 mar 17 kl. 17:10

Populär camping till salu

Den populära campingen längs havet lades under måndagen ut till försäljning. Men campingägaren är mycket förtegen om situationen..

LV - 28 dec 17 kl. 07:50

Pinnarp till salu - i Holland

När Dennis och Annika Seegers med familj nu väljer att lägga ut Pinnarp Camping till försäljning så sker det via via en holländsk mäklare och med faktauppgiften att verksamheten omfattar en privat sandstrand "utan någon kommunal inblandning". Och prislappen är 5,2 miljoner kronor, att jämföra med förvärvspriset 2011 på 2,4 miljoner. -Om jag har någon intressent?

Nerikes Allehanda - 10 nov 13 kl. 11:07

Campingplats till salu

Per Gustavsson som äger Husabergsudde camping är redo att leva livets glada dagar som pensionär. Därför ligger, som den nogsynte redan kan ha sett, campingen ute till försäljning..

UNT - 03 mar 14 kl. 21:33

Östa camping till salu

Östa camping är till salu. Nuvarande ägarna, makarna Elvy och Jan-Erik Jansson från Tärnsjö, avyttrar den populära anläggningen av hälsoskäl..

Sydöstran - 28 jun 16 kl. 15:06

Stugor på camping till salu

Fem stugor på Kolleviks camping är till salu. Och de närmaste åren kan fler komma att säljas. – Läget är fantastiskt, säger Joachim Dahlberg som driver campingen..

Nyan - 13 jun 17 kl. 21:00

Degersand resort till försäljning

– Det är dags för någon annan att fortsätta utveckla verksamheten, säger ägare Janina Lindström.
Degersand resort är till salu. Janina och Peter Lindström, som har drivit Degersand resort i över tio år, är nu redo att att låta någon annan utveckla verksamheten.

Sydöstran - 02 jan 18 kl. 16:45

Camping med egen ö till salu

Är du sugen på att driva en camping på en ö. Nu är campingen på Alholmen till salu. I paketet ingår en badplats och en egen ö.

NT - 09 feb 18 kl. 07:00

Campingen var till salu - så gick det

Det blev ingen försäljning av Småängens camping..

Trelleborgs Allehanda - 24 maj 13 kl. 06:00

Många matställen till salu

Claes Nyberg
En rad verksamheter som sysslar med livsmedel i Trelleborg ligger just nu ute till försäljning. Bland dem hittar man välkända namn som Stek och grillgott, HBI samt Algatans konfektyr.
-Jag har också lagt märke till att det är många verksamheter inom den branschen som är till försäljning.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nu spelar vårtbitaren under ljumma kvällar

Så här års säger vi ju ofta att syrsorna spelar. Men här i Sverige är det istället vårtbitare och gräshoppor som står för konserterna varma sensommar- och höstkvällar. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hot och hat på agendan inom fotbollen

Henrik Larsson, Jimmy Durmaz och Sebastian Samuelsson – alla är de idrottsstjärnor och alla har de fått utstå hat och verbala påhopp i sociala medier. Stöd från föreningarna och att ha frågan på agendan är viktiga åtgärder mot hatet, enligt ordföranden för Svensk elitfotboll..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rysk provskjutning från atomubåtar

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Affärsliv: Fortnox tjänar mer på varje kund

Fortnox tjänar mer på varje kund. Samtidigt fortsätter kunderna att strömma till. Andra kvartalet omsatte företaget 128,8 miljoner kronor, en ökning med hela 43,4 procent..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stanna kvar där man alltid bott och få fast jobb? Eller prova konstskolan?

Stanna kvar där man alltid bott och få fast jobb? Eller prova konstskolan? Jonna Fries har läst Linda Åkerströms nya bok om vägval och kärlek..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fin debut om knölig högstadietid

Ina Lagerwall debuterar med ungdomsromanen ”Vi går varvet”. Boken bygger på egna minnen av den ganska livsknöliga högstadietiden. Eva Wahlström har läst..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Insektspojke räddar tomatplanta i trevlig bilderbok om samarbete

Ibland känns det som att växter befinner sig på fel plats. Men istället för att utrota dem kan det finnas en poäng med att låta dem vara..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Taylor Swift hyllas för nya albumet

SmålandsPosten - 1 timme sedan

T-bana stängs för att stoppa demonstranter

Fyra tunnelbanestationer stängdes i Hongkong under lördagen för att sätta käppar i hjulet för en planerad protestmarsch – men tusentals tågade ändå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.