Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 02:27

Skånskan - 12 aug 19 kl. 17:58

Gästisanställd mål för lördagens attackSjöbo Det var en anställd på Sjöbo gästis som attackerades av en knivman på lördagen.
Den misstänkte gärningsmannen är en för polisen välkänd 38-åring.Enligt uppgifter till SkD ska den anställde ha stått på lastbryggan på Sjöbo gästis när 38-åringen dök upp och enligt vad som hittills framkommit helt oprovocerat ska ha dragit fram en kniv och försökt hugga den anställde.
Den anställde skyddar sig med armarna och får därför avvärjningsskador på underarmarna.
– Han ropar på hjälp men när andra kommer ut är personen borta, uppger Mikael Svensson, tillförordnad kommunpolis i Sjöbo.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Det, Sjöbo, SkD, Mikael Svensson, Sara Raneland, Södra Skånes, Rikard Hansson, Gästis, Philip

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gästisanställdmål för , lördagens, attack

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Brinnande arbetsmaskin längs vägen

Trelleborg På tisdagskvällen inkom ett larm om en brinnande arbetsmaskin längs Snarringevägen i Skegrie, Trelleborgs kommun.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 20 42. Enligt larmet ska en arbetsmaskin stå  i lågor utmed Snarringevägen i Skegrie, Trelleborgs kommun.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hon föll för frieserhästen

Personligt Hästbiten. En dag ska jag ha en frieser.
Det lovade Rita Eriksson sig själv sedan hon haft sin första närkontakt med en frieserhäst.

Skånskan - 6 timmar sedan

Centralt gymnasium som byggts utan korridorer

ESLÖV 100-talet inbjudna gäster deltog på tisdagen i invigningen av Eslövs nya stolthet:
Carl Engström-skolan är kommunens stora gymnasiesatsning, bara några minuters promenad från centrum och järnvägsstationen, som redan lockat mer än dubbelt så många sökande elever som det gamla Bergagymnasiet.Det handlar om en av kommunens största satsningar någonsin. Öppet hus för övriga intresserade är det på lördag 24 augusti kl 10-12.

Skånskan - 6 timmar sedan

Eddie hjälper barnen att lära sig att läsa

lund Papillonen Eddie började träna till att bli terapihund när han var fem veckor gammal. Nu är han fyra år, men fortfarande inte riktigt fullärd.
På tisdagseftermiddagen var han på Lunds stadsbibliotek och hjälpte barn att läsa.

Skånskan - 7 timmar sedan

Larm om gräsbrand i Eslöv

Eslöv Strax innan klockan sju på tisdag kväll inkommer ett larm om en gräsbrand på Lejesta gård i Eslövs kommun.Enligt larmet, som inkom klockan 18 51, ska det ryka från en åker intill Lejesta gård i Roslöv, Eslövs kommun. Brandens omfattning är inledningsvis okänd.

Skånskan - 7 timmar sedan

Madrass på väg orsakar trafikstörningar

Malmö En madrass som ligger på södergående påfart till E6 påverkar trafikframkomligheten, meddelar trafikverket.Det rör sig om påfarten vid trafikplats Fredriksberg, i södergående riktning mot Trelleborg. På vägen ligger en det en madrass, som enligt Trafikverket, påverkar trafikframkomligheten kraftigt.

Skånskan - 7 timmar sedan

MC-olycka i Ystad

Ystad En personbil krockade med en motorcykel på Kristianstadsvägen i Ystad på tisdagskvällen.Strax efter klockan sex på tisdag kväll får SOS Alarm in ett samtal om en trafikolycka på Kristianstadsvägen i Ystad. Enligt uppgifter ska en motorcykel och en personbil kolliderat på platsen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Två crossförare smet från trafikolycka

Svedala En personbil kolliderade med två crossförare i en korsning i centrala Svedala under tisdagskvällen. De båda crossförarna lämnade platsen utan att ge sig till känna.Larmet inkom 17 34.

Skånskan - 8 timmar sedan

Väktaravtal förlängs

Hörby Under sommaren har väktare från Securitas patrullerat i Hörby.
Nu förlänger kommunen avtalet med Securitas fram till siste september.Som Skånskan tidigare skrivit om har stöket minskat i Hörby sedan toppnoteringen i juni (8/8).

Skånskan - 8 timmar sedan

Fastighet i Skivarp såld till nya ägare

Skivarp Fastigheten på adressen Ölöv 1630 i Skivarp har fått nya ägare. Köpare är Jenny Lundberg, 43, och Lars Peter Marcus Hulthén, 41, och säljare är Carina Larsson. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 850 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.