Nyan > Svenskfinland

Sunday, 25 August, 13:42

Nyan - 12 aug 19 kl. 19:02

Utterbesök i sjökvarteretI butiken Salt i Sjökvarteret hade man en ovanlig besökare på fredagen. Det var en liten utterunge som kravlade in i butiken. Marie Lundgren, som jobbar i butiken, säger att hon fick agera ställföreträdande uttermamma en stund innan den släpptes ut vid vattnet igen. – Hoppas, hoppas att mamman hittar den igen, säger Lundgren.
TEXT: Ida K Jansson ida.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Salt, Sjökvarteret, Lundgren, TEXT, Jansson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utterbesöki , sjökvarteret

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 minuter sedan

Klassisk musik och Östersjön

Klassisk musik kombinerat med samtal om aktivism, hållbarhet och Östersjön. .

Nyan - 3 timmar sedan

Person gjorde våldsamt motstånd mot polis 

En person som avvisats från en nattklubb i Mariehamn gjorde motstånd mot både ordningsvakter och polis. Polisen var därför tvungna att använda maktmedel och personen greps på basen av polislagen. “Personen misstänks nu för våldsamt motstånd mot tjänsteman och motstånd mot person som upprätthåller ordningen”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - 3 timmar sedan

Person överbord från Baltic Queen

På söndagsmorgonen föll en man överbord i Stockholms skärgård från Tallinks kryssningsfartyg Baltic Queen, rapporterar bland annat Aftonbladet. Räddningshelikopter och flera båtar deltar i sökandet. Tallink Baltic Queen trafikerar sträckan Stockholm–Åland–Tallinn.

Nyan - 4 timmar sedan

Singelolycka i Eckerö – en person till sjukhus

Strax efter klockan halv tolv på lördagskvällen kom larmet om en trafikolycka i Eckerö Berghamn. Räddningsverket, polis och ambulans ryckte ut till platsen. – Det var en singelolycka med en personbil som rammade refugen på hamnområdet.

Nyan - 16 timmar sedan

Larm om byggnadsbrand var terrassvärmare

På lördagskvällen kom ett larm om en byggnadsbrand. Personer hade på håll sett eldslågor vid ett vitt hus, men uppgifterna om var huset låg var oklara. Räddningsverket åkte först till Möckelö i Jomala och sedan till Mariehamn.

Nyan - 22 timmar sedan

Maskinhall brann ned till grunden

En maskinhall brann på lördagen ned till grunden i Lemland Bistorp. Hallen var redan övertänd då brandkåren anlände till platsen, uppger befäl Ted Andersson. TEXT: Felicia Bredenberg felicia.

Nyan - Igår: 13:32

500 kaffekoppar och lika många historier

Hon har 500 kaffekoppar i sin samling. .

Nyan - Igår: 18:56

Hållbarhet i fokus på ny gratisfestival

Kökart blir Hållbart när Nordens institut på Åland i samarbete med Bärkraft.ax och Regeneration 2030 bjuder på gratisfestival. .

Nyan - Igår: 18:00

Tillfälligt stopp för tandställning

Just nu saknar ÅHS en tandläkare som kan sätta tandställning på patienter. – Vi håller på att rekrytera en specialist och tänka ut andra möjligheter också, säger Riikka Lindholm, ledande tandläkare hos ÅHS. Hon tillägger att tandställning inte är en akut behandling utan kan utföras senare, och att ÅHS ordnat vård för de av sina patienter som redan har tandställning.

Nyan - Igår: 17:00

Arbeten på Vårdövägen

Landskapet genomför diverse arbeten på Vårdövägen mellan Töftö färjfäste och Vårdöbron från och med måndagen den 26 augusti till och med fredagen den 6 september. – Trafikanter som ska till färjavgångar ombedes ta vägarbetet i beaktande då det tidvis kan vara begränsad framkomlighet samt hastighetssänkning på sträckan, sägs i ett pressmeddelande. (ms)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.