DI > Ekonomi

Saturday, 17 August, 15:16

DI - 12 aug 19 kl. 19:30

Låt chefen gå direktDet är vd:s plikt att matcha fram sin ersättare, men många försummar detta. Det skapar vakuum i bolagen..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låt, chefen, , direkt
SVT - 29 aug 14 kl. 15:18

Nato-chefen: Moskva är direkt inblandat i Ukrainakrisen

Direkt efter fredagens krismöte uppmanade Natos generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen Ryssland "att omedelbart upphöra med de illegala militära aktionerna" i Ukraina..

Resume - 19 sep 14 kl. 10:09

TT-chefen "Kvalitet inte direkt kopplat till numerär"

Resumé har tidigare idag rapporterat att TT gör sig av med 20 tjänster – MBL-förhandlingar inleddes igår.- Kvalitet är vårt signum och jag har bedömer att vi har tillräckliga förutsättningar för att kunna fortsätta leverera hög kvalitet till våra kunder. Kvalitet är inte direkt kopplat till numerär, säger Mats Johansson..

Sydöstran - 13 jun 13 kl. 06:36

Chefen fick gå direkt

DI - 12 aug 13 kl. 17:58

Fotade chefen - fick sparken direkt

Abel Lenz på mediebolaget Patch hade ingen vidare dag i fredags. Han fick sparken inför tusen kolleger. Orsaken: Abel Lenz fotograferade sin chef..

YLE - 30 mar 16 kl. 04:30

Isabelle kritiserade chefen och blev utfryst

Vårdenheter som anklagas för vanvård får utreda sig själva. Men vad händer om chefen som utreder anklagelserna är en del av problemet? Efter den senaste tidens uppgifter om vanvård vid psykiatriska sjukhuset i Kuppis, Kårkulla i Pargas och barnskyddet i Pargas medger nu Regionförvaltningsverket att man inte har tillräckligt med resurser för att granska de berörda enheterna.

YLE - 04 nov 16 kl. 08:39

Kandidaterna till Finlandiapriset tillkännages – följ med direkt

I dag blir det klart vilka sex författare som tävlar om årets Finlandiapris inom kategorin skönlitteratur. Här kan följa med offentliggörandet direkt med start klockan 10.00.

YLE - 24 aug 17 kl. 12:22

Stig-Björn Nyberg: Maktgalna direktörers fel att Akademen kördes i botten

I tiderna var Akademiska bokhandeln i Helsingfors den största bokhandeln i Norden, men för bara 20 år sedan fattades ett katastrofalt beslut med ödesdigra följder. Det anser tidigare direktören Stig-Björn Nyberg i sin pinfärska bok Bokhuset. Akademen grundades 1893 och köptes upp av varuhuset Stockmann år 1930.

YLE - 08 dec 16 kl. 06:15

Storm kring chefsutnämning i Esbo – direktörens ex-flickvän valdes

Valet av chef för byggnadstillsynscentralen i Esbo har lett till flera besvär. En tidigare flickvän till stadens direktör för teknik- och miljösektorn Olli Isotalo fick jobbet men enligt staden borde han inte ha jävat sig. Han var ändå förhindrad att fatta beslut.

VA - 09 sep 11 kl. 08:09

Fed-chefen sänkte börserna

9 september De amerikanska börserna stängde ned på torsdagskvällen. Fed-chefen Ben Bernankes tal tyngde sentimentet. Extra tungt gick det för finans och industri medan konsumtionsvaror och data/it-sektorn gick mot strömmen.

YLE - 22 mar 16 kl. 11:31

Höjd övervakning på Helsingfors-Vanda - inget direkt hot finns

Det är fortfarande tryggt att flyga från Helsingfors-Vanda flygplats, meddelar man från Finavia. Chefen för Finavias riskhanteringsenhet, Juha-Pekka Pystynen, meddelar att det inte finns ett förhöjt hot mot Helsingfors-Vanda flygplats. - Precis som skyddspolisen och andra myndigheter säger, så innebär det här [explosionerna i Bryssel] inget direkt hot mot Finland.

Affärsvärlden - 25 feb 11 kl. 15:55

SEB-chefen byter favorit

SEB-chefen Annika Falkengren blir ny styrelseledamot i Volkswagen, enligt nyhetsbyrån Direkt som citerar Bloomberg..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Revanschläge: Oväntat styrkebesked för utbombade kronan

Det är inte bara börskurser och räntor som golvats av den senaste tidens marknadsoro.  Också på valutamarknaden märks raset i riskaptiten, men kronan har stått emot den senaste….

DI - 45 minuter sedan

Romina Pourmokhtari tar över Liberala ungdomsförbundet

Liberala ungdomsförbundet (LuF) har valt 23-åriga Romina Pourmokhtari till ny förbundsordförande. Hon efterträder Joar Forsell som suttit tre år på posten och förra året valdes….

DI - 1 timme sedan

Försäljning av interrailkort går som på räls

Svenskarnas intresse för tågresande i andra länder fortsätter att hålla i sig..

DI - 1 timme sedan

Tusentals protesterade i Hongkong

Tusentals Hongkongbor har gått ut på gatorna i en ny våg av regeringskritiska protester.  Demonstrationerna har huvudsakligen gått lugnt till, även om stämningen mellan….

DI - 1 timme sedan

Nostalgikernas drömbil gasar mot börsen

Gamla Indigo har blivit Lusitano och den pånyttfödda sportbilen har fått mer drag under huven. Framifrån har den fått en tuffare look medan den har behållit sitt runda bakparti..

DI - 1 timme sedan

Mellby Gårds vd: ”Nyttigt att få den käftsmällen”

Från den skånska myllan har Mellby Gård utvecklats till ett framgångsrikt miljardimperium med ­intressen i många ­branscher. .

DI - 3 timmar sedan

Analytiker: Räntorna ger nytt lyft för bopriserna

Den senaste tidens händelser, med allt fler tecken på en vikande konjunktur i Sverige och internationellt, men samtidigt också lägre räntor, innebär sammantaget att läget på….

DI - 4 timmar sedan

Kirchner skrämmer - folket flyr till dollar

Kreditvärderingsinstitutet Moody's ändrade i juli i år sin bedömning av Argentina från stabil till negativ..

DI - 4 timmar sedan

Hongkong-miljardär donerar till universitet

Hongkongs rikaste man, Li Ka-Shing, 91, har via sin stiftelse donerat motsvarande 620 miljoner kronor till ett universitet i Hongkong för uppförandet av ett institut dedikerat….

DI - 5 timmar sedan

Källor: Allt mer talar för nytt uppdrag för Shekarabi

Enligt vad Di erfar är det allt mer som talar för att nästa arbetsmarknadsminister heter Ardalan Shekarabi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.