YLE > Finland

Wednesday, 21 August, 17:33

YLE - 12 aug 19 kl. 18:11

Polisen utreder byggbolaget Sisco – hundratals bostadsköpare kan ha fallit offer för fuskbyggePolisen utreder det finska byggbolaget Siscos verksamhet. Sisco har under de fem senaste åren byggt cirka tusen bostäder på olika håll i Nyland..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Sisco, Siscos, Nyland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, utreder, byggbolaget, Sisco, hundratals, bostadsköparekan ha , fallit, offer för fuskbygge
YLE - 23 aug 17 kl. 14:39

Polisen utreder dråp i Pargas

Polisen utreder ett dråp i Pargas som skedde natten till tisdagen. En mansperson hittades död i sin bostad på Tummelvägen i Tennby. En ambulans kom också till platsen men då fanns inte längre något som kunde göras för att rädda mannens liv.

YLE - 15 feb 16 kl. 15:12

Polisen utreder söndagens skoterolycka

Polisen utreder snöskoterolyckan som inträffade i Vasa skärgård natten till söndag. Två män omkom i olyckan. På måndagen eller tisdagen bärgas snöskotern som de två männen färdades med.

YLE - 22 okt 12 kl. 15:45

Polisen utreder två spädbarnsdråp i Klövskog

Polisen utreder ett fall med två dödade spädbarn i Klövskog i Nurmijärvi. Enligt Iltalehti har polisen utrett fallet i nästan två veckor men informerar om fallet först nu av utredningstekniska skäl. Polisen utreder fallet som två dråp.

Nyan - 05 jul 15 kl. 10:44

Polisen utreder misshandel

Polisen hade en hel del att göra natten till söndagen. Det här rapporterar man bland annat om : Anmäldes om 2 hästar som var på vägen i Jomala och innan polisen hann till platsen fick anmälaren tag i ägaren till hästarna. Fortkörning på Hammarlandsvägen i 117 km/h där högsta tillåtna hastigheten är 90 km/h, föraren delgavs böter för äventyrande av trafiksäkerheten.

BT - 05 jan 15 kl. 14:17

Polisen utreder bluffjobb i Växjö

Över hundra personer kan ha lurats i en härva om bluffjobb i Växjö. I morse samlades de utanför lager- och logistikföretaget Alwex i tron om att de skulle få information om sina nya arbeten. Men det fanns inga jobb.

YLE - 30 maj 13 kl. 15:25

Polisen utreder sextrakasserier per sms i Hangö

Polisen utreder misstankar om sexuella trakasserier per textmeddelanden i Hangö. En minderårig flicka och en vuxen kvinna i Hangö fick i vintras textmeddelanden där de erbjöds pengar i utbyte mot sexuella tjänster, uppger överkommissarie Mats Lagerstam. Polisen utreder nu vem som har skickat meddelandena.

YLE - 01 feb 15 kl. 13:47

IS: Polisen utreder våldtäkt på Viking Amorella

Polisen utreder ett misstänkt våldtäktsfall på Viking Lines fartyg Viking Amorella natten till lördagen, skriver tidningen Ilta-sanomat. Sex män har gripits misstänkta för grov våldtäkt. De gripna är bosatta i Sverige, liksom också offret.

YLE - 01 feb 15 kl. 13:47

Polisen utreder gruppvåldtäkt på Viking Amorella

Polisen utreder ett misstänkt våldtäktsfall på Viking Lines fartyg Viking Amorella natten till lördagen. Viking Lines kommunikationschef Johanna Boijer-Svahnström bekräftar att polisen utreder ett våldtäktsfall ombord. Åtta män har enligt svenska medier gripits misstänkta för grov våldtäkt.

YLE - 11 mar 16 kl. 14:28

Hangöbo misshandlades – polisen utreder som dråp

En man påträffades död i en bostad i centrala Hangö på torsdag kväll. Han hade misshandlats till döds. Polisen utreder fallet som dråp.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Polisen utreder ny järnrörsmisshandel

hörby Polisen har fått in en anmälan om en ny järnrörsmisshandel i centrala Hörby. En 16-årig pojke ska ha blivit attackerad av 7-8 unga män beväpnade med järnrör och kniv när han skulle handla i en affär på Nya torg i fredags kväll.Två män har nyligen dömts till vardera ett och ett halvt års fängelse för den våldsamma järnrörsmisshandeln i Hörby den 24 april, då en man överfölls på öppen gata av ett gäng män.

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Liveblogg: Vladimir Putin och Sauli Niinistö håller presskonferens tillsammans

Rysslands president Vladimir Putin anlände i dag till Finland. Putin och president Sauli Niinistö håller nu en gemensam presskonferens innan de åker till Sveaborg för att äta middag. Följ med Putins Finlandsbesök här och på Arenan..

YLE - 15 minuter sedan

Åbo Akademi går vidare med provisorsutbildningen: "Vi vill göra ett så bra case som möjligt för ministeriet"

Åbo Akademi har beslutat sig för att anhålla om rätten att få utbilda provisorer med början läsåret 2021–2022. I höst är det meningen att universitetet inleder förhandlingar med undervisnings- och kulturministeriet..

YLE - 5 minuter sedan

Ingå satsar på nya skolor, mera invånare och äldreomsorgen - många viktiga frågor på agendan i höst

När den politiska hösten kör i gång i Ingå står flera planläggningsprojekt på agendan. Under budgetmanglingen blir det aktuellt med satsningar på nya skolor och äldreomsorgsplatser, samt kollektivtrafiken..

YLE - 4 timmar sedan

Liveblogg: Vladimir Putin och Sauli Niinistö diskuterar

Rysslands president Vladimir Putin anlände i dag till Finland. Putin och president Sauli Niinistö diskuterar för tillfället på Presidentens slott. Sedan håller de en gemensam presskonferens innan de åker till Sveaborg för att äta middag.

YLE - 1 timme sedan

Vattenskada i svenska församlingshemmet i Borgå - ingen större utlokalisering i detta skede

Till följd av en vattenläcka är det svenska församlingshemmet nu helt utan varmvatten. Beslutsfattarna ska ta ställning till situationen på torsdagen..

YLE - 4 timmar sedan

Liveblogg: Vladimir Putin anlände till slottet

Rysslands president Vladimir Putin anlände i dag till Finland. Följ med Putins Finlandsbesök här och på Arenan. Yle följer med Putins besök och presskonferensen kl.

YLE - 4 timmar sedan

Live: Vladimir Putin på väg in mot centrum av Helsingfors

Rysslands president Vladimir Putin anlände i dag till Finland. Följ med Putins Finlandsbesök här och på Arenan. Yle följer med Putins besök och presskonferensen kl.

YLE - 3 timmar sedan

Demonstrationerna mot Putins statsbesök i centrum av Helsingfors går lugnt till

Rysslands president Vladimir Putin besöker i dag Helsingfors. Åtminstone fyra demonstrationer ordnas i samband med besöket..

YLE - 4 timmar sedan

Live: Vladimir Putin har landat i Helsingfors

Rysslands president Vladimir Putin anländer i dag till Finland. Följ med Putins Finlandsbesök här och på Arenan. Yle följer med Putins besök och presskonferensen kl.

YLE - 3 timmar sedan

Demonstrationer mot president Putins besök - vi följer läget live i Esplanadparken kl. 16:00

Rysslands president Vladimir Putin besöker i dag Helsingfors. Åtminstone fyra demonstrationer ordnas i samband med besöket. Vi följer med situationen från Esplanadparken klockan 16:00..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.