SVT > Inrikes

Thursday, 22 August, 19:37

SVT - 12 aug 19 kl. 19:01

Johan bytte fängelse mot fotboja: ”Kan vara med min familj”Johan ansökte och fick beviljat att omvandla sitt fängelsestraff till fotboja. – Det här innebär att jag kan vara med min familj och fortsätta mitt jobb och tjäna egna pengar, säger han..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, bytte, fängelsemot , fotbojaKan vara med min , familj
Aftonbladet - 16 jun 15 kl. 10:46

Bytte fängelse i 75 år mot undercoverjobb

Chuck Blazer gav polisen info som ledde till gripande.

Nyheter 24 - 16 sep 13 kl. 14:36

"En jävla psykisk våldtäkt att inte få bestämma över sitt eget liv"Om att flyga till TurkietOm familjernaOm samarbetet med UDOm fängelse som straff

STOCKHOLM. I början av juli 2011 så greps Johan Persson och Martin Schibbye i Ogadenregionen i Etiopien. Skottskadade och livrädda tvingades de sedan stå ut med skenavrättningar, riggade förhör och slutligen, efter mycket om och men, en lång tid som frihetsberövade.

YA - 03 nov 14 kl. 10:00

Socialismens fängelse öppnat

På söndag, 9 november, kommer, förmodar jag, den svenska vänstern att anordna ett sorgetåg: röda fanor behängda med svart flor, mollstämda trummor, kransar som läggs ned utanför C-H Hermanssons och Jonas Sjöstedts bostäder.
Ty den dagen minns vi 25-årsminnet av Berlinmurens fall. Det blir kommunisternas sorgedag.

DN - 12 aug 19 kl. 17:26

Polisen bytte ut knark mot mjöl – 30-åring döms till fängelse

Byggarbetare tipsade polisen om knarkgömman i en källare i Danderyd. Polisen bytte då ut tio kilo amfetamin mot mjöl – och spanade vidare på den misstänkte 30-årige mannen. Nu har mannen dömts till fem års fängelse..

Skånskan - 23 aug 16 kl. 16:27

Hovrätten släpper morddömdFriad. Tingsrätten hade dömt till 18 års fängelse

Malmö Den 33-årige mannen dömdes av tingsrätten till 18 års fängelse för mord – på tisdagen meddelade hovrätten att han ska släppas.Hovrättens dom faller inte förrän den 5 september, och det är inte förrän då som skälen till att fria honom blir offentliga.
– Vi har hävdat att det inte finns någon bevisning som binder honom till gärningen, säger Mikael Nilsson, mannens advokat och säger att den bevisning som tingsrätten godtagit, den underkänner hovrätten.

BT - 27 dec 13 kl. 11:17

Morddom står fast ? 14 års fängelse

Hovrätten fastställde tingsrättens dom. 32-åringen döms till 14 års fängelse för mordet på en 22-åring i ett parkeringsgarage på Distansgatan i juni. Klockan 11 i dag kom domslutet från hovrätten, som inte ändrade på domen från Borås tingsrätt där 32-åringen dömdes till 14 års fängelse för mord.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 15:00

Kvinnoplågare döms till fängelse

En 37-årig man döms till åtta månaders fängelse för att ha plågat sin sambo. Mannen har bland annat slagit och tagit strupgrepp på kvinnan. Vid ett tillfälle ska han även ha hotat två poliser med kniv.

YLE - 25 jan 13 kl. 10:47

Schibbye och Persson satt i etiopiskt fängelse

Journalisten Martin Schibbye och fotografen Johan Persson fängslades sommaren 2011 efter att de tagit sig in i konfliktområdet Ogaden i Etiopien. De anklagades för terrorbrott av den etiopiska regeringen. - Vi reste dit för att göra en historia om ett svenskt oljebolag och oljeutvinningens effekter på lokalbefolkningen.

BT - 19 dec 14 kl. 11:06

Fängelse för styckmord

Hon dödade och styckade en ung kvinna. Nu döms 25-åringen till 16 års fängelse för mord och brott mot griftefriden. Utrustad med hammare, kniv, sprutor och kanyler tog sig 25-åringen till Askersund i somras.

BT - 19 dec 14 kl. 11:14

25-årig kvinna döms till 16 års fängelse

Hon dödade och styckade en ung kvinna. Nu döms 25-åringen till 16 års fängelse för mord och brott mot griftefriden. Utrustad med hammare, kniv, sprutor och kanyler tog sig 25-åringen till Askersund i somras.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Många sajter ger uppgifter om dig till Facebook – snart vet du vilka, och om vad

Ett nytt verktyg ska ge dig större kontroll över vilken data om dig andra sajter delar med Facebook, enligt sociala mediebjässen. Nu lanseras det på prov i flera länder, men Sverige får vänta..

SVT - 4 timmar sedan

Magdalena Andersson: Sveriges ekonomi på väg att avmattas

Sveriges ekonomi är på väg in i en avmattningsfas, enligt finansminister Magdalena Andersson. – Vi har sett att flera av de risker som vi pekat på har ökat under sommaren, som både handelskonflikten och ett avtalslöst brexit, säger hon..

SVT - 6 timmar sedan

Elisabeth Marmorstein inför Harpsund: Finansministern kommer att vara mindre stram

I dag samlas regeringen i statsministerns residens i Harpsund, utanför Flen. Där ska finansminister Magdalena Andersson redogöra för det ekonomiska läget och förutsättningarna för budgeten 2020. – Hon kommer vara mindre stram än tidigare, men hon kommer inte vara så expansiv som många ekonomer efterlyser, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i Morgonstudion..

SVT - 8 timmar sedan

Flera spelbolag straffas – får böta 20 miljoner

Fyra spelbolag får en varning av Spelinspektionen och tvingas tillsammans betala över 20 miljoner i skadestånd. Detta efter att ha erbjudit vadhållning på matcher med minderåriga spelare, skriver myndigheten i ett pressmeddelande..

SVT - 8 timmar sedan

Undersköterskor i riksomfattande protest i dag: Fått nog nu

Under torsdagen samlas tusentals undersköterskor runt om i landet för en manifestation för att få bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen. Nästan 15 000 har skrivit på en namnlista, som under morgonen lämnades in till socialminister Lena Hallgren (S)..

SVT - 9 timmar sedan

Så gjorde vi granskningen av partiernas intäkter

Idag publicerar SVT Nyheter en granskning av de politiska partiernas intäkter och då speciellt de intäkter som inte kommer från det offentliga medel som exempelvis partistöd. Så här gjorde vi för att få fram uppgifterna..

SVT - 9 timmar sedan

Miljonbelopp från privatpersoner till politiken

Flera privatpersoner skänkte hundratusentals kronor till de politiska partierna under valåret 2018. Det visar SVTs granskning av partiernas redovisning. Den skånske näringslivsprofilen och miljardären Dan Olofsson skänkte 1,2 miljoner kronor till Kristdemokraterna.

SVT - 10 timmar sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem. Nu får Läkemedelsverket i uppdrag att snabba på rapporteringen och i kritiska lägen tydligare vägleda om alternativa behandlingar..

SVT - 12 timmar sedan

Blindtarmskirurgi kopplas till depressionsrisk

Unga med bortopererad blindtarm ser ut att löpa en ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet. Detta kan ha att göra med en koppling mellan hjärnans sjukdomar och bakterier i blindtarmen..

SVT - 15 timmar sedan

Arbetsförmedlingens kontakter med arbetsgivare störtdyker

Efter de stora neddragningarna på Arbetsförmedlingen under våren minskar nu förmedlingens kontakter med arbetsgivarna dramatiskt. Förra månaden hade antalet kontakter minskat med nästan 80 procent i jämförelse med samma period förra året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.