Barometern > Nyheter

Wednesday, 21 August, 07:24

Barometern - 12 aug 19 kl. 18:30

Fler nattvandrare i centrala Nybro - ”bra sätt att öka tryggheten”Under sommaren har fler vuxna anslutit sig till nattvandrarna i Nybro - en grupp som samarbetar med polisen. – Vi har ett utmärkt samarbete och ju fler nyktra vuxna som rör sig ute desto bättre är det, säger Mikael Sjöström..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nybro, Mikael Sjöström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, nattvandrarei , centrala, Nybro, bra, sättatt , öka, tryggheten
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler nattvandrare sökes

Det behövs fler nattvandrare i Ed. I dag är det 15 personer som finns där som en trygghet för ungdomar vid större evenemang, men det krävs fler.– Det är en enkel sak att göra för att hjälpa till, säger Magnus Carlsson..

DalaDemokraten - 28 apr 15 kl. 17:47

Fler nattvandrare behövs

Vändkorset är ett samarbete mellan bland annat polisen, Dialogen, Nattvandrarna, fritidsledare och skolsköterskor i Falun. Vid fem tillfällen under våren och sommaren kommer Vändkorset vara närvarande ute bland ungdomarna, med start på Valborg. Men det finns alltid ett behov av fler nattvandrare..

NT - 03 feb 18 kl. 10:00

Finspång behöver fler nattvandrare

Finspång behöver fler nattvandrare..

Barometern - 23 maj 17 kl. 17:41

Nytt bostadsprojekt i centrala Nybro

Flera intressenter vill bygga bostäder på fastigheten Trädgårdsmästaren 6 i centrala Nybro. Nybro kommun för nu långt gångna förhandlingar med en av dessa..

Barometern - 04 jul 17 kl. 19:00

Trafikstörning i centrala Nybro

Nybro Energi renoverar gamla vatten- och avloppsledningar. Grävningsarbetet skapar trafikstörningar i centrala Nybro. Planen är att området ska öppnas för trafik den 16 juli..

Barometern - 22 okt 17 kl. 11:26

Häst rymde från hage – hittades i centrala Nybro

En häst rymde från en hage på en gård utanför Nybro någon gång under natten. På morgonen hittades hästen Eeyore i centrala Nybro. – Han hade gått och lagt sig, var nog helt slut, säger hästägaren Jennie Olin..

Barometern - 08 nov 17 kl. 17:30

Stadshonung produceras i centrala Nybro

I centrala Nybro finns bikupor och insektshotell. Nybro kommun vill öka antalet insekter för att förbättra stadens ekosystem. Honungen från bina i Bolanders park slungas till stadshonung..

Barometern - 10 nov 17 kl. 14:55

Trafiksituationen i centrala Nybro väcker starka känslor

Det är ett återkommande problem med trafikanter som inte följer reglerna på Storgatan i centrala Nybro. Nu ska kommunen placera ut farthinder och bommar..

Barometern - 16 apr 19 kl. 12:09

Larm om krock i centrala Nybro

Vid lunchtid på tisdagen kom larm om en krock mellan flera fordon i centrala Nybro..

Barometern - 05 maj 19 kl. 06:00

Här ska nya hyresrätter byggas i centrala Nybro

Alla nya hyreslägenheter i kvarteret Almen i centrala Nybro är uthyrda. Nu satsar byggföretaget OG Ohlsson vidare i staden och ska även bygga ett flerbostadshus med hyresrätter. .

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Malmström: EU måste rusta för smällen

EU måste förbereda sig för den lågkonjunktur som hotar runt hörnet, anser EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström..

Barometern - 1 timme sedan

Skansen: Man biten av krokodil vid fest

Barometern - 45 minuter sedan

Dags för Irans Zarif att svara på frågor

Irans Sverigeaktuelle utrikesminister Javad Zarif ska under dagen hålla ett anförande och en frågestund. Kritik mot USA, som i fjol drogs sig ur det globala kärnenergiavtalet med hans hemland, är att vänta..

Barometern - 1 timme sedan

"Att spela med Stenson för något bra med sig"

Marcus Kinhult har fått sitt genombrott på Europatouren men säsongen i stort har varit upp och ner. Nu vill den 23-årige bohuslänningen ta sin andra tourseger – trots hård konkurrens från mer meriterade landsmän som Henrik Stenson och Alex Norén..

Barometern - 1 timme sedan

Guide inför Scandinavian Invitation

Svensk stjärnglans har tagit över Scandinavian Invitation i Mölndal. Här är det du behöver veta inför den svenska Europatourtävlingen..

Barometern - 1 timme sedan

Undersköterskor kräver bättre arbetsvillkor

Undersköterskor på flera orter laddar för torsdagens manifestation för mer personal och bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen..

Barometern - 1 timme sedan

Dystra miner på Asiens börser

Barometern - 1 timme sedan

Neurath chockad över ändringen i "Fartblinda"

Kärlek, sex och svek möter machokultur och avancerad ekonomi. Filmatiseringen av Carolina Neuraths "Fartblinda" är en tillskruvad djupdykning i finansvärldens mörker – löst baserad på verkligheten..

Barometern - 1 timme sedan

”Olyckligt att det blir så här”

Södermöre kommundelsförvaltning har avslagit de åtta barnens ansökan om kostnadsfritt busskort med motiveringen att eleverna har valt att gå i skolan i en annan kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.