YLE > Finland

Tuesday, 20 August, 05:43

YLE - 12 aug 19 kl. 17:35

Kunder har inte ännu fått tillbaka pengar för inställda Julifestivalen - Konsumentverket ger tips för hur du ska gå till vägaSom konsument har du alltid rätt att få pengarna returnerade till ditt bankkonto ifall en konsert ställs in, säger rådgivare på Konkurrens- och konsumentverket. Svårt kan det ändå i praktiken vara att få tillbaka pengar av arrangörer som gått i konkurs..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Julifestivalen, Konkurrens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kunderhar inte , ännu, fåtttillbaka , pengarför , inställda, Julifestivalen Konsumentverket ger tips för hur du ska gå till väga
GöteborgsPosten - 01 feb 17 kl. 22:14

Bankkaos – kunder kan ta ut pengar som inte finns på kontot

Under onsdagen har ett rykte spridits om att det är möjligt att ta ut pengar via bankomat för Swedbank-kunder, även om täckning saknas. Folk samlas vid bankomater för att göra uttag. Polisen bekräftar vad man uppfattar som ett tekniskt fel hos Swedbank.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Panaxias kunder får sina pengar

Konkursdrabbade Panaxias före detta kunder kommer att få tillbaka minst en femtedel av de 646 miljoner kronor av deras pengar som läckt ur företagets kontantverksamhet, rapporterar Dagens Industri. Konkursförvaltaren har beslutat att kundernas fordringar inte ska ingå i konkursboet utan omfattas av så kallad separationsrätt. Kunderna får därför dela på de 132 miljoner som fanns i kontanthanteringssystemet på konkursdagen den 5 september..

BT - 21 nov 12 kl. 07:13

Panaxias kunder får sina pengar

Konkursdrabbade Panaxias före detta kunder kommer att få tillbaka minst en femtedel av de 646 miljoner kronor av deras pengar som läckt ur företagets kontantverksamhet, rapporterar Dagens Industri. Konkursförvaltaren har beslutat att kundernas fordringar inte ska ingå i konkursboet utan omfattas av så kallad separationsrätt. Kunderna får därför dela på de 132 miljoner som fanns i kontanthanteringssystemet på konkursdagen den 5 september.

DN - 15 maj 19 kl. 13:14

Postnord larmar om ny bluffvåg – kunder krävs på pengar via sms

En ny våg av bedrägerier drabbar postkunder. Postnord slår larm om bluffmejl och bluffsms där mottagaren krävs på pengar. Även övriga postbolag känner igen metoden och uppmanar kunder att vara försiktiga.

FriaTider - 21 mar 14 kl. 08:14

”Förstås kanske till och med rasist”: Medievrede när Icahandlare uppmanade kunder inte ge tiggare pengar

Handlaren Anders Carlsson, Ica Nära i Fornåsa, utanför Motala, tröttnade på en närgången tiggare som satt utanför hans butik och satte därför upp en skylt med uppmaningen till kunderna att inte ge tiggare pengar – nu anklagas han för rasism..

Expressen - 06 nov 15 kl. 10:09

Lurade VW-kunder ersätts med pengar

Lurade Volkswagenkunder kommer att ersättas med pengar, det väntas Volkswagen i USA meddela inom kort. Och det kan handla om motsvarande 10 000 kronor för vissa bilägare. Det här skriver bilsajten thetruthaboutcars.

DI - 01 apr 16 kl. 14:14

Kunder gör stora pengar på små kläder

Barnklädesmärket Mini Rodinis produkter ökar i värde så fort de lämnar butiken. Kunderna säljer nämligen av eftertraktade mönster på andrahandsmarknaden till samlare som är beredda att betala stora pengar för dyrgriparna. .

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 08:30

Panaxiamiljoner betalas ut till bankens kunder

Foto: Johanna Wallin
I dagarna kommer en fjärdedel av de försvunna Panaxia­miljonerna att betalas ut till flera tusen kunder. Detta tack vare att Sparbanken 1826 gjort upp med de största fordringsägarna.
Det såg kärvt ut med de ungefär 170 miljonerna som hittades i Panaxia Kontanthanterings system.

BT - 30 apr 13 kl. 18:43

Utredningen om Tripp öppnas sedan drabbade kunder klagat

Förundersökningen återupptas om resebyrån Tripp i Borås som anklagades för att ha blåst en massa kunder på flygbiljetter och pengar. ? Mycket positivt.

DN - 02 mar 11 kl. 21:59

Bankomater i Australien lät kunder ta för sig

Dussintals bankomater i australiska städerna Melbourne, Sydney och Brisbane lät på tisdagen kunder ta ut mer pengar än de hade på sina konton. Ett tekniskt fel möjliggjorde uttagen och ett antal kunder såg sin chans, något som lär bli dyrköpt..

Expressen - 04 jan 17 kl. 16:28

Nordea-kunder kan förlora miljonbelopp

Nordeas kunder lockades att placera pengar i en produkt – men banken informerade inte om alla risker. Nu riskerar flera kunder att förlora miljonbelopp, rapporterar Dagens industri..

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 minuter sedan

Sagoöns dagisbarn leker i sagoskog - men för en del Åboföräldrar är ön på fel ställe

Sagoön är särskilt tänkt för de svensk- och tvåspråkiga familjer som bor på Åbos öar Hirvensalo, Satava och Kakskerta. Invånarantalet väntas stiga avsevärt på Åbos öar de närmaste åren..

YLE - 45 minuter sedan

Taxens dominans på jaktmarkerna är över – också större hundar får driva hjort och rådjur

Från och med i höst är det inte bara taxar som används för att jaga rådjur och hjortar, utan nu får också större hundar som drever, basset och små beaglar användas som drivande jakthund..

YLE - 45 minuter sedan

Skolfreden utlyses i Kajana

I dag utlystes den nationella skolfreden för läsåret 2019-2020. Skolfredens tema för det nya läsåret är ansvar..

YLE - 1 timme sedan

Det gamla pumphuset i Ådalen i Nickby kan snart få ny ägare

Nere vid ån i Sibbo Ådalen står det ett beigefärgat hus med dörren på glänt. Det är det gamla pumphuset som under en lång tid har stått tomt. Snart kan det bli ändring på det..

YLE - 10 timmar sedan

I dag brakar det loss i stora delar av landet - kraftigt åskväder väntas

Meteorologiska institutet varnar för kraftigt åskväder i nästan hela landet i dag . Enligt prognosen undviker man blixtnedslag endast i de österbottniska landskapen, Satakunta, på Åland och i delar av Lappland..

YLE - 1 timme sedan

Kafé brinner i Lovisa - en räddningsarbetare skadad

En brand har under natten härjat i ett kafé i Lovisa. Enligt Östra Nylands räddningsverk är byggnaden övertänd..

YLE - 9 timmar sedan

De nordiska statsministrarna diskuterar om en lösning för IS-familjerna i Syrien - träffas på Island under tisdagen

Statsministrarna i de nordiska länderna samlas imorgon, tisdag, till sitt årliga möte. På agendan står bland annat klimatfrågor och de nordiska familjernas situation i lägret al-Hol i Syrien..

YLE - 9 timmar sedan

Hobbyboxaren Emmy Erroll har en boxningssäck i vardagsrummet i Ekenäs: "För mig har det blivit en livsstil"

Emmy Errolls arm pryds av en boxningstatuering, hon planerar måltiderna enligt träningarna och boxar så mycket hon bara hinner. Men än så länge är hon "för feg" för att syssla med sporten på tävlingsnivå..

YLE - 10 timmar sedan

Imorgon brakar det loss i stora delar av landet - kraftigt åskväder väntas

Meteorologiska institutet varnar för kraftigt åskväder i nästan hela landet under tisdagen. Enligt prognosen undviker man blixtnedslag endast i de österbottniska landskapen, Satakunta, på Åland och i delar av Lappland..

YLE - 11 timmar sedan

Åbo stad hyr Karinahemmet och tar över personalen

Åbo stad ska inleda förhandlingar snarast om att flytta över Karinahemmets personal till Åbo stad senast det 1.1.2020.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.