Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 19 August, 22:55

Alingsås tidning - 12 aug 19 kl. 17:12

Klämde benet vid vägarbeteEn man skadade ena benet allvarligt vid en arbetsplatsolycka vid länsväg 181 på måndagsförmiddagen. Benet kom i kläm i en arbetsmaskin. Mannen fördes till sjukhus för operation..
Läs mer på Alingsås tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klämde, benetvid , vägarbete
GöteborgsPosten - 08 dec 15 kl. 10:35

Flaggvakt påkörd av bilist - bröt benet

En flaggvakt vid ett vägarbete i Stenkullen blev på tisdagsmorgonen påkörd av en bilist..

NSD - 25 apr 17 kl. 21:21

E10: Trafikverkets miss – glömde vägarbetet på Stenbron

Ett omfattande vägarbete vid Stenbron, längs E10, ställer till med stora problem för trafikanterna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nedlagt böteskrav dyrt för samhället

Åklagaren ville först bötfälla byggbolaget Peab med 10 000 kronor för att det glömde att föranmäla ett vägarbete i södra Småland men ångrade sig. Nu har själva ärendet kostat samhället tiofalt mer. Förhandsanmälan ska enligt lagen göras till Arbetsmiljöverket vid större byggnads- och anläggningsarbeten.

BT - 17 dec 12 kl. 09:09

Nedlagt böteskrav dyrt för samhället

Åklagaren ville först bötfälla byggbolaget Peab med 10 000 kronor för att det glömde att föranmäla ett vägarbete i södra Småland men ångrade sig. Nu har själva ärendet kostat samhället tiofalt mer.
Förhandsanmälan ska enligt lagen göras till Arbetsmiljöverket vid större byggnads- och anläggningsarbeten.

HBL - 01 jul 14 kl. 07:04

"Kriget blev vår vardag"

Lagom till sin 90-årsdag gör Helge Gyllenberg något han aldrig gjort förut: berättar om sin tid vid fronten. Han tar avstånd från den bild av kriget som oftast ges i böcker, filmer och artiklar.– Det som går fel är att man beskriver kriget ur officerarnas eller historieskrivarnas synpunkt, säger Helge Gyllenberg.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 06:52

Väntar Skånetrafiken på att resenärerna ska tröttna?

Heja Skånetrafiken, man ska tro på sig själv. Ni tycker enligt tv-reklam att ni är duktiga, fler turer och hållplatser. Varför inte se till att de turer som ni redan har fungerar?

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Det blev en enda lång fest

Cykelhelgen började med en tråkig olycka men efter det var det en enda lång fest.
– Det är Vårgårda i världsklass i alla hörn, säger Helen Henriksson i Vårgårda cykelklubb. Som AT skrev i fredags blev fyra tävlingscyklister påkörda när de var ute och tränade dagen före tävlingen skulle börja.

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Lånade bil – åkte fast

Två killar från Herrljunga stoppades i lördags i Borås i en bil som de lånat utan lov. Båda misstänks enligt polisen för olovligt brukande av bilen, samt föraren för drograttfylleri och passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk..

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Hade batong i bilen

En bilförare i Vårgårda är misstänkt för både rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och brott mot knivlagen. Personen hade en teleskopbatong i bildörren. Det var i söndags som bilföraren kontrollerades, uppger kommunpolis Robert Möörk.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Nu finns kärlekslåsen i Alingsås

De finns på broar världen över, kärlekslåsen, och nu också i Alingsås. Än så länge är de förhållandevis få, men blir det en explosion av kärleksförklaringar på gångbron mellan Stora torget och Lilla torget kan det komma att bli problem.
Närmare en miljon hänglås innebar en för stor tyngd för räckena på Pont des Arts i Paris, kanske den mest kända platsen för kärlekslås, så 2015 påbörjades bortplockningen av låsen.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Samson var ingen varg

Det var ingen varg utan varghunden Samson som syntes vid järnvägen i Herrljunga förra fredagen. Det hävdar Herrljungabon Hans Martinussen. – Både jag och hundens ägare skrattade gott när vi läste artikeln om varg i Herrljunga, säger Hans Martinussen och beskriver hunden som världens snällaste.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 17:38

Snabb start på cykelfesten

Nioårige Viggo Bertelsen var snabbast iväg, tätt följd av kompisarna Ludvig Lindström och Mohammad Al Saddih, när Motionstrampet inledde årets cykelhelg i Vårgårda prick klockan 17 på fredagen. Nu är det massor av aktiviteter i cyklingens tecken både lördag och söndag, alltifrån världscuplopp till dans på Murartorget. På grund av tv-sändningarna av damernas världscuplopp inleds cykelhelgen i år på fredagen och avslutas på söndagseftermiddagen.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 10:34

Avråder bad vid Playa Mjörn

Just nu avråder Alingsås kommun från bad på badplatsen Playa Mjörn efter att vattenprover har visat höga bakteriehalter av ecoli och enterokocker. Nya prover kommer i början på nästa vecka. Det är endast Playa Mjörn avrådan gäller, övriga kommunala badplatser visar inga förhöjda halter..

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 08:22

Här kan kultur och näringsliv mötas

I hemlighet har det jobbats hela sommaren med att skapa en ny mötesplats i Herrljunga. En plats där kulturen och företagarna kan mötas. Nu avslöjar de projektansvariga sina planer.

Alingsås tidning - 16 aug 19 kl. 05:30

Stor födelsedagsfest på Risön – kölhalning inte uteslutet

Republiken Risön firar 125 år. På lördag ska detta firas med tal, korvgrillning och myggsafari.
En gång per år, sedan 80-talet, håller Republiken Risön storstämma framåt höstkanten.

Alingsås tidning - 15 aug 19 kl. 19:03

Tumult i gallerian Storken

Polis fick rycka ut till gallerian Storken på onsdagseftermiddag efter att en man försökt begå stöld och sedan hamnat i handgemäng med en väktare. Vad mannen, som är i 40-års åldern, försökt stjäla är oklart. Men en väktare såg vad han höll på med och konfronterade honom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.