DN > Inrikes

Monday, 19 August, 16:12

DN - 12 aug 19 kl. 17:26

Polisen bytte ut knark mot mjöl – 30-åring döms till fängelseByggarbetare tipsade polisen om knarkgömman i en källare i Danderyd. Polisen bytte då ut tio kilo amfetamin mot mjöl – och spanade vidare på den misstänkte 30-årige mannen. Nu har mannen dömts till fem års fängelse..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Danderyd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, bytteut , knarkmot , mjöl, 30-åring, dömstill , fängelse
Skånskan - 19 apr 17 kl. 19:08

Polisen bytte knark mot bakpulverpåsar

Malmö Polisen hade haft den vita skåpbilen under bevakning i flera månader. Vid ett tillfälle tog sig polisen in i bilen och hittade kokain som de bytte ut mot bakpulver.
Med hjälp av märk-dna kunde en person knytas till knarket.

Dalarnas tidningar - 27 maj 13 kl. 17:38

Polisen bytte ut knark mot mjöl

Polisens spanare bytte ut knarket mot mjöl. De säkrade fingeravtryck och skoavtryck. Efter omfattande spaning kunde sedan fyra män gripas.

Expressen - 01 jan 18 kl. 20:06

Tullen lurade smugglare – bytte knark mot matjord

Först stoppades smugglarnas bil för kontroll och i samband med det hittades knark för miljonbelopp.Sedan släpptes personerna - ovetande om att tulltjänstemännen i lönndom bytt ut narkotikan mot vanlig skånsk jord.I över 52 mil förföljdes därefter smugglarna på E4:an innan de till sist greps i Oxelösund..

Blekinge Läns tidning - 17 feb 17 kl. 13:46

Polisen fann knark och vapen

Polisen gjorde en större insats i centrum under onsdagskvällen – och fick korn på både knark och vapen..

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 11 kl. 15:51

Larmade polisen med knark i väskan

En man i 30-årsåldern greps för narkotikabrott under lite märkliga former på tisdagskvällen.Mannen ringde själv polisen vid 22.30-tiden och uppgav att han blivit misshandlad vid järnvägsstationen.

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 12 kl. 13:16

Anhållen bad polisen hämta knark

Först var 26-åringen i Motala bara anhållen för stöld. Nu är han även misstänkt för narkotikabrott. Detta sedan han bett polisen att hämta en adressbok bland hans beslagtagna saker.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen tog knark för miljarder

Polisen i Sydney i Australien har beslagtagit metaamfetamin och heroin till ett sammanlagt värde av cirka 3,6 miljarder kronor på gatan.Beslaget på 306 kilo heroin och 252 kilo metaamfetamin gjordes i samband med att polisen sprängde ett narkotikasyndikat med förgreningar till Hong Kong. Totalt greps sju personer..

Expressen - 02 apr 14 kl. 13:55

Fiskare hjälpte polisen - fick knark på kroken

GÖTEBORG. En vaken fiskare vid Röda sten i Göteborg hjälpte polisen. En mopedist jagades av polisen över Älvsborgsbron och slängde då sin väska rätt ner i Göta älv.

ÖstersundsPosten - 07 jun 15 kl. 13:44

Polisen hittade knark vid husrannsakan

Vid 8-tiden på söndagsmorgonen genomförde polisen en husrannsakan mot en adress i Torvalla. Två män i 20-årsåldern påträffades och de uppvisade tecken på att vara narkotikapåverkade. Polisen upptäckte även en mindre mängd narkotika som togs i beslag för vidare analys.

DN - 24 okt 14 kl. 12:09

Polisen bytte sprit mot vatten

Polisen i Örebro är skyldig en privatperson över 40.000 kronor. Orsaken är ett anspråk som gör gällande att polisen bytt ut beslagtagen sprit mot vatten, låtit annan alkohol gå ut och ytterligare annan försvinna..

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Forskningsområde för 7 000 personer planeras i Göteborg

Peder Wahlgren blir VD för GoCo Healt Innovation City, det joint venturebolag som ska driva ett innovationskluster runt AstraZeneca i Mölndal söder om Göteborg. .

DN - 15 minuter sedan

Edsviks konsthall begärs i konkurs – stänger hela verksamheten

Pengarna är slut och Edsviks konsthall i Sollentuna tvingas lägga ned verksamheten.  – Vi är tvungna att säga upp personalen och stänga den här vackra platsen, säger….

DN - 30 minuter sedan

Putin och Macron har vissa gemensamma intressen

Emmanuel Macron och Vladimir Putin har ett gemensamt intresse: Att utnyttja varandra till att stärka sin egen position..

DN - 1 timme sedan

Bokrecension: Trude Marstein gör friheten till en könsfråga

Man kan kritisera Trude Marsteins roman för att brännpunkterna så ofta har med huvudpersonens kärleksförhållanden att göra..

DN - 1 timme sedan

Vidarklinikens verksamhet läggs ner

Vidarkliniken i Järna lägger ner all verksamhet av ekonomiska skäl. Enligt stiftelsen är de uppsagda vårdavtalen med Region Stockholm orsaken till att verksamheten inte kan….

DN - 2 timmar sedan

Explosion vid omstridd irländsk gräns

En explosion ska ha ägt rum i Nordirland nära gränsen till Irland..

DN - 2 timmar sedan

Arrangören ber Robyn-fansen om ursäkt för timslånga matköer

Polisen bekräftar bilden av timslånga köer till matstånd och barer, som skapade frustration bland besökare till endagsfestivalen med Robyn vid Sjöhistoriska museet i Stockholm. .

DN - 2 timmar sedan

Manshaus ändrar sig igen – vägrar prata med polisen

Den terrormisstänkte Philip Manshaus vill inte längre låta sig förhöras av polis. Det är andra gången han ändrar sig om den saken..

DN - 3 timmar sedan

Nordens högsta byggnad försenas

GÖTEBORG. Prestigeprojektet Karlatornet i Göteborg försenas på grund av utdragna förhandlingar med en ny finansiär..

DN - 4 timmar sedan

XXL erkänner fusk med reapriser

Den norska sportkedjan XXL har fuskat med reapriser. Det säger bolagets vd Øivind Tidemandsen till tidningen Dagens Næringsliv efter att uppgifter om fusk publicerats i helgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.