DI > Ekonomi

Friday, 23 August, 15:14

DI - 12 aug 19 kl. 17:17

Ökad försäljning i tyska klädbutiker förra veckanFörsäljningen i tyska klädbutiker ökade med 4 procent under vecka 32 i år, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, försäljningi , tyska, klädbutikerförra veckan
DI - 14 maj 18 kl. 16:20

Ökad försäljning i tyska klädbutiker

Försäljningen i tyska klädbutiker ökade med 7 procent under vecka 19 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 18 mar 19 kl. 16:56

Klädhandel: Ökad försäljning i tyska butiker förra veckan

Försäljningen i tyska klädbutiker steg med 2 procent under vecka 11 2019, i förhållande till motsvarande vecka föregående år. .

DN - 21 mar 13 kl. 09:09

Vintervädret förvärrar läget för klädbutiker

Svensk klädhandel går in på sitt tredje år med sjunkande försäljning. Så illa har det inte sett ut sedan krisåren i början av 1990-talet. Förklaringarna kan vara flera: återhållsamhet, ökad e-handel, men framför allt att sporthandeln tar mer av den traditionella klädförsäljningen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Multimiljardären David Koch har avlidit

Den amerikanska industrimogulen och multimiljardären David Koch har avlidit vid 79 års ålder, rapporterar flera medier..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street: Terminer vände ner på besked om nya Kina-tullar

Terminerna för de ledande USA-börserna handlades inledningsvis upp på fredagen, men vände snabbt till minus sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor. .

DI - 30 minuter sedan

Amerikansk råolja på Kinas tullista – oljepriset faller

Amerikansk råolja finns med på den tullista som aviserades av kinesiska myndigheter på fredagen, vilket följdes av prisfall på över 2 procent för både amerikansk olja och….

DI - 15 minuter sedan

USA:s svar: Bromsar ”absolut inte” tillväxten

USA:s handelsrådgivare Peter Navarro räknar fortsatt med ett handelsmöte i september.  Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Fedchef oroas över mer osäkerhet med nya Kina-tullar

Loretta Mester, Fedchef i Cleveland, säger att Kinas senaste importtullar innebär ytterligare osäkerhet om handeln, men USA är mindre exponerat mot handel än Europa..

DI - 45 minuter sedan

Regeringen prövar utbyggnad av Preemraff

Regeringen har beslutat att pröva om den kritiserade utbyggnaden av Preem ska tillåtas eller inte. ”Det här är första gången som regeringen uttryckligen lyfter ett ärende utifrån….

DI - 1 timme sedan

Kina inför miljardtullar mot USA – börsen faller kraftigt

Kina inför tullar på amerikanska varor för cirka 75 miljarder dollar, rapporterar Bloomberg News. Tullarna på amerikanska bilar återinförs..

DI - 1 timme sedan

Jernkontoret oroligt för pengar till Industriklivet

Säkra Industriklivet över mandatperioderna. Den uppmaningen riktar nu Jernkontoret till regeringen inför höstbudgeten..

DI - 1 timme sedan

Toppbetyg för Torsten Janssons franska finkrog

Fransmannen Karim Khouani har efter en karriär som stjärnkock i Malmö lockats till Kosta av finansmannen Torsten Jansson..

DI - 1 timme sedan

H&M i pakt med Nike och franska lyxbolag

Modebolaget H&M och 31 konkurrenter i klädhandlarbranschen har ingått en global allians där man lovar de politiska ledarna i G7, som sammanträder i helgen, att bekämpa klimathotet….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.