Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 August, 22:29

Expressen - 12 aug 19 kl. 19:04

Oklart varför flygmotorer vibrerade för mycketDe två BRA-flyg som tvingades avbryta sina flygningar och landa på Malmö Airport har fått sina motorer utbytta.– Ett flygplan är redan i drift, säger Jim Hofverberg, pressansvarig på BRA-Flyg.Orsaken till varför två motorer på kort tid varnade för tekniska fel är fortfarande oklar. Felet ska ha berott på vibrationer i motorer..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
BRA, Malmö Airport, Jim Hofverberg, BRA-Flyg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklartvarför , flygmotorer, vibreradeför mycket
Nyteknik - 08 okt 12 kl. 14:31

Ormrobot ska undersöka flygmotorer

Ormrobotar ska om ett par år kunna ringla in i flygmotorer och inspektera dem vid misstanke om problem..

SvD - 30 maj 14 kl. 09:39

”10 000 flygmotorer väntar på vår grej”

Så skonas både flygmotorer och miljö..

Aftonbladet - 30 jul 11 kl. 08:28

Torget vibrerade ? alla hedrade offren

Torget vibrerade av kamplust och sorg när tusentals manifesterade i går.

Barometern - 18 jul 14 kl. 09:50

Oskarshamn vibrerade av musik

Ungersk dans, Abba-medley och Ted Gärdestads odödliga sommarklassiker. Torsdagskvällen i Oskarshamn vibrerade av musik. Det var ett förväntansfullt sorl i det välfyllda Ceciliakapellet innan Lovewellkören, Nils-Petter Ankarblom och till sist Peter Johansson klev in på scenen.

BT - 23 sep 13 kl. 17:45

Oklart läge i köpcentret

Efter två dygn av oro och skräck sade Kenyas regering att den tagit kontroll över köpcentret i Nairobi. Men vad som egentligen pågick därinne var fortfarande oklart på måndagseftermiddagen. ?

YLE - 04 jan 17 kl. 22:01

Omstridda Hangöcafeet fick fem år till - men oklart vad som ska stå i avtalet

Det omstridda Roxx café och pub i Hangö får fortsätta arrendera sin tomt av staden i fem år till. Nu borde stadsdirektören förhandla fram ett avtal som enligt honom bygger på ett olagligt beslut. Roxx drivs av bolaget Roadhouse som i sin tur ägs av bolaget Ruber.

YLE - 18 aug 17 kl. 22:28

Knivdådet i Åbo - det här är ännu oklart

Knivattacken i Åbo under fredagseftermiddagen föranledde flera rykten. På sociala medier spreds exempelvis snabbt felaktig information om förövarnas och offrens antal. Några av felaktigheterna kunde rättas till under fredagskvällen, andra öppna frågor väntas vi få svar på under de närmaste dagarna.

Västerbottens Folkblad - 16 mar 11 kl. 06:30

Biltema öppnar ? men oklart när

SKELLEFTEÅ Biltema ska öppna ett varuhus på Solbacken i Skellefteå men det är oklart när. Foto: Erik Åström/ARKIV SKELLEFTEÅ Biltema ska öppna ett varuhus på Solbacken i Skellefteå men det är oklart när. I går sa kommunstyrelsen ja till att ?

Kristianstadsbladet - 05 aug 11 kl. 06:30

Oklart om ersättning i efterhand

Foto: Christian Andersson
Det är ännu oklart om de ukrainska arbetarna får ersättning i efterhand för juni och juli. Facket förhandlar med företaget.
DEGEBERGA.

Kristianstadsbladet - 05 aug 11 kl. 06:30

Oklart om de får sin ersättning i efterhand

Foto: Johanna Wallin
Det är ännu oklart om de ukrainska arbetarna får ersättning i efterhand för juni och juli. Facket förhandlar med företaget.
Gästarbetarna vittnar om usla arbetsvillkor och låg lön.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

TV: Unga svenskarna som lever på miljardärernas lyxyachter

Lisa, 27: ”En helt ny värld man kliver in i”.

Expressen - 45 minuter sedan

Mås flög i väg med polisens knarkbevis

Polisen skulle göra ett narkotikatillslag under Gothenburg Culture Festival.Men en mås nappade åt sig polisens bevis – och flög i väg med det misstänkta knarket.– Det försvann upp i skyn med måsen, säger Camilla Fogelhamre, kommunikatör vid polisen i region väst..

Expressen - 30 minuter sedan

Så mycket kostade Melanias exklusiva förlovningsring

USA:s president Donald Trump har varit gift tre gånger. Den tidigare fastighetsmiljonären har inte snålat in på förlovningsringarna.Men överlägset mest påkostad är den dyrgrip som sitter på Melania Trumps finger.

Expressen - 1 timme sedan

TV: Efter attacken – Skansen bygger om krokodilanläggningen

Jonas Wahlström: "Aldrig hänt under de 41 år som vi har haft krokodilerna".

Expressen - 1 timme sedan

Man gripen efter rån – hotade med kniv

En butik vid Masthuggstorget i Göteborg råkade på onsdagskvällen ut för ett rån.Den misstänkte gärningsmannen hade kniv.– En i personalen följde efter och då hotade gärningsmannen med kniven, säger Camilla Fogelhamre, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

Därför slutar kvinnor ha sex efter 50 – detta kan du göra

Enligt en undersökning från Sifo har 64 procent av kvinnor över 50 år inte längre ett frekvent sexliv. I Malmö har 40 procent inte haft sex alls det senaste året. Sexologen Helena Cewers tycker att siffrorna är alarmerande.

Expressen - 1 timme sedan

Sommarvärmen på väg tillbaka: ”Över 25 grader”

Den som sörjer att sommaren är över har all anledning att glädjas. Till helgen kommer värmen tillbaka – och det med råge. – Det ser ut att bli över 25 grader, säger meteorolog Isak Slettebø.

Expressen - 1 timme sedan

Viktor, 28, slutar handla på Ica efter upptäckten

När Viktor Abrahamsson, 28, skulle göra den vanliga vardagshandlingen på Ica reagerade han på att samtliga paprikor var inplastade.Något som flera konsumenter uppmärksammat i sociala medier. – Det måste finnas bättre lösningar än plast, vi har väl kommit längre än så, säger Viktor Abrahamsson..

Expressen - 1 timme sedan

Brand i hus i Sunne

En polispatrull passerar en fastighet i Sunne i Värmlands kommun och ser att det brinner.Det är oklart om någon person befinner sig i fastigheten, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 1 timme sedan

Efterlyst man greps – tack vare ledig polis

Mannen har varit efterlyst för flera inbrott sedan 2016, men utan att polis fått tag i honom.Inte förrän under onsdagen.Då greps han efter att en ledig polisman känt igen honom på gatan, skriver Borås Tidning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.