Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 19 August, 18:57

Trelleborgs Allehanda - 12 aug 19 kl. 17:50

Kommunikationschef slutar innan han börjar - får 18 månaders lön.Johan Adolfsson, som skrev nedsättande kommentarer om SD-väljare på Facebook, kommer inte att påbörja sin anställning som kommunikationschef i Trelleborgs kommun. Han och kommunen har slutit ett avtal om uppsägning..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Adolfsson, SD, Facebook, Trelleborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunikationschef, slutar, innanhan börjar får 18 , månaders, lön
Cornucopia - 27 jan 19 kl. 14:15

Sista chansen få 6 - 9 månaders gratis Supercharging på ny Tesla

Tesla stänger ner sitt rekommendationsprogram den första februari, så man måste beställa sin elbil innan dess via rekommendationslänk/kod för att få sex till nio månaders gratis Supercharging. Erbjudandet gäller även Model 3. Model 3 ska nu även finnas för provkörning i Sverige, sedan de första bilarna anlänt till Europa.

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 10:00

Vd i kommunalt bolag slutar

Anders Krafft säger upp sig från tjänsten som vd för Östra Göinge kommuns Industrifastighetsaktiebolag, IFAB.
Uppsägningsbrevet är daterat den 27 september, och stämplades in på kommunhuset i onsdags. Enligt avtal har Krafft tre månaders uppsägningstid, vilket gör att han är kvar året ut.?

Alingsås tidning - 12 sep 15 kl. 05:30

Liljewall (MP) slutar som gruppledare

Miljöpartiets gruppledare Emma Liljewall lämnar sitt uppdrag.
– Jag arbetar som biolog på Skogsstyrelsen och har fått nya ansvarsområden där, som jag inte vill säga nej till, säger hon.
Det var i samband med valet förra året som Emma Liljewall valdes till ny gruppledare för MP i Alingsås, efter att det stod klart att Janine Alm Ericson fått en plats i riksdagen.

BT - 19 okt 12 kl. 12:15

Slog ex-flickvän med hylsnyckel - döms till nio månaders fängelse

Den 32-årige boråsaren slog sin före detta flickvän flera gånger med en hylsnyckel när hon sa att hon inte ville vara tillsammans med honom. Han döms nu till nio månaders fängelse för misshandel och olaga hot. Den första händelsen inträffade i slutet på maj förra året.

Skånskan - 08 sep 16 kl. 15:51

Skolägare får åtta månaders fängelse

MALMÖ Förskolans bokföring var för dålig. Nu döms dess ägare och chef till åtta månaders fängelse.Förskolan gick i konkurs i juni 2014.

Cornucopia - 08 aug 19 kl. 20:16

BREAKING: Svenska statslåneräntor på kriskorset - 3-månaders och 10-årsränta möts för första gången sedan skuldkrisen

De svenska statslåneräntorna har precis nått en kriskors, där räntan på 3-månaders statsskuldväxlar och 10-åriga statsobligationer är samma. Sedan 1995 har detta bara inträffat vid finanskrisen och skuldkrisen, även om det var nära vid t ex Asienkrisen. Frågan är vad vi ska döpa den här vändan till?

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 09:00

Kommundirektören slutar

Foto: Bosse Nilsson
Efter bara två år på posten lämnar Jan Pålsson jobbet som kommundirektör i Kristianstad. Han ska arbeta med chefsutveckling hos sin tidigare arbetsgivare, Förvarsmakten.
Beskedet lämnade Jan Pålsson själv i ett internt meddelande till sina medarbetare på måndagen.

Dagensanalys.se - 10 mar 16 kl. 10:00

Intervju med Tobias Eidem som slutar på KIA-index

Tobias Eidem, även känd som ”Mr KIA”, är på väg mot nya utmaningar. Vi fick en pratstund med honom och frågade om framtiden. Läs också: Chefen för KIA-index går vidare mot nya utmaningar
Tobias Eidem Hallå där Tobias!

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 11:30

Intervju med Tobias Eidem som slutar på KIA-index

Tobias Eidem, även känd som ”Mr KIA”, är på väg mot nya utmaningar. Vi fick en pratstund med honom och frågade om framtiden. Läs också: Chefen för KIA-index går vidare mot nya utmaningar
Tobias Eidem Hallå där Tobias!

YLE - 27 nov 13 kl. 13:29

Lindex slutar importera kinesisk ull på grund av djurplågeri

Den svenska klädkedjan Lindex slutar importera angoraull från Kina på grund av djurplågeri av kaniner. Det är den internationella djurskyddsorganosationen Peta som slår larm om att man i Kina med våld rycker loss päls från kaniner med tre månaders mellanrum - en procedur som ska vara mycket plågsam för djuret. Då håren rycks ut ur pälsen blir de längre än om pälsen rakas.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Ofredande: Man skickade över 700 oönskade sms till kvinna

En man skickade över 700 sms till en kvinna i Trelleborg. När kvinnan vände sig till polisen hotade han med att döda henne. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Räddningschefen tog farväl med tårta och silveryxa

Kön ringlade lång inne på brandstationen när räddningschefen sa tack och hej. Med blommor, en silveryxa i present och tårta avslutade han sin tjänst för att börja en annan på Söderåsen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Joakim Broman: Vädra ut postmodernismen från klassrummen

Beskriv hur magnetismen har påverkat världsutvecklingen. Inta olika perspektiv på hur olika mediala strukturer är uppbyggda..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Belöna framgångsrika kommuner

Sverige måste byggas kring de regionala ekonomiska motorerna. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Skåne förlorar ett sjukhus på Robin Hood-skatten

Nära 300 miljoner kronor. Eller lika mycket som det kostar att driva Landskrona sjukhus. Så mycket kostar det nya utjämningssystemet för Region Skåne..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Stöld: Turist blev av med dyrbar kamerautrustning

En tysk turist ställde bilen på parkeringen bakom Rådhuset. Efter en runda på stan kom hon tillbaka till bilen som då hade haft inbrott. Två kameror värda 100 000 kronor hade stulits..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Utsläppet ombord på Peter Pan ska utredas av MSB

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, ska utreda incidenten med den läckande tankbilen ombord på TT-lines Peter Pan i fredags morse. Såväl Trelleborgs hamn som TT-Line och transportföretaget som körde tankbilen ska skicka in sina rapporter inom 30 dagar..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Kolla in djurens egna selfies – på ekodukten över E65

I slutet av april invigdes Sveriges största ekodukt, djurens egen bro över E65, under högtidliga former. Och djuren valde direkt att ta den nya säkrare vägen över motorvägen. Några stannade också till för att ta en selfie..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Man blev rånad två gånger – slagen och bestulen

Två yngre män åtalas nu misstänkta för att ha rånat en man två gånger i Trelleborg inom loppet av ett par dagar. Bland annat stal man hans moped. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Brott: Skola beskjuten – många rutor skadade

Totalt 18 fönsterrutor har förstörts på Sandeplanskolan i Höllviken efter att någon okänd gärningsperson har skjutit på dem. Vilken typ av vapen det handlar om är oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.