Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 23 August, 13:01

Sydsvenskan - 12 aug 19 kl. 19:00

Maria vill ta med elmopeden på SJ-tågenHon vill att SJ tillåter elmopeder – ”det är många med mig som har det här problemet”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SJ

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mariavill ta med , elmopeden, SJ-tågen
YLE - 07 mar 17 kl. 09:48

Regelbunden motion räddade Maria

Årskiftet 2011-2012 blev startskottet för ett hälsosammare liv för Maria Knuts. Då visade vågen 105 kg och det fanns orsak till att börja se över levnadsvanorna. På sex månader gick Knuts ner 40 kg och sedan september år 2012 har hon tränat tillsammans med personliga tränaren Jucci Hellström.

YLE - 19 jul 16 kl. 06:28

Anna-Maria Helsing: Mardrömmen är att inte hitta till konsertsalen

- Mina mardrömmar handlar ofta om att jag är på fel ställe när konserten ska börja, säger dirigenten Anna-Maria Helsing, som är fullt kapabel att hålla reda på en hundramanna-orkester men som totalt saknar lokalsinne. - Det har hänt att jag stigit upp för att ta mera mat från buffén och gått och satt mig vid fel bord utan att märka något, förrän jag börjar leta efter mina tillhörigheter. Musiken har alltid betytt mycket för Anna-Maria.

YLE - 12 sep 13 kl. 09:10

Anna-Maria Helsing - vittnet som gick sin egen väg

"Jag tillhör så många olika minoriteter att jag ibland känner mig som ett riktigt minoritetsproffs", säger Anna-Maria Helsing som är kapellmästare och bosatt i Esse. När hon växte upp tillhörde hon en minoritet i och med att familjen var Jehovas vittnen - och efter att hon i vuxen ålder hoppade av hör hon till en ännu mindre minoritet.
Att vara kvinna och kapellmästare är också ganska ovanligt, och så har Anna-Maria nyligen förlovat sig med en kvinna.

Barometern - 09 maj 14 kl. 08:19

Maria berättar om smitningsolyckan

Maria Roos-Östman vårdas på sjukhus för skadorna hon fick vid en trafikolycka på E 22 i tisdags.
Bilisten som orsakade händelsen smet från platsen - något som händer allt oftare på länets vägar. I tisdags kväll var Maria Roos-Östman på väg från hemmet i Torsås till jobbet i Borgholm.

YLE - 14 mar 17 kl. 14:34

Yle Åbolands valdebatt från Åbo: Kandidaterna ger spårvägen tummen ner

Spårvägsplanerna i Åbo hade få anhängare i Yle Åbolands valdebatt på tisdagen. Än så länge ligger spårvägsplanerna på utredningsnivå, och man förväntar sig ha en rapport klar på nya stadsfullmäktiges bord i slutet av året. I Yle Åbolands valdebatt fick kommunalvalskandidaterna frågan om Åbo borde bygga en spårväg.

YLE - 02 maj 14 kl. 09:00

Maria: "Det var som att skicka mitt barn in i vargens gap"

Att vara utsatt för våld i familjen är traumatiskt. Att sedan gå skilda vägar men ändå vara tvungen att låta sitt barn bo hos den förälder som är våldsam är fruktansvärt. Det kände Maria som också ser hur mycket skyddshemmet betytt för henne.

YLE - 30 sep 14 kl. 09:33

Nya trafikproblem vid omfartsvägen

Tisdag morgon innebar en stor lättnad för alla som pendlar in till Vasa från Smedsby. Men inte för de som kom från Kvevlax eller längre norrifrån. Det var nämligen bara de sista 8 kilometrarna av omfartsvägen, den helt nya sträckningen, som blev klar i dag.

YLE - 30 sep 14 kl. 09:33

Nya trafikproblem norr om omfartsvägen

Tisdag morgon innebar en stor lättnad för alla som pendlar in till Vasa från Smedsby. Men inte för de som kom från Kvevlax eller längre norrifrån. Det var nämligen bara de sista 8 kilometrarna av omfartsvägen, den helt nya sträckningen, som blev klar i dag.

Expressen - 08 jan 18 kl. 19:48

Maria och Björn måste ta roddbåt – till vägen

Maria Svensson och Björn Wilén måste sätta sig i båten – för att komma ut till vägen.Ån lagat har svämmat över både åkrar och deras väg.– Det är tragikomiskt, säger Maria Svensson..

Sydsvenskan - 07 nov 12 kl. 06:30

Inget kunde stoppa Maria Adlers skytte

Det bara svischade till. Fem gånger i första halvlek och fem i andra. Lugis Maria Adler visade varför hon är uttagen i landslaget när hon satte tio fullträffar i Skånederbyt mot Team Eslöv.??

Trelleborgs Allehanda - 27 jan 14 kl. 16:06

Maria Blom vill hylla vänskap

"Masjävlar"-regissören Maria Blom är tillbaka med en ny humoristisk film i dalamiljö. - Det är en emotionell action-film, säger Maria Sid, som spelar huvudrollen.
Får man verkligen göra en film om en 40-årig undersköterska i Falun?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Israelisk soldat dödad på Västbanken

En av tre israeler som skadades när en bomb exploderade vid en judisk bosättning på den ockuperade Västbanken under fredagen har avlidit av sina skador. Redan inledningsvis uppgav vårdpersonal att en 17-åring var kritiskt skadad efter attacken, som utfö.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tjänstefel misstänks efter grov våldtäkt

En man som nekats hjälp på en psykakut misstänks ha begått en grov våldtäkt mot en 16-årig flicka strax därefter. Nu ska åklagare utreda om någon på sjukhuset gjort sig skyldig till tjänstefel, uppger P4 Sjuhärad. Våldtäkten skedde i maj i Marks kommun,.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Polisutryckning mot berusade hotellgäster

Nattliga bad – och konferensdeltagare som försökte kapa hotellbaren. Polisen på Gotland fick rycka ut på två udda uppdrag natten till fredagen. Först larmades polisen till en badplats i Visby strax efter klockan 03, av en person som oroade sig för säker.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Olycka i Hyllie – två bilar i krock

Två bilar kolliderade i närheten av en rondell i Hyllie..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Malmöforwarden om skadeeländet: ”Måste ha en kropp som orkar gå”

Redhawks Lars Bryggman ”hel och frisk”..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Varför erbjuder Sydsvenskan billiga flygresor?

Greger Ahnlund undrar över trovärdigheten i klimatfrågan. Chefredaktören svarar..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Snart slutrullat för ”Ballers”

Efter fyra år av rävspel, "bromance" och utdragna kameraåkningar över sportbilar och lättklädda kvinnor är det snart slutrullat för HBO-serien "Ballers". Serien lägger ner efter sin femte säsong, som sänds i höst, meddelar huvudrollsinnehavaren Dwayne ".

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Minst 15 kilo sprängmedel i Linköpingscykeln

Mellan 15 och 20 kilo sprängmedel tros ha detonerat i den stora explosionen i ett bostadsområde i centrala Linköping i början av juni. Det framgår av en rapport från polisens nationella bombskydd som SVT Nyheter Öst tagit del av. Sprängmedlet tros ha va.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”AC” tar inte ut något i förskott: ”Vi ska ha respekt”

MFF:s assistkung: ”De måste jaga.”.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Dömd för okänt knarkande

En ung man stoppade i sig okända preparat han fått av några kompisar, och körde sedan i väg i bil. Nu har han dömts till dagsböter för rattfylleri och ringa narkotikabrott, skriver Västerviks-Tidningen. Det var vid ett tillfälle i mars som 19-åringen i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.