SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 24 August, 23:55

SmålandsPosten - 12 aug 19 kl. 18:44

Uthyrning: Ny garanti ska undvika vräkningSedan maj har Allbohus ny uthyrningspolicy. Syftet är att tidigare kunna fånga upp de som har svårt att betala hyran och därmed undvika vräkning. – Vi vill hjälpa människorna som hamnat snett så de inte blir av med sin bostad, säger Caroline Fagerström, marknadschef på Allbohus..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Allbohus, Caroline Fagerström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UthyrningNy , garantiska , undvika, vräkning
YA - 27 mar 19 kl. 23:59

Allt fler får hjälp för att undvika vräkning

Allt fler hushåll beviljas stöd för att undvika vräkning. Samtidigt krävs också mer pengar för att klara av placeringar av barn i familjehem och på institution..

Sydsvenskan - 29 sep 12 kl. 06:30

Detta gäller vid uthyrning

Uthyrning av en lägenhet i sin helhet kräver tillstånd från hyresvärden, annars finns risk för vräkning. Tillstånd krävs däremot inte för inneboende och det finns heller ingen gräns för hur många som får bo i en lägenhet..

BT - 13 feb 13 kl. 14:08

Enklare uthyrning är rätt väg

Trots bostadsbristen finns det lägenheter som står tomma eller personer som har rum att hyra ut. Det beror i stor utsträckning på att bostadsmarknaden fungerar dåligt. Bara i Stockholm kan det på lång sikt skapas 20 000 bostadstillfällen med förenklad andrahandsuthyrning.

YLE - 12 feb 15 kl. 14:00

Video: Fart, fläng och faror i friåkning

Det är inte bara att ta liften upp och åka ned för preparerade pister i friåkning. Långt ifrån. En tävling i friåkning är ett äventyr i sig.

Kristianstadsbladet - 17 maj 13 kl. 09:49

Billigt pensionsspara med garanti


Ska man placera sin tjänstepension i en traditionell försäkring eller en fondförsäkring. Det valet ställs alla inför som ska bestämma hur tjänstepensionen ska placeras. Få vet dock vad de olika alternativen innebär, enligt en undersökning som AMF låtit göra.

UT - 07 nov 13 kl. 07:09

Ökning av antalet viltolyckor

Antalet viltolyckor ser ut att öka något både nationellt och i Ulricehamns kommun. Hittills i år har det ringts in 232 viltolyckor från Ulricehamns kommun till polisen. Det är alltså olyckor där trafikanter har kontaktat polisen om att det har skett en viltolycka.

YLE - 07 jan 16 kl. 06:14

Minus 20 ingen garanti för inomhusraster

Kylan är nödvändigtvis inget hinder för att vistas utomhus på rasterna. - Kläder enligt väder är väl det klassiska uttrycket, säger Mathias Granfors, vicerektor på Sundom skola i Vasa. - Eleverna behöver frisk luft för att orka, säger Granfors.

YLE - 08 maj 17 kl. 07:53

Undersökning: Lång matematik i gymnasiet ger nästan 90-procentig garanti för studieplats

Av de tiotusentals unga som i år försöker få en studieplats kan åtminstone en del vara rätt så lugna, enligt en färsk undersökning som gjorts vid Uleåborgs universitet. Det handlar om den tredjedel som skrivit lång matematik i studenten. Av dem kommer 87 procent in på universitetet, säger professor Jouni Pursiainen om resultatet, där man åren 2013-2015 jämfört antalet personer som skrivit lång matematik, fysik och kemi med antalet personer som inlett universitetsstudier.

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 13 kl. 09:52

Billigt pensionsspara med garanti

Ska man placera sin tjänstepension i en traditionell försäkring eller en fondförsäkring. Det valet ställs alla inför som ska bestämma hur tjänstepensionen ska placeras. Få vet dock vad de olika alternativen innebär, enligt en undersökning som AMF låtit göra..

YLE - 22 maj 16 kl. 17:49

Stor ökning av utpressningstrojaner - har stoppat produktionen i finländska företag

Allt fler datorer i Finland har under de senaste månaderna drabbats av utpressningstrojaner. Det är fråga om illasinnade program som krypterar filerna på datorn och kräver att användaren betalar en lösensumma för att återfå informationen. Exakt hur många infekterade datorer det handlar om är svårt att uppskatta, men antalet spridningsförsök i Finland har ökat avsevärt under den senaste tiden, berättar informationssäkerhetsexpert Markus Lintula på Cybersäkerhetscentret.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Israeliskt flygangrepp i Syrien

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kina: Amerikanska strafftullar är mobbning

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Brand: Växjöbor vittnar om brand på grekiska ön Samos

Växjöborna Åsa Tunlid och Martin Tunlid hade precis åkt i en hyrbil i byn Pythagorion på den grekiska ön Samos när de upptäckte en tjock brandrök vid bergen. – Ju närmare vi kom kände vi allt mer röklukt, men det blåste inte mot vårt håll, säger Åsa Tunlid. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Musikläraren Tim Lööv vann P4 nästa

Den småländske musikläraren Tim Lööv vann riksfinalen i P4 nästa. Nu ska hans låt "All I need is you" spelas regelbundet på radiokanalen..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Ringostarr Treb ostoppbar i Sundsvall

Ringostarr Treb gick inte att stoppa i Sundsvall open trot på Bergsåker. Nioåringen ledde loppet från start till mål och hyllades av sin tränare Jerry Riordan..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Stavfiasko för Bengtsson i Paris

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Oavgjort för Real Madrid mot Valladolid

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Rusning till Australiens hjärta inför förbud

Som en hägrande jättejuvel reser sig Uluru, även känd som Ayers Rock, ur det platta ökenlandskapet. Men utsikten uppifrån Australiens nationalklenod, världens största klippa, kan förbli en hägring för den som inte skyndar sig – i slutet av oktober förbjuds turistklättring för alltid..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Förlust för svenske talangen mot Juventus

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Skogsbrand på grekisk ö – svenskar evakueras

Ett område på den grekiska ön Samos evakueras sedan en skogsbrand brutit ut i närheten av byn Pythagorion, uppger flera medier. Resebyrån Apollo har evakuerat svenskar från tre hotell i området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.