SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 24 August, 10:48

SmålandsPosten - 12 aug 19 kl. 18:48

Det finns inte resurser till att utreda invånarnas hälsaSocialdemokraterna har lagt en motion om att kartlägga hur Älmhult kommuns invånare mår. Men kommunledningsförvaltningen menar att det inte finns resurser att bedriva ett sådant arbete och rekommenderar avslag. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Älmhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det finns inte resursertill att , utreda, invånarnas, hälsa
Kristianstadsbladet - 29 aug 16 kl. 03:00

För invånarnas hälsa eller livsmedelsindustrins vinster?

Jag trodde att Region Skånes primära uppgift är att ägna sig åt invånarnas sjukvård och hälsa. Nu när Henrik Fritzon aviserat en skattehöjning 2017 borde den piroriteringen vara än viktigare..

Magazin24 - 02 mar 18 kl. 19:52

Nyöppning ska förbättra invånarnas hälsa

Hälsocenter har öppnat i Surahammar och Hallstahammar..

BT - 26 mar 13 kl. 11:24

Jämlik hälsa är mer än sjukvård

För att uppnå jämlik hälsa i Västra Götaland kan vi inte enbart satsa på att utveckla sjukvården, vi måste också utveckla människors livsvillkor i vardagen, skriver den rödgröna ledningen i regionen. Vår sjukvård är fantastisk. Nyss lämnade en man Sahlgrenska Universitetssjukhuset med en fungerande robotarm.

HBL - 13 nov 13 kl. 11:15

Vi kan inte ge upp

BORGÅ. I en tid när alla räknar med att välfärden kommer att krackelera drar Borgå stad upp riktlinjer för mer välfärd för invånarna.Trots det förväntas kommunerna producera rapporter från alla delar av sin verksamhet till olika statliga myndigheter.

YLE - 24 jun 13 kl. 13:21

?Tandläkarna vet varifrån vi kommer?

I åtta år har Monika Le?ska tillsammans med övriga invånare i den polska byn Wi?linka kämpat för att de lokala och nationella miljömyndigheterna ska ta problemen med gipsberget utanför Gdansk i Polen på allvar.

TA - 18 jun 13 kl. 06:30

Artikeln visar inte hela sanningen

Foto: Tom Wall
Luften i Trelleborg blev bättre förra året, konstaterade Trelleborgs Allehanda efter att Söderslättspartiets förslag om ?ökad miljötillsyn på färjorna som trafikerar Trelleborg? fått nobben i samhällsbyggnadsnämnden.

HBL - 30 nov 13 kl. 07:30

Tvåspråkiga kommuner kan förlora miljoner

Kommuner med många sjuka invånare kan i fortsättningen få mer pengar av staten. Samtidigt kan statsandelar till tvåspråkiga kustkommuner med friska äldre invånare minska.I skuggan av regeringens strukturpaket förbereds en stor förändring av det statliga stödet till kommuner, statsandelarna.

Nyheter 24 - 28 jun 12 kl. 14:16

Nu ska tjocka skåningar hetsas till motion


Kommunen satsar på hälsosamma invånare med hjälp av vägskyltar med motionstips. KLIPPAN. Som om inte det egna dåliga samvetet räckte - nu är till och med kommunen på och hetsar överviktiga att börja röra på sig.

Nyteknik - 01 jul 13 kl. 14:36

Miljöministern: Det här får stor betydelse för Östersjön

ALMEDALEN. Ett nytt EU-direktiv för fartygens svavelutsläpp kommer att få stor betydelse för Östersjöns miljö och för invånarnas hälsa. Det anser miljöminister Lena Ek.

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 13:05

2 000 kronor - för att amma


Den brittiska sjukvårdsmyndigheten NHS tar upp plånboken för att få kvinnor i vissa områden att amma sina barn. 200 brittiska pund, motsvarande 2 000 kronor, i shoppingkuponger erbjuds mammor i South Yorkshire och Derbyshire som ammar sina barn i sex månader eller mer, skriver BBC News. Syftet är att få upp amningsfrekvensen i de områden där den är bland den lägsta i landet.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Taylor Swift hyllas för nya albumet

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

T-bana stängs för att stoppa demonstranter

Fyra tunnelbanestationer stängdes i Hongkong under lördagen för att sätta käppar i hjulet för en planerad protestmarsch – men tusentals tågade ändå..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Svenskar jagar VM-platser på Stadion

Helgens finnkamp i Stockholm är en av få återstående chanser för svenskar att ta sig till friidrotts-VM i Doha..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Misstänkt för hot mot universitet förnekar

Den man i 25-årsåldern som greps i fredags efter att det framförts hot mot Linköpings universitet nekar till brott. Han är misstänkt för grovt olaga hot och vapenbrott..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kraftwerks 3D-turné stannar till i Göteborg

De tyska pionjärerna inom elektronisk musik har de senaste åren turnerat med en 3D-konsert. Den 30 augusti når turnén Liseberg i Göteborg..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svenske stjärnan: Någonting måste göras

Långsamt spel är ett hett samtalsämne i golfvärlden och till nästa år vidtar Europatouren flera åtgärder för att få bukt med problemet. Det välkomnas av golfarna..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Revolutionsgardet: Iran provsköt ny robot

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Netflix testar tips från människor

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vårdcentral kritiseras efter självmordOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.