Alingsås tidning > Nyheter

Sunday, 18 August, 05:15

Alingsås tidning - 12 aug 19 kl. 17:13

Krock på GötaplanEn lastbil körde in i en personbil på Götaplan i Alingsås vid 10.30-tiden på måndagen. Det orsakade störningar i trafiken på E20. Lyckligtvis skadades ingen i olyckan..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Götaplan, Alingsås, E20

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krock, Götaplan
Alingsås tidning - 03 aug 12 kl. 14:07

Krock vid Götaplan 

ALINGSÅS: En personbil och en husbil kolliderade vid Götaplan i Alingsås på fredag eftermiddag..

Alingsås tidning - 28 apr 14 kl. 12:44

Krock på Götaplan 

ALINGSÅS:  Två bilar krockade på Götaplan i Alingsås på måndag middag. Ingen person skadades..

Alingsås tidning - 31 jul 16 kl. 18:04

Krock på Götaplan påverkar trafiken

Två personbilar krockade klockan 17.10 på Götaplan i Alingsås. Olyckan lär påverka trafiken på E20 och länsväg 180.

Alingsås tidning - 22 nov 17 kl. 21:59

Krock i Götaplan

En trafikolycka inträffade vid Götaplan vid 18-tiden på onsdagskvällen. En bilist hade hållit för kort avstånd till framförvarande bil och körde på så vis in det andra fordonet. Personerna i bilarna ådrog sig lindriga skador och kunde själva uppsöka vård.

Alingsås tidning - 12 apr 18 kl. 12:06

Krock på Götaplan – en skadad

Två personbilar krockade vid Götaplan i Alingsås strax efter 12.30 på torsdagen. En person har förts till sjukhus.

Alingsås tidning - 17 jan 19 kl. 13:05

Krock på Götaplan

Två bilar krockade på Götaplan i Alingsås vid 12.30-tiden på torsdagen. Enligt räddningstjänsten blev den ena bilen påkörd i sidan av den andra.

Alingsås tidning - 27 okt 15 kl. 12:57

Krock på Boråsvägen

Två personbilar har krockat på Boråsvägen, länsväg 180, nära korsningen med Götaplan och E20. Olyckan inträffade strax före klockan 13. Det är ännu inte känt om någon har skadats.

GöteborgsPosten - 19 jun 17 kl. 18:11

Masskrock på E20

Fyra personbilar är inblandade i en krock på E20 i höjd med Götaplan i Alingsås. - Det kan nog ställa till en del i trafiken, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst. Polis är på väg till platsen..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Samson var ingen varg

Det var ingen varg utan varghunden Samson som syntes vid järnvägen i Herrljunga förra fredagen. Det hävdar Herrljungabon Hans Martinussen. – Både jag och hundens ägare skrattade gott när vi läste artikeln om varg i Herrljunga, säger Hans Martinussen och beskriver hunden som världens snällaste.

Alingsås tidning - Igår: 17:38

Snabb start på cykelfesten

Nioårige Viggo Bertelsen var snabbast iväg, tätt följd av kompisarna Ludvig Lindström och Mohammad Al Saddih, när Motionstrampet inledde årets cykelhelg i Vårgårda prick klockan 17 på fredagen. Nu är det massor av aktiviteter i cyklingens tecken både lördag och söndag, alltifrån världscuplopp till dans på Murartorget. På grund av tv-sändningarna av damernas världscuplopp inleds cykelhelgen i år på fredagen och avslutas på söndagseftermiddagen.

Alingsås tidning - Igår: 10:34

Avråder bad vid Playa Mjörn

Just nu avråder Alingsås kommun från bad på badplatsen Playa Mjörn efter att vattenprover har visat höga bakteriehalter av ecoli och enterokocker. Nya prover kommer i början på nästa vecka. Det är endast Playa Mjörn avrådan gäller, övriga kommunala badplatser visar inga förhöjda halter..

Alingsås tidning - Igår: 08:22

Här kan kultur och näringsliv mötas

I hemlighet har det jobbats hela sommaren med att skapa en ny mötesplats i Herrljunga. En plats där kulturen och företagarna kan mötas. Nu avslöjar de projektansvariga sina planer.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Stor födelsedagsfest på Risön – kölhalning inte uteslutet

Republiken Risön firar 125 år. På lördag ska detta firas med tal, korvgrillning och myggsafari.
En gång per år, sedan 80-talet, håller Republiken Risön storstämma framåt höstkanten.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:03

Tumult i gallerian Storken

Polis fick rycka ut till gallerian Storken på onsdagseftermiddag efter att en man försökt begå stöld och sedan hamnat i handgemäng med en väktare. Vad mannen, som är i 40-års åldern, försökt stjäla är oklart. Men en väktare såg vad han höll på med och konfronterade honom.

Alingsås tidning - 14 aug 19 kl. 16:52

Brand släcktes snabbt

Det började ryka och brinna i ett säkringsskåp i en villa i Fötene, norr om Vårgårda, strax efter lunch på onsdagen. Den boende i huset släckte själv och räddningstjänsten, som ryckte ut, behövde bara kolla så att elden inte hade spridit sig..

Alingsås tidning - 14 aug 19 kl. 21:17

Två män greps för narkotikabrott

Polisen fick rycka ut till en bostad i Vårgårda under onsdagskvällen där man påträffade två män som var drogpåverkade. Männen greps på platsen och fördes till Alingsås polisstation. De misstänks nu för narkotikabrott, innehav och eget bruk..

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Riskerar djurförbud – precis som sambon

En man i Vårgårda har länsstyrelsens ögon på sig. Trots att mannens sambo är belagd med djurförbud har han låtit henne sköta om hans katter. Nu riskerar han själv djurförbud.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:22

Narkotikabrott på Bangatan

Vid midnatt på onsdagen kontrollerade polisen två personer på Bangatan i Herrljunga. Den ena visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Han tas med in till stationen för kroppsbesiktning och är nu misstänkt för narkotikabrott eget bruk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.