DN > Nyheter

Saturday, 24 August, 01:58

DN - 12 aug 19 kl. 18:45

USA:s justitieminister: ”Djupt oroande” omständigheter på fängelset där Epstein dogUSA:s justitieminister William Barr säger att det fanns ”allvarliga oegentligheter” på fängelset där den sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein hittades död, rapporterar CNN.  Barr uppger också att eventuella medbrottslingar kommer att lagföras..
Läs mer på DN
Läs mer om:
USA, Epstein, William Barr, Jeffrey Epstein, CNN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, justitieminister, Djupt, oroande, omständigheter, fängelsetdär , Epstein, dog
DN - 12 aug 19 kl. 18:45

USA:s justitieminister: ”Djupt oroande” omständigheter på häktet där Epstein dog

USA:s justitieminister William Barr säger att det fanns ”allvarliga oegentligheter” på häktet där den sexbrottsanklagade Jeffrey Epstein hittades död, rapporterar CNN.  Barr uppger också att eventuella medbrottslingar kommer att lagföras..

Expressen - 12 aug 19 kl. 21:04

Ministern efter Epsteins död: ”Djupt oroande”

William Barr, USA:s justitieminister, kommenterar nu den sexbrottsanklagade miljardären Jeffrey Epsteins misstänkta självmord.Barr menar att det fanns ”allvarliga oegentligheter” där Epstein satt häktad, rapporterar CNN. Justitieministern förklarar även att eventuella medbrottslingar ska lagföras..

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 00:33

USA:s justitieminister avgår


Efter sex år som USA:s justitieminister väljer Eric Holder att avgå. Han stannar dock på posten tills vidare, meddelar president Barack Obama. - Med sitt typiska engagemang har Eric gått med på att stanna kvar som justitieminister tills jag nominerat en ersättare och denna har blivit godkänd av senaten.

BT - 26 sep 14 kl. 00:33

USA:s justitieminister avgår

Efter sex år som USA:s justitieminister väljer Eric Holder att avgå. Han stannar dock på posten tills vidare, meddelar president Barack Obama. - Med sitt typiska engagemang har Eric gått med på att stanna kvar som justitieminister tills jag nominerat en ersättare och denna har blivit godkänd av senaten.

Kristianstadsbladet - 31 jan 14 kl. 14:36

USA:s justitieminister till Sverige


USA:s justitieminister Eric Holder kommer till Stockholm 4 februari för ett anförande i riksdagen om medborgerliga rättigheter i vår tid. Det finns också planer på att han ska träffa justitieminister Beatrice Ask (M), erfar TT.Demokratiministern och EU-ministern Birgitta Ohlsson (FP) och riksdagens förste vice talman Susanne Eberstein finns på plats när Holder talar i riksdagen, på ett evenemang med enbart inbjudna åhörare..

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 14 kl. 14:41

USA:s justitieminister till Sverige

USA:s justitieminister Eric Holder kommer till Stockholm 4 februari för ett anförande i riksdagen om medborgerliga rättigheter i vår tid. Det finns också planer på att han ska träffa justitieminister Beatrice Ask (M), erfar TT..

BT - 31 jan 14 kl. 14:39

USA:s justitieminister till Sverige

USA:s justitieminister Eric Holder kommer till Stockholm 4 februari för ett anförande i riksdagen om medborgerliga rättigheter i vår tid. Det finns också planer på att han ska träffa justitieminister Beatrice Ask (M), erfar TT. Demokratiministern och EU-ministern Birgitta Ohlsson (FP) och riksdagens förste vice talman Susanne Eberstein finns på plats när Holder talar i riksdagen, på ett evenemang med enbart inbjudna åhörare..

UNT - 31 jan 14 kl. 14:36

USA:s justitieminister till Sverige

USA:s justitieminister Eric Holder kommer till Stockholm 4 februari för ett anförande i riksdagen om medborgerliga rättigheter i vår tid. Han ska troligen även träffa justitieminister Beatrice Ask (M), erfar TT.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Neymar – en vandrande dokusåpa

Dokusåpan med Neymar i huvudrollen genererar ständigt nya avsnitt.  I det senaste har representanter för Real Madrid rest till Paris för att köpa loss den brasilianska stjärnan….

DN - 4 timmar sedan

”En expansiv grön finanspolitik behövs när recessionen hotar”

Anna Breman och Andreas Wallström, Swedbank: När styrräntan är negativ och global recession hotar är det dags för regering och Riksbank att tänka nytt..

DN - 9 timmar sedan

Krisande Djurgården byter tränare

Djurgården agerar efter en hittills svag säsong i damallsvenskan i fotboll. Joel Riddez får lämna posten som huvudtränare för att i stället fokusera helt på sin roll som sportchef….

DN - 10 timmar sedan

Bokrecension: Leviatan rullar fram på språkets räls

Lyra Koli lyrikdebuterar med en bok som kretsar kring det bibliska sjöodjuret leviatan. Det är bra, men mer som smart och matnyttig tankelek än drabbande poesi, tycker Anna….

DN - Igår: 21:54

”Tvinga affärer ta emot sedlar och mynt”

Tänk på integriteten och slå vakt om kontanter..

DN - 11 timmar sedan

Nämndeman pratade om knarkmål på buss – stängs av

En nämndeman i Helsingborgs tingsrätt satt på bussen och pratade om det stora, pågående narkotikamål som hon medverkar i..

DN - 11 timmar sedan

Man åtalas för olaga förföljelse av Jocke och Jonna

En man misstänks ha utsatt Youtubepersonligheterna Joakim och Jonna Lundell för hot och ofredanden. Nu åtalas han för olaga förföljelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.