DI > Ekonomi

Friday, 23 August, 13:50

DI - 12 aug 19 kl. 17:37

Utökade nedgångar på Wall Street i lunchhandelnDe ledande börsindexen i New York fortsatte att backa på måndagen då riskviljan åter dämpats i takt med ökade globala oroligheter. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utökade, nedgångar, Wall, Streeti , lunchhandeln
SvD - 07 apr 14 kl. 22:44

New york: inledde veckan med utÖkade nedgÅngar, djia -1,0%

USA-börserna sjönk brett på måndagen även om nedgångarna gröptes ur något mot slutet av sessionen. Framförallt teknikaktier utökade de nedgångar som avslutade förra veckan. Bland enskilda bolag hade Yahoo och Apple en tung handelsdag..

SvD - 07 apr 14 kl. 22:44

New york: inledde veckan med utÖkade nedgÅngar, djia -1,0%

USA-börserna sjönk brett på måndagen även om nedgångarna gröptes ur något mot slutet av sessionen. Framförallt teknikaktier utökade de nedgångar som avslutade förra veckan. Bland enskilda bolag hade Yahoo och Apple en tung handelsdag..

DI - 04 mar 15 kl. 16:33

USA-börser: Utökade nedgångar

USA-börserna sjönk under onsdagens inledningshandel, och utökade därmed tisdagens nedgångar. ADP:s jobbsiffra var något sämre än väntat, vilket kan ha skapat viss oro inför den officiella statistiken. Dock var ISM:s inköpschefsindex en positiv överraskning..

SvD - 28 maj 14 kl. 21:18

RÅvaror: oljan utÖkade nedgÅngar infÖr lagerstatistik

WTI-oljan utökade nedgångarna under onsdagens sena handel, med marknadens blickar riktade mot kvällens och torsdagens amerikanska lagerstatistik. Brent återhämtades samtidigt något, men var fortsatt på minus. Både bas- och ädelmetallerna stod kvar vid tidigare blandade noteringar..

Affärsvärlden - 14 okt 15 kl. 07:08

US Steel steg på Wall Street

Kurserna på Wall Street stängde nedåt på tisdagen efter utökade nedgångar under den sista timmen..

SvD - 02 nov 12 kl. 20:20

Ökade nedgångar inför veckoslutet

Nedgångarna tilltog på New York-börserna när veckans handel närmade sig sitt slut..

DI - 12 aug 19 kl. 22:00

Global oro gav breda nedgångar på Wall Street

Wall Street stängde med breda nedgångar på måndagen efter att riskviljan åter dämpats i takt med ökade global oro. På bolagsfronten tillhörde banksektorn förlorarna i spåren av fallande räntor..

Dagens PS - 06 okt 17 kl. 07:48

Rekord på Wall Street – för sjätte dagen i rad

Bidragande var bland annat ökade förhoppningar om att president Donald Trump kommer att få igenom sin skattereform. New York-börsen fortsatte uppåt på torsdagen med S&P 500-index på rekordhögsta för sjätte dagen på raken. Det amerikanska representanthuset godkände under gårdagen en budgetplan inför 2018 som innehåller möjligheten för republikanerna att rösta igenom en eventuell skattereform i senaten med enkel majoritet.

Dagens PS - 14 feb 18 kl. 07:27

Wall Street slickar såren efter börsrasen

Kurserna på New York-börsen fortsatte att återhämta sig under tisdagens handel som var den tredje dagen i rad med stigande börsutveckling i kölvattnet av förra veckans kraftiga nedgångar. I fokus på marknaden står nu onsdagens inflationsrapport. På den breda marknaden steg S&P 500 index med 0,26 procent till 2 662,94.

Dagens PS - 21 feb 18 kl. 07:40

Wall Street backar med Walmart som sänke

New York-börsen handlades på tisdagen i negativt territorium. Index tyngdes bland annat av nedgångar i rapportaktuella Walmart. Walmart redovisade på tisdagen ett resultat som var lägre än väntat.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fotbollsklubb nära nytt rekordavtal med sportjätte

Liverpool är på väg att teckna ett nytt tröjavtal med Nike, som kan komma att bli det största någonsin i Premier League..

DI - 15 minuter sedan

Bioteknikbolaget ökar orderingången med 54 procent

First North-listade bioteknikbolaget Bio-Works ökade försäljningen 11 procent och orderingången med 54 procent under det andra kvartalet. .

DI - 45 minuter sedan

Kina slår tillbaka – ”USA kommer känna smärta”

Kina kommer inom kort att vidta ytterligare motåtgärder som svar på att USA inför importtullar på kinesiska varor för 300 miljarder dollar..

DI - 45 minuter sedan

Brett uppåt på börsen – råvaror och verkstad i topp

Stockholmsbörsen höll i fredagsmorgonens uppgång vid lunchtid. Cykliska råvaru- och verkstadsbolag syntes i topp medan storbankerna höll sig kring nollstrecket..

DI - 45 minuter sedan

Analys: Lättnad efter ännu ett stabilt kvartal från bilservicekedjan

Bilservicekedjan Mekonomen steg brant på Stockholmsbörsen sedan bolaget på fredagsmorgonen rapporterat ett kvartalsresultat som var något högre än analytikernas snittförväntningar….

DI - 30 minuter sedan

Cantargia presenterar nya prekliniska data

Cantargia har meddelat nya positiva prekliniska data för bolagets antikropp CAN04. Målmolekylen för CAN04, IL1RAP, har påvisats på cancercellerna hos cirka 80 procent patienterna….

DI - 15 minuter sedan

Taxijättens intäkter backar – finns för få förare att rekrytera

Cabonline rapporterar sjunkande organiska intäkter och en stor förlust i det andra kvartalet. Den nordiska taxijätten, med varumärken som Taxi Kurir och Topcab, har problem att….

DI - 1 timme sedan

Åhléns nya strategi: Varuhus blir marknadsplats

Varuhuskedjan Åhléns har flera tuffa år bakom sig. Nu testas ett nytt koncept på Fridhemsplan i Stockholm, där externa aktörer släpps in i varuhuset..

DI - 1 timme sedan

Efter Di:s artikel: Massiv personalinsats löste bankens depåmiss

De Nordeakunder som i våras drabbades av dataförluster på sina aktiedepåer har under sommaren av allt att döma återfått uppgifterna om köphistorik etcetera – och erbjudits….

DI - 1 timme sedan

Professorn: Hur klarar man en klimatändring?

DEBATT. Klimatfrågan kan inte lösas genom att svenskar äter mindre kött eller minskar sitt flygande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.